08-04-2010, 09:31 PM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alacakaranlığın Komiser Ferit'i: ‘Artık oyuncu olmaya karar verdim
Birden bire "Yusuf Miroğludan
komiser Ferit tiplemesine geçtiniz. Alışmak kolay oldu mu?
Kenan İmirzalioğlu : Bazı
hayranlarım burada beklediği
karakteri bulamamış olabilir. Ama ben bunun farkındaydım. Ben bir kahraman değil
de bir oyuncu olmak istedim. Bu işi artık kendime meslek edinmiş oldum.
[/b]
Oyuncu olarak hayata bakışınızda neler
değişti.
Kenan İmirzalioğlu : [/b]Artık
mankenlik çok geride kaldı. Ben Deli Yürek"i de yaparken de bu işin benim
mesleğim olacağını biliyordum. Bu işi sürdüreceğim. Bu işi tam anlamıyla yapmak
için sesli çekim yapmak farklı karakterlerde oynamak gerekir diye düşündüm..
Deli Yüreki 5 yıl daha devam etmek yerine başka karakterlere geçmek, onları
canlandırmak istiyordum. Bu dizi ile onu gerçekleştirdim. Bu
arada tam bir buçuk yıl hiç birşey yapmadım bu diziye başlamadan önce.
Nelerden uzak kalmıştınız bu süre
içinde? Yani Deli Yürekteki o tempo sizi neleri özler duruma
getirdi.
Kenan İmirzalioğlu : Dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan uzak kalıyorsunuz. Yaşamadığınız aşklarınız oluyor. Bir
sürşeyden mahrum kalıyorsunuz. O hızlı temponun içinde bir sürşey ikinci
planda kalıyor.
Şimdi
daha az mı zamanınızı mı alıyor Alacakaranlık dizisi.
Kenan İmirzalioğlu
: Bu dizi Deli Yürek kadar yoğun değil. Bir de tamamen benim üzerime
yazılmış bir dizi değil. Burada bütün karakterlerin ayrı ayrı hikayeleri var.
Çok farklı bir dizi.Alacakarlıkta başkomiser
Tahirle sizin canlandırdığınız Feritin ilişkisi çok dikkat çekici. Gerçek anlamda polis-amir ilişkisine
benzemiyor değil mi?[/b]Kenan İmirzalioğlu :[/b] Hayır çok
benziyor. Bizim gibi adamlar çok var. Ama
biraz Amerikan polisiye dizilerini de andırıyor.
Kenan İmirzalioğlu
: Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Şimdi bu dizide Uğur Yücelin
canlandırdığı Tahir kemal rolbizden bir. Emniyet içinde çok başarılı ve çok
düzgün bir yerlerde duran bir adam. Ve onun emri altında çalışan Komiser
Ferit(ben), Tahirin yeteneklerin, zekasına, işini çok iyi yapmasına ve namuslu
bir yerde durmasına çok ciddi bir saygı duyuyor.. Bir yandan da ondan oldukça
tecrübeli, meslekte 20 yılını devirmiş bir adam var. Dolayısıyla o adama ciddi
bir hayranlığı var. Ferit de yeni jenerasyonun Tahir Kemali olmak istiyor.
Aralarında hem usta-çırak ilişkisi hem de amir-memur ilişkisi var.
Dizi
başladıktan sonra sürekli Miroğlu ile karşılaştırıyorlar. Deli Yürekte sevdiğiniz kızın elini
tutunca yüzünüz kızarırmış da burada daha rahatmışsınız falan..
Kenan İmirzalioğlu
: Şimdi bakın artık şunu anlamaları lazım. Orada Miroğlu vardi burada
ise Komiser Ferit var. Tamamen farklı.
Benden hala Miroğlu davranışları beklemesinler o dizide. Ferit daha
İstanbullu. Kentte büyümüş. Bir İstanbul ailesinin çocuğu. Farklı karakter.
Miroğlu karakteriyle hiçbir
ilişkisi yok bunun.
Bu röportajın ilk bölümünAlacakaranlığın Komiser Ferit'i: ‘Artık oyuncu olmaya karar
verdim - 2 başlığı altında okuyabilirsiniz.
Kaynak:Kadınvizyon Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |