Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Pearl Haror Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Pearl Haror Filmi Ziyaretçi Görüşleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Pearl Haror Filmi Ziyaretçi Görüşleri 10 en affleck 11.10.2007 17:14:00 inanılmaz i film gercekten ya,müthiş etkileyici,amerikalılar herzamankı gıı kendılerını övüolar ama fılmın hakkını vermek lasım aşk desen ask savas desen savas hersey mukemmel,en afleckte gercekten cok karızma, he unutmadan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Pearl Haror Filmi Ziyaretçi Görüşleri

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-04-2010, 06:52 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Pearl Haror Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Pearl Haror Filmi Ziyaretçi Görüşleri

10

en affleck

11.10.2007 17:14:00

inanılmaz i film gercekten ya,müthiş etkileyici,amerikalılar herzamankı gıı kendılerını övüolar ama fılmın hakkını vermek lasım aşk desen ask savas desen savas hersey mukemmel,en afleckte gercekten cok karızma, he unutmadan izlememis arkadaslar varsa ESARETİN EDELİ ni mutlaka isleyin

darkgirl

21.08.2007 18:19:00

dünyanın EN güzel filmi..o kdar film izledim pearl haror kadar etkilenmedm..ayrıca yaşanmış u pearl haror hari...titanicden ile daha çok etkileyici...MÜKEMMELLLLLLL

deniz

20.06.2007 16:04:00

izlediğim en güzel savaş filmiydi kesinlikle herkese tavsiye ediyorum asla pişman olmazsınız izlerken çok etkilendim ve göz yaşlarıma engel olamadım

SMyLee

17.06.2007 16:59:00

ence flim güzelde.olay aşka.japonlar nasıl donanmaya om yağdırıyoo.. havada uçan sinek ile mecali kalmaz ken uçmaya japonlar amerikalıların amına koyuyodu pear haror da....

9

tayfur karakılıç

27.10.2006 19:04:00

er raynı kurtarmak adlı filmden sonra izlediğim en harika film

ŞERO

31.08.2006 17:44:00

en Affleck'ê u filmde aşık oldum

ŞERO

31.08.2006 17:43:00

en Affleck'ê u filmde aşık oldum

cihan

28.06.2006 20:04:00

hayatımda gördüğüm en iyi filmlerden ama 2.dünya savaşını süper anlatıyor

14.06.2006 21:45:00

hayatımda izlediğim en süper film

melda esra

27.04.2006 00:48:00

Süper ir film izlerken etkinlenmediğim tek sahne olmadı. Her yönüyle insanı ağlayan ir film 4 kez izledim. Tek sorun en affleck yerine aşka iri olsaydı daha iyiolurdu Rol kailiyeti sıfır

melike

31.03.2006 20:26:00

en u filmi çok eğendim gerçekten aartma filan yok hem aşk yönünden hemde savaş yönünden u zamana kadar izlediğim en güzel savaş filmi ence 10 üzerinden 10

06.10.2005 14:59:00

ence şuana kadar izlediğim savaş filmleri arasında ilk sırada...

9

ahmet öztürk

08.03.2005 21:17:00

efektler harika

8

ALİ ÇELİK

21.02.2005 05:54:00

Amerika yine kendini haklı çıkarmaya çalışmış.

-

isimsiZz

09.02.2005 23:39:00

ya u film hakkında kotu yorum yapanlar heralde cok cahıller...!!MUKEMMEL I FILM ya hem konusuyla hem ıslenen duyguyla hem de oyuncularıyla harıka ı fılm herseye degmıs RAVO HOLLYWOOD!!!!!!

8

Yağız Gürcan

04.02.2005 15:40:00

en 15 yaşındayım.filimgüzel ama demode ir aşk var ve uda izleyenleri sıkıyor.ama savaş anları çok güzel,sürükleyici ve gerçekçi.

5

Adnan arış Ağır

04.07.2002 18:51:00

U TÜR FILMLER GÖRÜNCE HOLLYWOOD'UN ÇÖKTÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜYORUM.ERAT.......

8

osman ergin

03.03.2002 14:42:00

ence fena ir film degil .ama okadarda etkileyici ir flm degil savas sahneleri gercekten mukkemmelefekleri muthis hic ir masraf tan kacinil mamıs ama film de duygusalligi yakalayamamişlar cok seks sahnesi var okadr seyirci cekememiş üzerine yani izlenecek ir film

9

sinem sssss

06.02.2002 21:01:00

Cok uzun ir film ama konuya hakim.Pearl Harour da yasanan olayı cok guzel ir sekilde anlatmış aşkla karışık ir trajedi olmuş.İzlerken kendimi aya kaptırdım hiç sıkılmadan izlediğim ir filmdi cok keyif aldım uzundu ama asla sıkılmadım tai herkesin görüşü farklıdır.=)

31.01.2002 15:05:00

herzamanki gii gene amerikanlar u savaşın sonundada galip ayrıldılar gene film güzeldi.......

S

2

3

4

5

6

7

Soygun

Macera,

Sessiz ve Derinden

Aksiyon, Komedi

En üyük Korku

Aksiyon, Drama

aalar Takımı

Komedi, Drama

Şehrin Adamı

Aksiyon, Komedi

Kızımı Kurtarın

Suç, Drama

Hesaplaşma

Gerilim, ilim Kurgu

Can Dostum

Drama, Komedi

Tehlikeli Aslar

Aksiyon, Suç

Sıcak

Yalanlar Üstüne

Dram

Afa: Pearl Haror Filmi

Kaynak: intersinema.com

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks