Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Fala İnanma, Falsız Da Kalma

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Fala İnanma, Falsız Da Kalma Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Fala İnanma, Falsız Da Kalma Erkan Erten Kadınlar bu kahve falından ne anlar bilmiyorum ama ben oldum olası inanmam. Ufacık fincanda dünyanın havadisini görüp bir de gelecekten bahsetmezler mi gülmemek için zor tutarım kendimi. Sıcak bir cumartesi akşamı daha... Sevgilimle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-04-2010, 05:21 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Fala İnanma, Falsız Da Kalma

Erkan Erten

Kadınlar bu kahve falından ne anlar bilmiyorum ama ben oldum olası inanmam. Ufacık fincanda dünyanın havadisini görüp bir de gelecekten bahsetmezler mi gülmemek için zor tutarım kendimi.

Sıcak bir cumartesi akşamı daha... Sevgilimle beraber Beyoğlu balık pazarından deniz börülcesi alıp eve dönüyoruz. "Aşkım istersen bir şeyler içip öyle gidelim," dememle sevgilimin aklında şimşekler çakıyor ve "Aaa aşkım şu ileride kahve falı bakılan kafeler varmış, oraya gidelim mi?" diye bir fikir atıyor. "Ya, aşkım ne işimiz var fal filan şimdi," dememle "Toplam 5 dakika sürmeyecek, hadi naz yapma," diyen sevgilimden kocaman bir öpücük alıyorum. Nasıl olsa bir kahve içip kalkarız ne olabilir ki?

"Ne tarafta hayatım?" sorumdan sonra Begüm adındaki arkadaş aranıyor ve yerin adresini alır almaz kendimi Beyoğlu'nun arka sokaklarında buluyorum. Allah'ım, sevgilimin üstünde askılı bir bluz ve kapri pantalonu var. Arka sokaklarda ise mizah dergilerinden fırlamışçasına vahşi duran karakterler bize bakıyorlar. Yürüyüşü yampiri yampiri yapıp, kendime külhanbeyi havası katmaya ve bir yandan da nereye doğru gittiğimizi anlamaya çalışıyorum.

Bir anda Çukurcuma'ya yakın bir yerde sevgilim "Heh, işte burası," diyor ve bir binaya girip uzun bir koridordan geçip sigara dumanı dolu bir salona giriyoruz. Ahaaa işte kahve yuvası. Geldiğimiz yol ve girdiğimiz binayı düşününce 5 dakikaya kadar polis baskını yeriz ve tutuklanırız diyerek şükrediyorum. Duvarda ying yang afişi, sağda solda Buda bibloları. "Başımıza Buda'mı gelecekti," derken bir masaya oturuyoruz ve kahvelerimiz geliyor.

Kahveyi içmemle, daha önceden obsesyonlarımın da birikimi sonucu hafif bir panik atak geçiriyorum. "Aşkım iyi misin? Bir şeyin yok ya?" diye soran sevgilime sadece 5'lik simit kadar sırıtabiliyorum. "Aşkım ne diye fala inanıyorsun ki? Sonuçta içtiğin kahvenin telvesi doğaçlama şekiller bırakıyor," dediğimde aldığım cevap "Sakın öyle deme. Kahve fincanı kalbin aynasıdır derler," oluyor.

Neyse, masaya çıtı pıtı bir kız geliyor ve sevgilimin fincanına bakmaya başlıyor. O ufacık fincanda neler görüp neler anlatıyor inanamıyorum. Sevgilim ise ağzı açık dinlemeye devam ediyor. "Ay şurada potemkin zırhlısını görüyorum, siz Rus ihtilalinde önemli rol oynayacaksınız," dese ona bile inanacak. Dört dakikalık fal sürecinde evimizi aldık, evlendik, çocuklarımız oldu, büyük bir işe girip battık, daha sonra başka bir iş ile yeni bir düzen kurduk ve tüm bunlar olurken sevgilimle bir süreliğine ayrı kaldık. Nedeni ise onu aldatmam... Neee? Aldatmam mı? Ben mi? Ya, ben deli gibi seviyorum bu kadını, telvenin hangi kıvrımında beni gördün de yanıma bir de başka kadını ekledin?

Ben sevgilime "Hadi canım oradan," der gibi sırıttıkça o durumu daha da ciddiye alıp gözümün içine "Söyle he başka birisi mi oldu yoksa? Söyle adi pislik..." der gibi bakıyordu. En sonunda dayanamayıp duruma müdahale ettim. "Bir dakika, biz sevgili değiliz sadece arkadaşız." Falcı kız, "Ben zaten sizin için değil sevgilisi için konuşuyorum," deyince "Hehh bak gördün mü yalan hepsi," der gibi sevgilime baktım. O hala fal ile benim aramda kalıp "Yalan mı bunlar, sana mı inanayım," der gibi mahzun mahzun bakıyordu. Falın sonunda kız, 1 den 5'e kadar bir sayı tutmasını söyledi ve tuttuğu sayıyı 4 deneme sonucunda bulabildi. Ben bile ikinci deneme sonunda sayıyı tahmin ettim.

Hesap geliyor ve yuhhh! 30 YTL mi?! Kerameti 2 kahve ve bir de masaya servis yan sanayi medyum. Bu parayla Nişantaşı'nda yemek yerdik be.

Dışarı çıktığımızda önce gözlerimdeki sigara dumanı kalkıyor ve ardından nefes alıp sevgilime sarılıyorum. Sevgilim hala soğuk... "Aşkım ama yeter, baksana kız resmen ağzına ne gelirse söyledi. Baksana, tuttuğun sayıyı bile bulamadı," diyorum ve en sonunda o da ikna oluyor. Allahtan bir taksi buluyoruz ve hemen atlayıp evimize dönerken sevgilimden gelen teklif ile panik atağım tekrar yokluyor. "Aşkım yemekten sonra tekrar gelelim mi? Bence Begüm, bir arka sokakta ki kafeyi tarif etti..."

19 Ağustos 2008

Kaynak: Joy Dergisi

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks