Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Kadınlar orgazmı nasıl yaşıyor?

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Kadınlar orgazmı nasıl yaşıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yazı Serena Ölmezoğlu Genital bölgelerdeki kasların ritmik bir şekilde kasılarak oluşturduğu yüksek basıncın ve gerilimin şiddetli ve hızlı bir şekilde boşalmasıdır. Kadınlarda orgazm, klitorisin ya da diğer duyarlı bölgelerdeki basıncın, vücut gerilimini artırıp vajina, uteris ve rectumda kasılmalar yaratması, bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Kadınlar orgazmı nasıl yaşıyor?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-04-2010, 08:31 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Kadınlar orgazmı nasıl yaşıyor?

Yazı Serena Ölmezoğlu

Genital bölgelerdeki kasların ritmik bir şekilde kasılarak oluşturduğu yüksek basıncın ve gerilimin şiddetli ve hızlı bir şekilde boşalmasıdır.

Kadınlarda orgazm, klitorisin ya da diğer duyarlı bölgelerdeki basıncın, vücut gerilimini artırıp vajina, uteris ve rectumda kasılmalar yaratması, bu kasılmalar sırasında kalp ve kan basıncını artırmasıyla oluşur.

Orgazmın süresi gibi şiddeti de kişiden kişiye değişir. Kimilerinde aksırma, hıçkırık, ufak dalgalanma gibi hafif kimilerinde ise tüm vücudun ısınması ya da kişinin kendini kaybetmesine neden olacak şekilde şiddetli yaşanır. Aslında orgazmın kelimelerle anlatımı bayağı zordur. İşte size kadınların ağzından orgazma ait itiraflar:

"Tam orgazmdan önce, klitorisimde yanma, karıncalanma ve titreme duyarım. Vajinamda ani orgazmik bir alevlenme ve yanma olur. Sonra da kasılmalar hissederim..." P.K 28 yaşında

"Vajinamda ve klitoral bölgemde dayanılmaz bir karıncalanma, acı ve zevk olur. Aşırı derecede sıcak basar. Tüm kontrolümü kaybederim ve daha sonra müthiş bir rahatlama ve mutluluk duyarım." S.Ö 29 yaşında

Orgazm cinsel birleşme sırasında ya da masturbasyon sırasında, penisle, parmakla, vibratörle ya da sadece sürtünmeyle oluşabilir. Ya da farklı zamanlarda aynı kişiyle yaşanılan orgazmlar da birbirinden farklı olabilir. Ancak bunların yanı sıra renkli bir cinsel yaşamı olmasına rağmen hayatlarında hiç orgazm olmamış kişiler de vardır.

"Kocam ön sevişmeyi çok kısa sürdürüp penetrasyona geçtiği için onunla sevişmekten hiç zevk almıyorum. Ancak bunu ona söylediğimde beni frijit olmakla suçlayıp başka birine ilgi duymasından korkuyorum. Evliliğimiz boyunca ona oyun oynadım ve onun kasıldığı anlarda ben de kasılıyormuşum gibi yaptım. Oysa bugüne kadar orgazmı hiç yaşamadım."
S.Ş. 46 yaşında

Orgazm olamayan ve bunu hiç yaşamamış kişilerin çoğu orgazm olamama sebebini eşlerinin kendilerini yeterince tatmin edememesine bağlıyor. Oysa bu kanı bir bakımdan doğruluk payı taşısa bile bir açıdan da yanlış. Çünkü kendi vücudunu tanımayan kadının, partnerinin istediği yerlere dokunmasına yardımcı olmadığı ihtimali çok yüksek.

Bunun için, kişinin kendi vücudu tanıması, masturbasyon yaparak hassas noktalarını öğrenmesi, bu konuda yazılmış kitapları okuması, cinsel sorunlarını paylaşan kadın gruplarına katılması farklı çözüm önerileridir.

Orgazm sonrası hissedilenler

Erkekler cinsel birleşmeden sonra uykulu ve sakin olup, fiziksel ve ruhsal açıdan uyarılma öncesindeki gibi durgunluk hisseder. Oysa bunun aksine orgazmdan sonra kadının uyarılma öncesi haline dönmesi çok daha fazla zaman alır. Orgazm olmuş bir kadın bu yatışma devresinde uzun ve derin bir zevk süresi geçirebilir. Hatta bu zevk süresinde yeniden sevişmek isteyen kadınların sayısı çok fazladır.

Düzenli olarak orgazm olabilen bir kadın ilk orgazmından sonra tekrar uyarılırsa, doyuma ulaşana kadar birçok defa orgazm olabilir. Erkeklerin kısa süre içinde ikinci bir orgazmı yaşayamamasına karşın kadın, klitorisi uyarıldığı takdirde birkaç dakika içinde 4-5 defa orgazm olabilir.

Dolayısıyla kadın ne kadar orgazm olursa, orgazmları da o kadar şiddetli olur ve bir o kadar daha orgazm olabilir. Kısacası fizyolojik olarak böyle bir olanağa sahip olan kadın, bu açıdan erkeği göre daha doyumsuzdur.

Kadınların orgazmdan sonraki yatışma süresinde hissettiklerine dair yaptıkları açıklamalar iki ana duygu halini ön plana çıkarıyor. Bazı kadınlar orgazmdan sonra sevecen, sevgi dolu olup sevgililerine daha fazla sokulmak ve yaklaşmak istiyor. Bu sebeple de saçlarının ya da bedenlerinin partnerleri tarafından okşanmasından büyük keyif alıyorlar.

"Yakınlaşma, rahatlama ve partnerime karşı aşırı bir sevgiyle doluyorum. Hatta bazen o kadar duygusal oluyorum ki ağlayacakmışım gibi hissediyorum kendimi." T.K yaşında 33

"Orgazm olduktan sonra kendimi tıpkı bir çocuk gibi hissederim. Sevgilimin kollarının arasında yatar saçlarımı okşamasını beklerim. Sevgilimse benim orgazm sonrası duygusallaştığımı bildiğinden bana çok fazla ilgi gösterir. Her tarafımı okşayıp koklar. Bu yüzden ben içimdeki bu duygusallığı tatmin edebiliyorum." S.Ö 22 yaşında

Kendilerini durgun ve duygusal hisseden kadınların yanı sıra kimileri de orgazm sonrası enerjik, canlı ve tamamen uyanmış hissediyor. Bu durumda da orgazmın ardından huzurlu bir uykuya dalmak isteyen erkekle kadın arasında uyumsuzluk ortaya çıkabiliyor.

"Orgazmdan hemen sonra kendimi müthiş enerji dolu, sağlıklı ve zinde hissederim. Şarkı söylemek, zıplamak, dans etmek gelir içimden. Ayrıca orgazmdan sonra dışarı çıktığımda çok daha güleryüzlü ve pozitif oluyorum."
T.Ç 29 yaşında

Uzmanlar, orgazm sonrası kadınlar arasındaki bu duygusal farklılığın nedenlerinin, cinsel ilişki sırasında kadının hareketliliğine ve cinselliğin yaşandığı sıklığa bağlıyor.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks