Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Ayça İnci

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Ayça İnci Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ayça İnci kimdir? Kısaca sizi tanıyabilir miyiz? 30 Nisan 1978 İstanbul doğumluyum. Lise döneminde reklam filmleri ve kliplerle ilk defa kamera önüne geçtim. İlk dizim 16 yaşında Kartal Tibet'in yönetmiş olduğu "Borsa" adlı tv dizisin de küçük bir rolle oldu. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Ayça İnci

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-04-2010, 05:20 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Ayça İnci

Ayça İnci kimdir? Kısaca sizi tanıyabilir miyiz?

30 Nisan 1978 İstanbul doğumluyum. Lise döneminde reklam filmleri ve kliplerle ilk defa kamera önüne geçtim. İlk dizim 16 yaşında Kartal Tibet'in yönetmiş olduğu "Borsa" adlı tv dizisin de küçük bir rolle oldu. Liseden sonra ressam olmaya karar verdim ve 2 yıl üniversite eğitimi aldım. Ancak aldığım eğitime rağmen oyunculuk aşkı ağır bastı ve 1997 yılında Ali Poyrazoğlu tiyatrosunun açmış olduğu kursa 1 yıl devam ettim. Ardından 1998-2001 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi nde 3 yıl akşam okulu, 1 yılda Actor Studio olmak üzere 4 yıllık bir eğitim aldım. Actor Studio tiyatro, sinema ve müzikal eğitimi içermekteydi. Tennesse Williams'ın "Kızgın Damdaki Kedi" adlı tiyatro eserini okul sonu performansı olarak sahneledik ve bu oyunda Maggie karakterini canlandırdım. Okul süresince "Üzgünüm Leyla" ve "Böyle mi Olacaktı" adlı tv dizilerinde oynayarak profesyonelliğe ilk adımlarımı atmış oldum. Sonrasında 2002 yılında Yağmur Ajans'ın yapımcılığını üstlendiği "Kumsaldaki İzler" dizisinde bir hayaleti canlandırdım.

Oyunculuk kariyerimin tam olarak başlaması Uğur Yücel'le tanışmamla oldu. Uğur Yücel'in bendeki ışığı keşfetmesi ve "Alacakaranlık" dizisindeİzmir'li Songül karakterini bana vermesi daha çok tanınmama ve sevilmeme sebep oldu. Bu dizideki performansım ile bir çok köşe yazarının ve yapımcının dikkatlerini üzerime çektim. Hatta bir köşe yazısında "Alacakaranlık'ta çok gönül çelen, yürek deşen hallerde idi" dendi. "Alacakaranlık" bittikten sonra Süheyl-Behzat Uygur tiyatrosunda "Güldüren Şüphe" adlı oyunda rol alarak uzun bir yaz turnesine çıktım. Sonrasında ise 2004 yılında Meral Okay'ın öyküsü olan "İstanbul Şahidimdir" adlı TV dizisine muhteşem bir oyuncu kadrosuyla merhaba dedim. Her biri birbirinden değerli olan oyuncu kadrosuna rağmen rating sebep gösterilerek 6 bölüm sonra dizi yayından kaldırıldı maalesef. 2005 yılında Yağmur Ajans'ın yapmış olduğu "Köpek" isimli dizide ilk bölüm konuk oyuncu olarak oynadım ve gerek ustalarımdan gerekse bir çok köşe yazarı tarafından olumlu eleştiriler aldım. Oyunculuğumu yakından takip eden yapımcı ve yönetmen Abdullah Oğuz, 2005 yılında çekmiş olduğu "O Şimdi Mahkum" adlı sinema filminde benimle çalıştı.Bu filmde adına türkü söylenen Suzan karakterini canlandırdım. Ve son olarak Limon Yapım'ın "Yanık Koza" adlıTV dizisinde başrolü Yavuz Bingöl ve Başak Köklükaya ile paylaştım.

Oyuncu bir dedeye sahip olmanın oyuncu olmanız konusunda size etkisi oldu mu? Dedeniz hakkında düşünceleriniz…?

Sinemayla ilk tanışmam dedem Bilal İnci ile olmuştu. İlk olarak onun filmlerini izleyerek Türk Sineması na ilgi duymaya başladım. Çok şaşırırdım küçükken. Dedem bize gelirdi ve o anda onun bir filmi varsa ekranda, nasıl aynı anda iki yerde olduğunu bir türlü anlamazdım çocuk aklımla. Ne zaman ki Yeşilçam hikayelerini dinlemeye başladım, o büyülü dünyanın ne olduğunu idrak etmeye başladım, o zaman oyunculuk aklımın bir kenarına yerleşti. En büyük dileğim oyunculuğu genlerinden miras aldığımı düşündüğüm Yeşilçam ın ünlü karakter oyuncusu rahmetli dedem Bilal İnci gibi sayısız filme imza atmak; onun bıraktığı meşaleyi dedem gibi son nefesime kadar taşımak...

Yanık Koza'da bir gazeteciyi oynadınız? Sürekli basınla iç içe olan ünlü biri olarak gazeteciliği oynamak nasıl bir duyguydu sizin için?

Basınla işim gereği iç içe olduğum doğru ama bu sürekli değil; işim dışında genellikle evimdeyim. Özel davetler dışında basınla fazla karsılaşmıyorum. Benim için tüm meslekleri oynamak heyecan verici çünkü mesleğim bana göre heyecan verici.

Çolpan İlhan, Mustafa Alabora, Perihan Savaş gibi önemli isimlerle aynı sette olmak nasıl bir duygu? Avantaj ve dezavantajları var mı?

Son 3 yıldır hep hayalini kurduğum oyuncularla çalıştım. Mesela Uğur Yücel le çalışmak bir zamanlar hayalken sonra gerçek oldu. Alacakaranlık ta bu hayal gerçek oldu... Ustalarla projelerde bir arada olmak mutluluk verici bir şey. Mesela Yanık Koza da Çolpan İlhan ın iş disiplinine hayran oldum. Biz genç oyuncuların onlarla bir arada çalışması hiçbir zaman oldum demememizi ve daha mütevazi olmamızı sağlıyor. Dezavantajları olduğunu düşünmüyorum.

Resim eğitimi aldınız ama oyunculuğu tercih ettiniz? Bunun sebebi nedir?Hala resim yapıyor musunuz? İleride bir gün oyuncu kimliğinizin yanına ressam kimliğini de koymayı düşünüyor musunuz?

Liseden sonra aslında oyunculuğu düşünüyordum. Konservatuar sınavlarını kazanamadım. Resimde başarılı olduğum için eğitimime bu yönde devam ettim. Daha sonra Ali Poyrazoğlu nda oyuncu olan arkadaşlarımdan bir kurs açıldığını duydum. Oraya devam ettim. Her zaman gönlümde yatan oyunculuk olduğu için bir yıl sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi nde akşam okulu ve Actor Studio olmak üzere üç yıl da eğitimimi burada tamamladım. Uzun zamandır resim yapmıyorum. Ama ileride oyunculuk kariyerimin olgunluk döneminde evimde bir atölye yapmayı düşünüyorum. Hatta kendime örnek aldığım Anthony Quenn gibi belli bir yaştan sonra resme ağırlık vermeyi de düşünüyorum.

Setlerde başınızdan geçen unutamadığınız bir anınız var mı? Varsa bizlerle paylaşır mısınız?

Dedemin ölümünün ertesi günü, sete gidip mezarlıkta çekilen bir sahnede rol almıştım, unutamadığım günlerden biridir.

O şimdi Mahkum da oynadınız… Beyazperdede oyuncu olarak örnek aldığınız birisi var mı? Sinema nasıl bir dünya sizce?

Sophia Loren... İlerleyen yaşına rağmen hala oyunculuk yapıyor olması benim için örnek alınacak bir tavır. Bir oyuncu olarak dev bir perde de kendini izliyor olmak hem çok güzel hem de bir o kadar ürkütücü...

En sevdiğiniz film, kitap ve tiyatro oyunu hangisi? Hangi filmde hangi karakteri oynamak isterdiniz?

Hours (Saatler) film... Kitap Bir Hürrem Masalı ve Anthony Quenn in biyografisi olan Tek Kişilik Tango adlı kitapları sayabilirim. Müzikal bir filmde Carmen oynamak isterdim mesela..

Önümüzdeki günlerde içinde yer alacağınız yeni projeler var mı? Hedefleriniz nelerdir?

Görüşme aşamasında olduğum projeler var. Biri sinema filmi diğeri de dizi. Ancak anlaşma imzalamadan söylemem doğru olmaz. En yakın zamanda yine ekranlarda olacağım.

Çalışmadığınız zamanlarda yapmaktan keyif aldığınız şeyler nelerdir?

Spora gitmek, evde yemek yapmak, film izlemek ve arkadaşlarımla görüşerek uzun sohbetler yapmak...

Yoğun çalışma temposunda strese karşı neler yapıyorsunuz?

Spor yapıyorum. Özellikle yüzüyorum. Çünkü yüzmek bir nevi meditasyon yerine geçiyor. Evde olduğum zamanlarda mum ışığında oturmak ve bitki çayları içmek bana çok iyi geliyor. Ve anti stres içeren vitamin kullanıyorum.

Vakit geçirmekten hoşlandığınız özel mekanlar var mı? Dışarı çıktığınızda nerelere gidersiniz?

Cihangir de bulunan Smyrna Cafe de arkadaşlarımla buluşup sohbet ederiz. Cihangir Porte de pizza yerim özellikle. Sahil de özel mekanlarım içindedir... Yürüyüş yapmaktan çok hoşlanırım.

Modayı takip eder misiniz? Bakım yaptırma konusundaki düşünceleriniz nedir?

Aşırı derecede modayı takip eden biri değilim. O günkü ruh halime göre giyinirim. Temiz ve bakımlı olmak tercihimdir. Cilt bakımıma özen gösteririm. Ayda bir mutlaka cilt bakımımı yaptırırım. Ve şu sıralar 7 seanstan oluşan oksijen bakımı yaptırıyorum.

En sevdiğiniz yemekler hangileridir? Sağlıklı bir beslenme için nelere dikkat ediyorsunuz?

Deniz ürünlerini tercih ederim. Tabiri caizse denizden babam çıksa yerim diyenlerdenim. Genellikle Akdeniz ve Ege mutfağı yemekleri yediğim için aslında sağılklı besleniyorum diyebilirim.

Hiç kilo probleminiz oldu mu? Kilonuzu korumak için özel bir şeyler yapar mısınız?

Ara ara kilo problemlerim oluyor. Genellikle sporumu aksattığım dönemler oluyor. Yeniden spora ağırlık vererek kontrole almaya çalışıyorum.

Ülker Mavi Yeşil ürünlerini kullanıyor musunuz?

Evet kullanıyorum.

Ülker Mavi Yeşil internet sitesini hiç ziyaret ettiniz mi?

Evet, ettim. Gayet renkli ve modern bir site.

Bu keyifli sohbet ve ayırdığınız zamaniçin çok teşekkürler...

Ben teşekkür ederim.

Kaynak: Kaynak:Maviyesil

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks