Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Aralık GönüllEğitim ve Kültürel Araştırmalar Derneği Kuruldu

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Aralık GönüllEğitim ve Kültürel Araştırmalar Derneği Kuruldu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Derneğin duyurusunu kendi kalemlerinden yayınlıyoruz; Teşvikiyenin artık 1 Eylül itibariyle faaliyete geçen bir derneği var: Aralık GönüllEğitim ve Kültürel Araştırmalar Derneği. Aralık, farklılıkları önemseyen, farklı kültürel birikimlerin, hayat tecrübelerinin bir araya gelmesinden zenginleşme uman bir yapı... Eğitim tarih boyunca, çok ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Aralık GönüllEğitim ve Kültürel Araştırmalar Derneği Kuruldu

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-04-2010, 10:18 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Aralık GönüllEğitim ve Kültürel Araştırmalar Derneği Kuruldu

Derneğin duyurusunu kendi kalemlerinden yayınlıyoruz;

Teşvikiyenin artık 1 Eylül itibariyle faaliyete geçen bir derneği var: Aralık GönüllEğitim ve Kültürel Araştırmalar Derneği. Aralık, farklılıkları önemseyen, farklı kültürel birikimlerin, hayat tecrübelerinin bir araya gelmesinden zenginleşme uman bir yapı...

Eğitim tarih boyunca, çok sınırlı bazı dönemler dışında, hep "araçsal" bir mantık çerçevesinde değerlendirilegelmiştir. Oysa bizim derneğimizin amacı eğitimi, kendi kendisinin amacı ve hayat boyu süren bir faaliyet gören insanları, bir kooperatif mantığı içerisinde bir araya getiren bir yapı oluşturmaktır. Başka bir deyişle, eğitimi hayatın belirli bir dönemi ile sınırlandırmayan, farklı kişilere, başka düşüncelere, değişik ifade biçimlerine açık olmanın insanın kendisini ve dünyayı anlamasının elzem şartı olduğuna inanan insanlar, kendi bilgi, görgve deneyimlerini Aralıkta birbirleriyle paylaşacaklar. "Kültür" dediğimiz şeyin de ancak bu yolla, farklı etkiler altında kalıp eğilip bükülerek, eğitilerek derinleşeceğine, zenginleşeceğine inanıyoruz.

Bilgiyi kullanmanın onu paylaşmanın insanlık için ne denli önemli olduğunu kim inkar edebilir ki... İşte Aralık GönüllEğitim ve Kültürel Araştırmalar Derneği de bu amaca yani bilginin sürekliliğine, paylaşımına ve böylece bizlerin zenginleşmemize hizmet vermek amacıyla kuruldu.

Gündelik hayatın olağan akışına (ya da kasvetine) karşı girişilen bu işlemin kolay olmadığını biliyoruz.

Derneğimizde katılabileceğiniz birçok program var. Her biri kendi alanında uzman olan değerli eğitmenlerden alabileceğiniz paket programlardan bazıları aşağıda bulunmaktadır. Gündüz belirli bir ücret ödeyerek katılabileceğiniz bu programların yanı sıra, akşam saatlerinde sembolik bir ücret ödeyerek yönünve gidişini sizlerin belirleyeceği tartışma ortamları olacak. Çeşitli seminer ve okuma gruplarından oluşacak bu ortamda yine değerli eğitmenler bulunacak.

Bu açılımlardan faydalanarak, yaşantılarınızdaki aralıklardan sızan ışığı göz alıcı aydınlıklara çıkarmayı, bu doğrultuda sizleri de aramızda görmek istiyor ve derneğimize bekliyoruz.

Saygılarımızla,

Elif Germiyanlıgil

Şirin Yalçın

İskender Savaşır

Oya Fidanoğlu

Zeynep Koçak

PAKET PROGRAMLAR

Sanat Tarihi Okumaları - İskender Savaşır : 4 Ekim Pazartesi 14:00 – 16:00 (8 Hafta)

Belgesel Filmler İçin Fikir Geliştirmek- Berke Baş : 4 Ekim Pazartesi 16:00 – 18:00 (8 Hafta)

Mitoloji - Cemil Güzey, İskender Savaşır : 5 Ekim Salı 11:00 – 12:15 (4 Hafta)

Normal ve Anormal Davranışlarımızın Evrimsel Kökenleri - Prof.Dr.M.Kerem Doksat: 5 Ekim Salı14:00 – 16:00 (8 Hafta)

İnsanda Cinsel Davranış - Cemil Güzey : 5 Ekim Salı 16:00 – 18:00 (4 Hafta)

Aile Nedir? ve Tarihi – İskender Savaşır : 6 Ekim Çarşamba 11:00 – 12:15 (4 Hafta)

Çocuk Gelişimi-Oya Fidanoğlu : 6 Ekim Çarşamba 14:00 – 16:00 (4 Hafta)

Yaşam Koçluğu – Mahir Ünal, Ayşe Onursal : 6 Ekim Çarşamba 16:00 – 18:00 (8 Hafta)

Sağlıklı Yaşam - Seçkin Aydın : 7 Ekim Perşembe 11:00 – 12:15 (4 Hafta)

İnsan İlişkilerinde İletişim Sorunları - Mahir Ünal :7 Ekim Perşembe 14:00 – 16:00 (8 Hafta)

Akdeniz Medeniyetine Giriş-Timuçin Binder, İştar Gözaydın, İskender Savaşır:7 Ekim Perşembe 16:00 – 18:00 (8 Hafta)

İnsan İlişkilerinde Güç Sorunu – İskender Savaşır, Oya Fidanoğlu : 8 Ekim Cuma 11:00 – 12:15 (4 Hafta)

Edebiyat ve Felsefe – Kaan Altınay, Ferda Keskin, Orhan Koçak, İskender Savaşır, Bülent Somay : 8 Ekim Cuma 14:00 – 16:00 (8 Hafta)

Fotoğraf - İsa Çelik : 8 Ekim Cuma 16:00 – 18:00 (8 Hafta)

Semtimizi Okumak – İhsan Bilgin, Tansel Korkmaz: 9 Ekim Cumartesi 12:00 – 14:00 (8 Hafta)

Fotoğraf için Temel Bilgiler - İbrahim Ayşıl : 9 Ekim Cumartesi 14:00 – 16:00 (8 Hafta)

Kültürel Psikanaliz-İskender Savaşır,Bülent Somay: 9 Ekim Cumartesi 16:00 – 18:00 (12 Hafta)

Bir Desen Atölyesi - İsmail Acar : 2 Kasım Salı 16:00 – 18:00 ( 6 Hafta)

Kültür Tarihi Sohbetleri - Murat Atabarut : 3 Kasım Çarşamba 14:00 – 16:00 (4 Hafta)

Aile İçi Güç Dengeleri - Feriha Şenkaya Dildar : 5 Kasım Cuma 11:00 – 12:15 ( 4 Hafta)

Ailede Kriz, Toplumda Kriz ve Müdahaleler-Dr.Selim Başarır : 10 Kasım Çarşamba 11:00 – 12:15 (4 Hafta)

MÜZİK DİNLETİLERİ

Modernitenin Müzikal Tarihi - İştar Gözaydın, İskender Savaşır: 7 Ekim Perşembe 12:15 – 13:30 (8 Hafta)

Beethoven Diye Bir Adam - İskender Savaşır : 4 Ekimden başlayarak her Pazartesi ve her Cuma 12:15 – 13:30 (8 Hafta)

Şarkılar Neyi Söyler? - Bülent Somay : 5 Ekim Salı 12:15 – 13:30 ( 8 Hafta)

Taş Plaklar - İsa Çelik : 6 Ekim Çarşamba 12:15 -13:30 (8 Hafta)

TARTIŞMA ORTAMLARI

Son Yüzyılın Anlam ve Sorunları - İhsan Bilgin, Orhan Koçak, İskender Savaşır ve Bülent Somay

Trajik Olanın Anlamı - Ferda Keskin, Orhan Koçak, İskender Savaşır ve Bülent Somay

OKUMA GRUPLARI

İskender Savaşırın kılavuzluğunda Platonun Diyalogları ve/veya Kutsal Metinler

Kaynak:Kadınvizyon

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks