Kanser mi? O da Ne?
İşte bunları konuşacak ve paylaşacak bu insanlarla diyalog kurmak istedim yardım edecek dostlar aradım. Sonra aradığım dostun benim yüreğimde yani yanıbaşımda olduğunu gördüm. O bendim bu satırları karalamak için benim ünlolmam gerekmiyordu, ünlveya tanınan biri olmasamda kendime mektup yazmak ve bu satırları paylaşıyor olmak duygusu bana çok hoş geldi.. Sanki uzaklarda bir yerlerde beni dinleyen veya beni anlayan dostların olduğu hissini taşıdı… Ama o dost bendim ve benim içimde yaşıyordu.….
Türkiye de kadın olmak, sesini duyurabilmek ve insanlarla yüreğimizden geçenleri paylaşabilmek o kadar zor ki bunu son 10 senedir daha iyi anlar ve daha iyi analiz eder oldum. Hastalık denilince veya hastaneler denilince sanırım bunun acısını biz kadınlar ve bizim gibi hastanelerden pek çıkmayan insanlar çok iyi anlarlar… Ama güçlolmak ve hayata güzel bakmak var ya işte herşey bu ince noktada başlıyor.
Utangaç, sıkılgan kederli yüzleri hastane koridorlarında daha bir anlar, daha bir sever oldum. Onlar hayatın kıymetini anlamış, hayatı çözmüş kadınlarımız onlar anne, onlar eş….. Kimi 39, kimi 20, kimi 50, kimileri ise değişik yaş gruplarında toplanmış bir çok sağlık sorunu olan milyonlarca Ayşeler, Fatmalar, Meldalar, Ülküler, Dilekler, onlar hep güçlü, hep mutlu, hep hayata güzel bakmayı bildiler… Öylede devam edecekler hayatta ölümden başka hiçbirşey onların mutsuz kılamayacak. Onlar bedensel özüre sahip olmanın kadınlar için kaş göz gibi kadın için manevi değeri çok olan bir göğsünyada iki göğsünkaybetmenin ne anlama geldiğini çok iyi bilen ama bunu kendinde taşıdığı yürekliliği eşinde sevgilisinde kocasında göremeyen bedensel özürün bedende değil beyinde daha ciddi hasarlara yol açtığını anlamış, bazı şeylerin herkesin başına bir gün geleceğini anlamamış beyinsel özürlbir hasta olmaktansa bedensel özürlve sadece bir göğsünkaybetmenin ne büyük bir nimet olduğunu algılamış kadınlarımız……
Çarşıda, pazarda, sokakta, sinemada yaşadığımız ve soluk aldığımız her mekanda çok sağlıklı olmasına rağmen bedeninde sürekli sorunlar arayan, şişman,zayıf, ince, kalın, esmer, beyaz, döğme yaptıran, döğme sildiren estetik cerrahlarda bıçak altına yatan, kaşını kaldırtan, göğsünküçülten, büyülten, yani bedeninin her yeriyle durmadan uğraşan insanları daha bir anlamaz olmuş, aslında ne kadar şanslı olduklarını göremeyenlerin gözlerini ameliyat ettirmelerini ve kendileri ile bu kadar uğraşmayıp hayatta daha kıymetli şeylerle uğraşmalarını haykırmak ve onlara deliler gibi; " HAYATIN KIYMETİNİ BİLİN "diye avazımız çıktığı kadar bağırmak……
Bütün magazinler, dergiler, gazeteler boy boy mayo reklamları ve muhteşem fizikli mankenlerle dolu iken herşey sağlıklı ve bedensel özürolmayan insanlar için zaten tasarlanmış…. Bunu arayışı ve bu memnuniyetsizliği anlayamıyoruz.. Türkiyede meme kanserine yenik düşen, bu sorunla uğraşan o kadar çok mutsuz ve çevresi ile barışık olmayı başaramayan ve hatta eşleri ile bu yüzden boşanan aileler dolup taşarken ….. basının meme kanserli veya bedensel özürlinsanların iyice dışlanması için elinden geleni yapıyor olması niye?? Bizlerinde insan olduğunu ve aynı topraklarda yaşadığımızı unutmak niye?? Muhteşem fizikli insanların yanında bizlerinde motivasyona ve bu tür durumlarda bazı temel ihtiyaçlarının olduğunu anlamamaları niye?? Türkiyede bu tür sağlık sorunu olanlara yok gibi davranmak niye??
Gerek iç çamaşırı gerekse mayo veya herhangi bir kıyafet bunları her mağazaya girebildiğimiz zaman bize uyum sağlayan ihtiyacımız olan şeyleri bulabılmeli ve mutlu olabilmeliyiz, bizim alabileceğimiz malzemelerin çok kısıtlı yerlerde ve kendime pek uymayan ve seçme şansımızın fazla olmadığı malzemelerin bulunduğu yerlerde sıkışıp kalmamalıyız. Eksik uzuvlu olmak ayıp değil. Sağlıklı insanlar için birbirini parçalamaya çalışan iç çamaşırı ve mayo veya elbise üreten firmalar nerdesiniz.. Zeki triko, Ayyıldız, Kom gibi ünlmarkalar nerdesiniz????? pek çok yer mi dolaşmamız mı gerekiyor…Ben ve benim gibi sizin sandığınızdan daha çok olan bu tür problemi olan insanlarında temel ihtiyaçlarını göz ardı neden?? Yoksa uzayda mı yaşıyorsunuz, antenleriniz mi arızalandı????
Bizler düşündüğünüzden daha çok mutluyuz, KADIN olduğumuzu ve herşeye rağmen güzel bir insan olduğumuzu asla gözardı etmedik, çünkbizleri çok seven ve hep yanımda olan bir ailelerimiz , yaşantımızı cennete çeviren can dostlarımız ve dünya tatlısı aynı sorunu paylaşıp birbirine destek olan KADINLARIZ …….
Ya bunlara sahip olmayan ve günden güne kendini ölümbeklemeye hazırlayan insanlar, onlar için birşeyler yapacak güçte olanlar ve kanserli insanlarla onlarla yaşamak zorunda olan insanları eğitmeye gönüllolanlar neredesiniz????…. Kimliğinizi ve kendinizi böyle arayın… Bedenlerinizin eksikleriyle gereksiz şekilde uğraşacağınıza hayatta biraz çevrenize bakmayı öğrenin …………..
Kaynak:Kadınvizyon Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |