Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Gül San; Kadınlar Siyasete Güven Katar - 3

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Gül San; Kadınlar Siyasete Güven Katar - 3 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu röportajınilk 2 bölümünüokumak için Gül San; Yereli Dünyaya Taşımak Önemli Gül San; Anne Olmak Hayatımda Verdiğim En İyi Karar - 2 başlıklarını tıklayınız. KadınVizyon : Kadın ve Siyaset dersek, bu olaya bakış açınız nedir? Gül San :[/b] Kadınların siyasete ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Gül San; Kadınlar Siyasete Güven Katar - 3

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-04-2010, 11:36 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Gül San; Kadınlar Siyasete Güven Katar - 3

Bu röportajınilk 2 bölümünüokumak için

Gül San; Yereli Dünyaya Taşımak Önemli

Gül San; Anne Olmak Hayatımda Verdiğim En İyi Karar - 2 başlıklarını tıklayınız.

KadınVizyon : Kadın ve Siyaset dersek, bu olaya bakış açınız nedir?

Gül San :[/b] Kadınların siyasete katacakları çok şey var.

Siyasete güven katarlar. Bu bile çok önemli bir faktör. Özellikle günümüz siyasetine ve siyasetçisine bakılırsa..

Demokrasi katarlar çünkkadınlar daha demokratik davranıyorlar. Yıllardır ezilen taraf olduklarından olaylara daha demokratik bakıyorlar.

Kadınlar bütünleştiricidir. Kadınlar güçlyapılarıyla daha mücadeleci sonuca ulaşana kadar pes etmezler.

Daha dürüsttürler.

Bu meziyetlerin siyasete girmesi gerekiyor. Şu günlerde hükümette bakanların ve başbakanın milletvekilleriyle yaşadığı ''görüşemiyoruz '' sorunu yaşanıyorsa, milletin temsilcileri yok sayılıyorsa ülkemizde var olan demokrasi tartışılmalıdır.

KadınVizyon : Daha önce "kadınların siyasette ciddiye alınmadıkları, propoganda unsuru olarak kullanıldıkları" yorumunu yaptınız. Sizce kadınların siyasete katabilecekleri birşeyler var da partiler bunu tam değerlendiremiyor mu? [/b]

Gül San :[/b] Ülkemizde siyasi partiler kendi kadın kollarını kadınları siyasal karar süreçlerine hazırlayan bir yapı olarak değil, ideolojilerini seçim döneminde ön plana çıkaran kadın seçmen desteğini almaya yönelik destek ekibi olarak çalıştırılıyorlar. Seçim sonrası partilerin kadın kollarınınsürekliliğinin olmaması bu nedendendir.

Siyasi partilerin kadın kollarının kendi görev alanlarından söz hakkı ve uygulama yetkisine sahip olmalı, kadın sorunlarını siyasal alanda temsil etmelidir.Çözüm önerileri ve stratejileri geliştirmek için siyasi güç ve olanakları olmalıdır. Kadın kolları, diğer STK larla işbirliği yapabilmelidir.

KadınVizyon : Görüştüğümüz bir kaç erkek milletvekili var. Kadınların da siyasete cok hırslı bakmadıkları, ikinci planda kalıp, arabesk müzik dinleyerek, çay kahve toplantıları ile bir farklı tarz gösterdiklerini söylüyorlar. Sizce kadnların da siyasete bakış açılarında elestirilecek yönleri var mıdır? Yoksa tüm kabahat, kadınlara fırsat vermeyen erkeklerde midir?[/b]

Gül San :[/b] Kadınlar siyasete hırslı bakıyorlar. Fakat hırslı olanların siyaset yapmasına imkan tanınmıyor. Siyaset yapması istenen kadınları erkekler belirliyor. Seçilen kadınlar uyumlu, ne denilirse yapan, sadece vitrin olan kişiler. Yani erkekler "biz kadınlara önem veriyoruz" söylemi arkasında göstermelik kalıyorlar.

Bu tür kadınlar da sadece çay, kermes, parti toplantılarına katılmak, partiye ve lidere sadakatin temsilciliğini yapmak gibi bir şey işlev üstleniyorlar.

Kadınlar siyaseti "kadın" olarak yapmalıdırlar. Karar alınırken masada olmalıdırlar. Kadınlar ideolojisi ne olursa olsun kadın olmak noktasında güç birliği yapmalıdırlar. Kabahat erkeklerin değil, biz kadınların...

Kadınsiyasetçiler ile temsil edilmeyi bekleyen kadınlar arasında temsil ilişkisi oluşturacak şekilde aktif kadınları siyasete taşımak için, ideolojisi farklı olabilir kadın olmak noktasında,tüm kadınların güç birliği yapması gerekiyor.

KadınVizyon : İnternette yazıyorum dediniz. Bunu biraz daha açar mısınız? Hangi konularda yazıyorsunuz? Ya da yazılarınıza gelen tepkiler nasıl?[/b]

Gül San : [/b]Güncel konularda yazıyorum. Toplumsal konularda özellikle kadınları ilgilendiren alanlarda yoğunlaşmaya başladım. Belki kadın sorunlarını medyaya taşımak zorunluluğu hissettim. Çünkher alanda olduğu gibi busektöre deerkekler hakim..

İnternette yazıyorum, yerel gazeteler yazdıklarımı gazetelerinde yayınlıyorlar. Şanlıurfa Anadolu Gazetesi, Adıyaman Gap Olay Gazetesi tarafından.

Yazılarımdan dolayı olumlu tepkiler alıyorum bazen yararlandığım kaynakları soruyorlar. Yazılarımdan dolayı tebrik almak beni onure ediyor.

Fakat olumsuz tepkilerle de karşılaşıyorum. Yazdığım yorum nedeniyle Belediye de başkan danışmanı olarak başladığım görev pozisyonum kat temizliği yapmak şeklinde bizzat belediye başkanı tarafından değiştirildi.

KadınVizyon : Belediye Başkanının görevinizi değiştirmesi ilginç. Ne tür bir yorum yaptığınız için bu başınıza geldi. Olayların gelişimi nasıl şimdi (yani değişiklik var mı?)? Bu yaklaşımı nasıl değerlendiriyorsunuz?[/b]

Gül San :[/b] Belediye başkanının caddeleri süpürmek için lise mezunu bekar fiziki düzgün genç kızları işe alacağını ifade eden söylemini yerel TVdan duydum. Bu beni rahatsız etti. Ben de köşemde bu düşüncenin iyi bir fikir olmadığını yazdım. Bu nedenle başkan tarafından '' 1. katın temizliğini yapmak üzere '' görevlendirildiğim bana tebliğ edildi.( 1. kat başkanın bulunduğu kat) Ben de görevimi yapıyorum.

Şanlıurfa'da tanınan bir sima olduğumdan, görevimi de ifa ettiğimden dolayı şimdi şehirden 15 km uzaklıkta bulunan arıtma tesisinde görevimi yapmaktayım. Belediyecilik şehircilik, halkın yerel yönetime katılımı, demokrasi, ifade özgürlüğügibi konular konusunda alt yapısı olanların belediye başkan adayı olması krıteri getirilmesi gerekiyor. Yoksa benzer süreçler yaşanacaktır.

KadınVizyon : Son sorum.. Kendinizi "mutlu" olarak değerlendirebilir misiniz? Eğer cevap evet ise bunun bileşenleri nelerdir (kendine güven? bir şeyleri başarmış olmak? anne olmak? vs)... [/b]

Gül San :[/b] Evet mutluyum,mutsuz olacakvaktimyok yapacağım çok iş var. Çalışırken çok mutlu oluyorum. Yaptığım her işi zevk alarak yapıyorum.

Merak eden okuyucularımız için Gül San'ın temizlikçiliğe terfi etmesine neden olan yorum yazısını da aşağıda yayınlıyoruz.

SÜPÜRGECİ KIZLAR YERİNE TEMİZLİKÇİ KADINLAR[/b]

Şanlıurfa Belediye Başkanı, yaptığı basın toplantısında şehrin temizliğine büyük önem verdiklerini bu nedenle Temizlik İşleri Müdürlüğünde süpürgeci olarak, 25 yaşın altında 20 genç kızı işe alacaklarını söylemişti.

Belediye Başkanının bu açıklaması Şanlıurfa halkı tarafından tepkiyle karşılandı. Yerel Yönetimin kadınlara bakış açısının, kadınların özdeşleştirilmekten hoşlanamayacağı, şehri süpürürken görsel meta olarak kullanılmak olduğu anlaşılmaktadır. Fuarlarda tanıtım yapan modeller gibi, Belediye temizliyor görüntüsverilmek istenen genç kızlar politik malzeme olmadılar.

Bu nedenle olacak ki iş başvurusuna talep olmayınca, kendi çabalarıyla bulunan 4 kadın belediye binasında kat temizliği yapmak üzere işe alındı.

Geçen yıl Emniyet Müdürlüğünce, Trafik Polisi kadınlar kavşaklarda görevlendirilmişlerdi. Emniyet mensubu kadın trafikçiler kısa bir süre sonra geri hizmete çekildiler. Urfada yaşayanlar bu dönemi hatırlar.

Buna rağmen genç kızların Urfayı süpürmesi fikrini ortaya atanların, şehrin sosyo- kültürel durumuna yabancı oldukları yalın bir şekilde ortadadır.

Kaynak:Kadınvizyon

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks