Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

TEVİTÖL Daha Fazla Öğrenci Yetiştirmek için Sponsor Bekliyor...

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler TEVİTÖL Daha Fazla Öğrenci Yetiştirmek için Sponsor Bekliyor... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız TEV(Türk Eğitim Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı[/b] ve TEV[/b] Yönetim Kurulu üyeleri, TEV[/b]in özel çocuklar için 11 yıldır hizmet veren okulu TEVİTÖL[/b]ün (TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi) yeni öğretim yılı [/b]hedeflerini basın mensupları ile paylaştı. Basın toplantısında gazetecilerin sorularını ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

TEVİTÖL Daha Fazla Öğrenci Yetiştirmek için Sponsor Bekliyor...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-04-2010, 10:26 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart TEVİTÖL Daha Fazla Öğrenci Yetiştirmek için Sponsor Bekliyor...

TEV(Türk Eğitim Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı[/b] ve TEV[/b] Yönetim Kurulu üyeleri, TEV[/b]in özel çocuklar için 11 yıldır hizmet veren okulu TEVİTÖL[/b]ün (TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi) yeni öğretim yılı [/b]hedeflerini basın mensupları ile paylaştı.

Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan TEV Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı[/b], ülkelerin ilerisi için çok önemli göstergelerden birinin eğitimli nüfus sayısının oranı olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: " Türkiye nüfusunun yüzde 20sine yakını okuma-yazma bilmiyor. Aynı zamanda eğitim sistemimizden de herkes şikayetçi. Eğitime ayrılan kaynak giderek azalmaktadır, 1991 yılında Türkiye bütçesinin yüzde 14.1i eğitime ayrılırken bu oran 2003 yılında yüzde 6lar düzeyinde kalmıştır. Eğitim sorunlarının başında finansman zorluğu geliyor. İşte TEV[/b], eğitimdeki bu finansal sorunu gören Vehbi Koçun öncülüğünde kuruldu."

TEVİTÖLün yıllık maliyeti 3 trilyon[/b]

Sezai Türkeş tarafından eğitime kazandırılan TEVİTÖL[/b]ün 2001 yılında Türk Eğitim Vakfı[/b]nın himayesi altına geçtiğini dile getiren Rona Yırcalı[/b], okulun Türkiyede önemli bir eğitim açığını kapattığını belirtti.

Okulun yıllık maliyetinin 3 trilyon olduğunu dile getiren Yırcalı, her öğrencinin 22 milyar liralık eğitim masrafı olduğunu ve bu yıl okula alınan 58 öğrenciden 49unun yüzde yüz TEV[/b] bursu ile okuduğunu belirtti. TEV [/b]olarak yeni bir kampanya başlattıklarını söyleyen Rona Yırcalı, hayırsever kişi ve kuruluşları, öğrencilere sponsor olmaya çağırdı...

TEVİTÖL[/b]de eğitim görüp yurt dışındaki üniversitelere giden çocukların bir daha ülkeye dönmediklerini belirten Yırcalı, sponsorluk sistemi ile bu durumu da engellemiş olacaklarını ve çocukların bu şekilde Türkiyeye dönmelerine sebep yaratılacağını dile getirdi.

Bu yıl, 11inci kuruluş yılını kutlayan TEVİTÖL [/b]şimdiye kadar 165 mezun

verdi ve bu mezunların hepsi yurt içi ve yurt dışındaki çok önemli üniversitelerde tam burslu olarak öğrenimlerini sürdürüyor.

Okul, Gebze Muallimköyde, toplam 416 dönümlük alan üzerine kurulu. Şuan için yapımı bitmiş olan 11 bin metrekare kapalı alanı mevcut olan okulun maddi yetersizlikler nedeniyle inşaatı yarım kalan binalarının bitmesi ile toplam 24 bin metrekare kapalı alanı olacak. İnşaatlarının bitmesi ile de okulun öğrenci sayısında büyük oranda artış olacak. Rona Yırcalı bunun için yaklaşık 5-6 milyon dolarlık finansmana ihtiyaç olduğunu belirtti. Yine hayırsever kişi ve kurumların desteğini beklediklerini belirten Yırcalı, "Bir binanın bitirilmesine veya bir dersliğin yapımına destek olabilirler ve bizde bu binalara veya dersliklere onların adını verebiliriz[/b]" dedi...

TEVİTÖL ÖĞRENCİLERİ...[/b]

Dünyanın en iyi okullarındalar...[/b]

Bu yıl ilk dönem üniversite mezunlarını verecek olan TEVİTÖL[/b]ün, tam 26 öğrencisi Harvard, Duke, Yale, Columbia, Williams gibi saygın yüksek öğretim kurumlarında eğitim hayatlarına tam burslu olarak başarıyla devam ediyorlar.

Yine TEVİTÖL[/b]ün geçtiğimiz dönem mezunlarından yedi öğrenci, Harvard, Columbia, Duke, Connecticut College, Mount Holyoke, Sarah Lawrence College gibi kurumlardan tam burslu eğitim görme hakkı kazandılar.

TEVİTÖL[/b]ün diğer öğrencileri de Türkiyenin saygın okullarında okuyor. Okulun, 21i ODTÜ, 12si Boğaziçi, 14İTÜ, 16sı İstanbul, 11i Ankara, 5i Yıldız Teknik, 5i Galatasaray, 9u Hacettepe gibi devlet üniversitelerinin yanı sıra 16 öğrenci de Bilkent, Bilgi, Koç, Işık ve Kültür gibi özel üniversitelerde tam burslu olarak öğrenim görüyor.

Ayrıca, 5 öğrenci AFS bursundan yararlanarak, ABDde bir yıl öğrenim görme hakkı kazandı, öğrenciler bu yıl Amerikada eğitim görmekteler.

TEVİTÖL öğrencilerinin başarılı çalışmaları [/b]

TEVİTÖL[/b]de eğitim alan öğrenciler bir çok başarılı çalışmaya da imza atıyor. Öğrenciler projeleri yürütürken, yakın çevresinde bulunan TÜBİTAK ve Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsünden de destek alma şansı buluyorlar, ayrıca üniversitelerle ortak projeler geliştirerek üniversite öğrencileri ile birlikte çalışıyorlar.

-Son dört yıldır Model Birleşmiş Milletler (MUN) çalışmasına katılan öğrenciler, bu yıl da İrlandada...

-Bilgi Üniversitesinin düzenlediği, Cahit Arf Matematik Günlerinde 509 katılımcı arasından finale kalan 32 öğrenciden biri, TEVİTÖL öğrencisi.

-TEVİTÖL [/b]öğrencileri TÜBİTAK ve MEF fen yarışmalarında da, her yıl olduğu gibi bu yıl da finalde...

-Antalya Matematik Olimpiyatlarına ve İsveçte düzenlenen Junior Maths Conteste katılan iki TEVİTÖL[/b] öğrencisi, başarılı bildiriler sundular.

-Yaratıcı Çocuklar Derneğinin "İnsanlığa Armağan Ayasofya" projesine yedi TEVİTÖL[/b] öğrencisi katıldı; iki öğrenci de ünlmodacı Ünal Ümit ile projenin kostüm tasarımlarını yaptılar.

-Bir grup TEVİTÖL[/b] öğrencisi, [/b]AB Comenius projeleri kapsamında, Europe – Lets Make ıt A Better Place for all Cultures adlı projeyi hazırladı.

Öğrenciler nasıl seçiliyor...[/b]

Her yıl illerdeki Rehberlik Araştırma Müdürlükleri okullarda seçim yapıyor. Ardından tüm Türkiye genelinden seçilen 300 öğrenci yeteneğe ve algılamaya yönelik bir sınava tabi tutuluyor. Bu sınavda başarılı olan öğrenciler yaz kampına alınıyor. Çocuklar uzmanlarla beraber kampta 5 gün geçiriyor. Kamp sonunda uzmanların verdiği rapora göre öğrenci seçimleri yapılıyor. Sonuca göre bazı öğrenciler tam burslu bazı öğrencilerde yarı burslu olarak TEVİTÖL[/b]de eğitim görmeye hak kazanıyor.

TEVİTÖL[/b] bu yıl farklı bir uygulamaya başladı. Durumu iyi olan ailelerin özel yeteneğe sahip çocuklarına da bu yıldan itibaren eğitim verilecek. Üstün yetenekli çocuğu olan durumu iyi olan ailelerde TEVİTÖL[/b]e başvurabilecek ve çocuklarının eğitim masraflarının bir kısmını karşılayabilecekler.

TEVİTÖLde Eğitim[/b]

Akademik program dahilinde saat 15:30a kadar öğretim gören öğrenciler, 15:30dan sonra seçimlerine ve yeteneklere göre resim, müzik, astronomi gibi 41 ayrı dalda etkinliklere katılıyorlar. Öğretmenlerin bir çoğu ve öğrenciler kampüste yatılı yaşadığı için etkinlikler öğrenci ve öğretmenlerin isteği doğrultusunda geç saatlere kadar sürebiliyor. Öğrenciler İngilizce, Almanca, Fransızca dillerini de öğreniyorlar.

Her 4 öğrenciye bir öğretmen[/b]

Okul toplam 416 dönümlük alan üzerine kurulu. Şu an yapımı bitmiş olan 11 bin metrekare kapalı alanı mevcut olan okulun yapımı devam eden binalarıyla beraber toplam 24 bin metrekare kapalı eğitim alanı olacak... Okulda halen 132 öğrenci eğitim görüyor. Gerekli sponsor desteği sağlandığı takdirde, inşaat halinde olan 13 bin metrekarelik alan tamamlanacak ve okul kapasitesini ikiye katlayacak. Bu özel öğrencilere toplam 34 öğretmen eğitim veriyor. Öğretmenler TEVİTÖL[/b] Yürütme Kurulu tarafından mülakatlarla seçiliyor. Öğretmenler, alanlarına yönelik yurtiçi yurtdışı seminer ve kongrelere katılarak kendilerini geliştirme şansı elde ediyorlar.

Kaynak:Kadınvizyon

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks