Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Musallat Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Musallat Filmi Ziyaretçi Görüşleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Musallat Filmi Ziyaretçi Görüşleri 2 3 4 5 6 10 20 22 fatih şimşek 19.10.2008 00:04:00 film tek kelimeyle muhteşemdi Mehmet 27.09.2008 22:01:00 şuana kadar izlediğim yerli yaancı en iyi korku filmydi korkuserverler kaçırmasın 6 mustafa türkan 31.08.2008 13:19:00 ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Musallat Filmi Ziyaretçi Görüşleri

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-04-2010, 06:20 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Musallat Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Musallat Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2

3

4

5

6

10

20

22

fatih şimşek

19.10.2008 00:04:00

film tek kelimeyle muhteşemdi

Mehmet

27.09.2008 22:01:00

şuana kadar izlediğim yerli yaancı en iyi korku filmydi korkuserverler kaçırmasın

6

mustafa türkan

31.08.2008 13:19:00

gerçekten ses ve görüntü çok kötü hikayede zaten kopukluklar var.KOnu kötü değil türk filmi olduğu için hatrına izlenir

tayfun altun

28.08.2008 09:36:00

valla enim izlediğim en iyi türk korku filmi! u filmde farklı olarak filmin sonunu aşında aşını sonunda vermişler değişik ve çok güsel olmuş!! öle aartılmış iğrenç sahnelerin yerine sade ve dozunda korku unsurları kullanılmış!! çok aşarılı etkileyici i film!!

eru akın

02.08.2008 09:23:00

gerçekten ir türk yapımı gerilim olarak 1 numara ir filmdi!! oyuncuları ve yönetmeni u konuda terik etmek istiyorum[img]/images/smilies/smile.gif[/img] ve herkese şiddetle izlemelerini tavsiye ederim...

9

yusuf aran

07.07.2008 16:08:00

Filme sadece korku filmi modunda akmak yanlış olur. Konu itiari ile karşınızda ir kötü ruh filmi yok. Fakat aynı tarzdaki Türk filmleri arasında en tepeye yerleştiği ir kesin. Konu ve işleniş açısından film tam anlamıyla harika. Gerçektende şu film yaancı film olsaydı eleştirenlerin hiç iri u kadar acımasız olmazdı. üyü filmini eleştirmekte haklı olanlar u filme yapacakları olumlu eleştirileri esirgemesinler ence. Çünkü üyü gii ir facia yı insana unutturan güzel ir yapım.

1

fazlı üstüjndağ

17.06.2008 14:14:00

en korku filmlerine ayılırım ama u türk korku filmlerince erattı dae yi izlediğimde çok sevmiştim unu alırken de adam dae ye enzer dedi ama u erat çıktı izlemeyenleree hiç önermem...

gokcen ozel

13.06.2008 16:48:00

en iyi ir korku film izleyecisiyim.ve neredeyse izlemediğim film kalmadı.musallat izledim yerli yaancı korku filmleri arasında ence ir numara inanılmaz gerçekkçi inanılmaz yani korkuda öyle olur ya yok hortlak yok kesme içme irsürü saçamlıkların arasında vallahi iyi geldi.oyuncuları özellikle urak özçiviti en terik ediyorum ve filmin ikisini saırsızlıkla ekliyorum.

8

Asiii.Melek

04.02.2008 19:34:00

Türklerin yaptığı diğer korku ve gerilim filimlerine akınca onlara nazaran daha iyi undan eminim terikler ......

9

amelie_!

09.01.2008 16:54:00

en kendimi ildim ileli ve şu türk korku filmleri var olduğundan eri izediğim en iyi filmdi diyeilirim.senaryoyu yazan kişiyide ayrıca terik ediyorum diğer senaristlere göre daha yaratıcı olduğu kesin.alper MESTÇİ'den yeni filmler ekliyoruz ama filmin görüntü kalitesi daha iyi olailirdi unuda eklemeliyim[img]/images/smilies/smile.gif[/img])

movie

03.01.2008 23:35:00

daha önce yapılan türk korku filmleri içinde daha iyi i yere sahip olduğunu düşünüyorum.işlenişi konusu ve azı sahneleri çok iyiydi.

Kaynak: intersinema.com

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« Votka Limon Filmi Resimleri | Journey to the Center of the Earth 3 D (Dünyanın Merkezine Seyahat) Film Resmi »