Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Kariyer Evet, Aşk Evet, Evlilik Hayır

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Kariyer Evet, Aşk Evet, Evlilik Hayır Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu çağın kadını öyle bir evrime uğradı, öyle değişimler yaşadı ki, öncelikle erkekleri şaşırtıyor. Modern çağın şartlarında eğitim düzeyini yukarılara çıkartan kadınlar, çalışma hayatına göre yaşamlarını planlamaya başlıyorlar. Dolayısıyla kentlerde çalışma yaşamı içindeki kadın sayısı artmaya başladı. İş hayatında önemli ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Kariyer Evet, Aşk Evet, Evlilik Hayır

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-04-2010, 10:41 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Kariyer Evet, Aşk Evet, Evlilik Hayır





Bu çağın kadını öyle bir evrime uğradı, öyle değişimler yaşadı ki, öncelikle erkekleri şaşırtıyor. Modern çağın şartlarında eğitim düzeyini yukarılara çıkartan kadınlar, çalışma hayatına göre yaşamlarını planlamaya başlıyorlar. Dolayısıyla kentlerde çalışma yaşamı içindeki kadın sayısı artmaya başladı. İş hayatında önemli noktalara taşındılar.. Kentli ve çalışan kadın son yıllarda medyanın da ilgi odağı olduğu için, onların yaşam felsefelerinden, zevklerinden beğenilerinden de artık haberdar olmaya başladık... Onlar da gitgide "ayrıcalıklı" bir konuma doğru evrilmeye başladılar. Tabii asıl olarak çalışan, belli bir kariyer yapmış kadınlardan söz ediyorum. Bu nedenle de "ayrıcalıklı" kadınlar olarak da anılıyor bu tip kentli kadınlar. (Kariyerlerinde yükselirken, iş çevrelerinde gizli bir "savaş" halinde olanlar da var.. Her an en yakın iş arkadaşı ona rakip olabilir çünkü. Bunu farkında olan kentli kadın, gerektiğinde en yakın arkadaşına da gardını alıyor.)

30 ve 30u biraz geçmiş bu tip kadınlarla ilgili olarak hem bir çok çalışan kadına sordum, hem de çevremdeki gözlemlerden yola çıkarak onların bazı özelliklerinin altını çizmek istedim. Genel anlamda amaçları birbirine benziyor: İyi bir eğitim eğitim almak, sosyal olmak, iyi kariyere ve maddi gelire sahip olmak....







"Başarı"ya önem veren adlarından başarıyla söz ettirmek isteyen genç kariyer kadınları, aynı zamanda bakımlı olmaya da özen gösteriyorlar. Örneğin o klasik topuzlu saç modelli, gözlüklü, koyu renk takım elbiseli ve boynuna doladığı fularla dolaşan tiplerden olmamak için özen gösteriyorlar..







Bazıları sosyal yaşamda da var olmaya çalışıyorlar ve kendilerinden bu alanda da söz ettirmeyi arzu ediyorlar. Örneğin içlerinde boş zamanlarında tango dersleri alan ve bu alanda bir dansçı kadar işi ilerleten var. Eğlenceye de önem veriyor pek çoğu. Bu amaçla bir barda eğlenmeye de gidiyorlar, bir ev partisine de.. . Sushi partisi gibi özgün etkinliklere karşı eğilimliler.







Bakımlı olmaya önem veriyorlar. [/b]







Aynı zamanda bakımlı bir kadın olmak için de çaba gösteriyorlar. Bu nedenle de bütün kozmetikleri yakından takip ediyorlar. Tabii bu trendler arasında estetik ameliyatlar da var. Bir estetik cerrahı ziyaret edip "doktor şuramı düzelt" diyenlerinin oranı yüzde 60larda. Günde en az bir saatlerini kuaförde geçiriyorlar. Genellikle hafta sonları bir davete ya da bir eğlenceye önceden randevu veriyor. O akşam ne giyeceği ise bir kaç gün önceden planlıdır bu kadınların. Kış bile olsa solariuma teslim ediyorlar bedenlerini. Özetle modadan müziğe kadar herşeyi sıkı sıkı izliyorlar.







Bakım deyince işin içine sıkı rejim reçeteleri ve "doğal beslenme" de giriyor. Saatlerce atıştırıp sonra koşuya gitmiyorlar! Ağızlarına attıkları her lokmayı planlıyorlar. Çünkçoğunun bir "diyetisyeni" var. Dolayısıyla da zayıflama ile ilgili gelişmeleri yakından izliyorlar. İş yerindeki rekabet onları bu alanda o kalıpta olmaya aslında "mecbur" etmiş diyebiliriz. Çünkbirbirinden güzel hemcinsleriyle paylaştıkları aynı ortamlarda hepsinin zayıf ve sülün gibi olması gibi bir zorunluluk var"







Trendleri izliyorlar [/b]



Artık moda da oldu... Bu tip kadınlara aynı zamanda "sex and city" kadınları da deniyor. Klasik kadınların aksine, eş bulma hayallerini de hayli ertelemiş durumdalar. Daha doğrusu bazıları evliliği özgürlüğünkısıtlayacak bir kurum gibi görüyor. Aynı zamanda evine zaman ayırdığında kariyerinin olumsuz etkileneceğini düşünenler de var..







Evlenme kararı verilmişse de mutlaka kariyer yapmış bir adam tercih ediliyor. Ekonomik durumunun iyi olması da göz önüne alınıyor. Ama yaşam standardı gelişmiş bu kadınların önemli bir bolümde "aşık olacağı" adamla evlenmeyi tercih ediyor.







Hem başarıya, hem de dış görünüşe çok önem veriyorlar. Bu tip kadın her gün bakımlı, yaşı ortayı geçmişse bile genç görünmeye önem veriyor. Genel anlamda lensle, saç boyalarıyla araları iyi.. Çoğu saç boyası olarak en moda trendleri izliyorlar. Özel zevkleri ve hobileri var ve bundan vazgeçmiyorlar. O yüzden son güzellik ve anti-aging trendlerini mutlaka takip ediyorlar.







Kentli okumuş kadın, kendisini mutsuz edecek olayların içine de girmek istemiyor. Eğer bir erkekle birlikteyse ve mutluysa illa evlenelim diye tutturmuyor. Evliliğe ancak çocuk doğurmak söz konusu olunca sıcak bakanlar var .. Arkadaşlarıyla toplanıp kız kıza eğlenme etkinliğini sık sık gerçekleştiriyorlar. Şık cafelerde ve alışveriş merkezleri de en çok gittikleri mekanlar arasında. Toplumun biçtiği rollere pek aldırış etmiyorlar. Pekala arkadaşlarıyla buluştuktan sonra saat 24.00lerde evinde olabiliyor. Ve "O saatten sonra kadınlar sokakta olmaz" kuralını çiğniyorlar.







Pozitif enerji, EQ ve kişisel gelişim



Kaliteli TV ve dergileri takip ediyor ve sanat dünyasında da güç anlamında takdir ettikleri kadınlar var. Bu anlamda bazıları Hülya Avşar ve Zuhal Olcayın başarılarını takdir ediyor. Gazeteci olarak Ayşe Armana hayran olanlar da var. En fazla hayranlık duydukları kadınlar arasında. İş yaşamında da büyük holdinglerde tanınmış kadınların yaşamlarını izliyorlar. Haftalık ve ekonomi dergilerini da takip ediyorlar. Bazıları insan kaynakları eklerini özellikle izliyor..







Pozitif enerji, meditasyon ve de yoga ile mutlaka ilgileniyorlar. İş yaşamında başarı grafiğini hep yüksek tutmak zorunda olduğu için sürekli bir baskı altında olduğu için bunlara da ihtiyaç duyuyor çünkü.. Bunun yanı sıra, kariyerini psikolojik anlamda da güçlendirmek isteyenler var. Örneğin bir şirketin pazarlama müdürOlcay H., şunu söylüyor: "Ben iş hayatında EQ (duygusal zeka) bilmenin çok yararlı olduğunu düşünüyorum. ÇünkEQ, insan ilişkilerinde önemli bir konu.. İş ekibimizle özel eğitimlerden yılda en ez bir kez geçiyoruz. Bunu rağmen ben "kişisel gelişim" le özellikle okuyarak ilgileniyorum. Bu da işimdeki verimi artırıyor. Çabalarım karşılık da buluyor. Bu yıl işimdeki verimimden dolayı ödüllendirildim. Pazarlama departmanında müdür oldum"







"Evde kalmak"



Bu kadınlar için "Evde Kalmak" değil, "Ayakları üzerinde durmak" önem taşıyor. O nedenle aralarında birikim yapanlar da var. Kadın duygusaldır, romantiktir denir ya, kariyer kadını bu yönünçok öne çıkarmıyor.. O hep "mantıklı" olmak zorunda. Duygularını dışa vurmamakta erkekler kadar ustalar.







Ancak aralarında bu kadar ketum davranmayanlar var. Örneğin Kimya mühendisi K G., "Ben işyerinde gözlerim yaşlanmışsa bunun nedenini saklamam, yakın olan arkadaşlarımı bir kenara çekip söylerim, paylaşırım da.. Sevgilimden ayrılmışsam güçlgörünme çabası içine girmem" diyor. Böyleleri de var ama yine o "fedakar" kadın rolünden sıyrılanlar da var. Bu kadınlar "fedakarlık" konusunda geleneksel tutumlu kadınlar gibi asla düşünmüyorlar. Örneğin bir erkek için kendini feda etme ritüelini onlarda görmek zor. Pek çoğu, kendi hayatını bir erkeğe endekslemek istemiyor.







"Evde kaldı" gibi bir sözden rahatsız olmuyor kariyer kadınları. Eğer evliliği düşünüyorsa eş seçimini çok önemsiyor. Eşlerinin zeki, kazancı iyi ve iyi eğitimli olmasına önem veriyor. Evliliği ekonomik bir araç olarak görmüyor. Çocuk sahibi olmaya çok fazla önem vermiyorlar... Evliliği yalnızlıktan kurtulma olarak görmüyorlar. Hoşlandıkları ya da aşık oldukları erkeklerle geziyor, eğleniyor ama evlilik diye tutturmuyorlar.







Peki, nerelere gidiyorlar. Nerelerden alışveriş ediyorlar. Metro City, Akmerkez gibi büyük alışveriş merkezleri en başta geliyor. Gittikleri ise mekanlar genellikle Beyoğlu ve Etilerde.. Modayı takip ediyor.. Ünlmarkalardan giyiyor, en kaliteli cep telefonlarını kullanıyorlar..



Kaynak:Kadınvizyon

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kariyer Evet, Aşk Evet, Evlilik Hayır

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Kariyer Evet, Aşk Evet, Evlilik Hayır Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu çağın kadını öyle bir evrime uğradı, öyle değişimler yaşadı ki, öncelikle erkekleri şaşırtıyor. Modern çağın şartlarında eğitim düzeyini yukarılara çıkartan kadınlar, çalışma hayatına göre yaşamlarını planlamaya başlıyorlar. Dolayısıyla kentlerde çalışma yaşamı içindeki kadın sayısı artmaya başladı. İş hayatında önemli ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.