Kadını da asker bu milletin Kadını da asker bu milletin[/b]
Burada yazabileceğimi öğrendiğim zaman, bir kadın köşesinde biz bize kadınca söyleşiler yapmayı geçirmiştim aklımdan. Aşktan, güzellikten, hoş tesadüflerden, evliliklerden, hobilerden bahsedecektim. Kadınca dik ve ayakta durmaktan, biraz da kendimiz
için yaşamaktan, kolay pes etmemekten bahsedecektim… Yağmurların ne getireceğinden, gecelerin hangi üzüntüleri karanlığa katacağından ve her sabahın hangi koyuları ağartacağından söz edecektim. Konuşabileceğimiz en büyük acı ayrılıklar
olacaktı ki, onu da liberalizmin savunucusu Adam Smith'in ünlü sözündeki gibi "tutmayın yapsınlar, bırakın geçsinler" rahatlığına ilave edilmiş "güçlendim, her şey bambaşka olacak" şarkısıyla fonda Ajda olmak üzere yapacaktım.. Bu gün başka bir yazı
vardı yayına verilmek üzere, dün tüm ülkede gündem değişti. Haber kanallarında yada gazetelerde manşetler, başlıklar, ebatlar, sıralamalar nasıl bir anda değiştiyse yüreğimizde de öncelikler öyle değişti... Böyle bir zamanda
kremlerden-kırışıklardan bahsedemezdim, Mehmetçik yüzüne savaş boyaları sürmüşken.. Aşklardan söz edemezdim, "terhis" sonrasına bırakılmış düğünler cennete kalmışken.. Ve en önemlisi de, annelikten-çocuklardan söz edemezdim, yavrusunu ay-yıldızlı
kundakta toprağa beleyen anneler ağlıyorken… Günde en az sekiz bardak su içmekten, küçük öğünler halinde ama sık yemekten, kilo verirken proteinin kas kaybını nasıl önleyeceğinden de bahsedemezdim onsekiz yirmi yaşlarında çocuklar dağlarda aç-susuz
çakal avına çıkıyorken.. Daha Şırnak'daki on üç vatan evladının acısı yüreğimizde hükmünü sürerken, geçtiğimiz Pazar günü sabah saatlerinde bir haberle sarsıldık. Hani bazen aklınız bal gibi yerindedir de anlamamış gibi
yaparsınız, aslında anlamak istemediğiniz şeyin "gerçekte olmamışlığı" dır o anda tüm dilediğiniz.. Küçücük de olsa tek bir ihtimaldir umuda kapılmaktan geri duramadığınız. Bir anlıktır, gerekçenize çocuklar bile güler ve aslında çoğu kez saçmadır
ama bir sonrası mecburi kabullenme olan son tereddüt noktanızdır burası, siz hala "aksinden emin" mişsiniz gibi yaparken.. O Pazar ben de öyle yapıyorum, kabullenemiyorum ve bunun için gerekçelerimi sıralıyorum kendime.. On üç asker şehit
diyor (daha sonra farklı sayılardan bahsedildi) ciddi bir haber kanalında. Sağ üst köşedeki "arşiv" yazısına bakarak yalnızca habere ait görüntülerin arşivden olduğunu rahatlıkla anlayabilecekken, (şehit sayısının bir önceki ile benzerliğine
güvenerek) haberin de arşivden olabileceği gibi bir "kabullenmeyi erteleyiş" yaşıyorum, alttaki Hakkari ifadesine rağmen.. Oysa bir önceki Şırnak'tı diyorum.. O anı özetleyen bir kaç ifade; farkına varış, sınırsız bir öfke, kocaman iç acısı ve aynı
final; yine göz yaşı.. Hakkari için anlatıla gelen şöyle bir efsane varmış oralarda; Tanrı bütün dağlara bir araya toplanmalarını söylemiş, Hakkaride toplanmışlar, sonra dağılın demeyi unutmuş diyorlar. Coğrafya zor ötesi, şartlar çetin,
üstelik düşman sinsidir... Sınır, prensip, gerekçe yoktur lugatinde; kural-kaide, centilmenlik, insaf zaten hiç geçmez yakınlarından. Kısacası öyle her babayiğidin harcı değilken buralarda bir kaç adım atmak; açlıkla-susuzlukla, hasretle, sırtındaki
kilolarca yükle hiç olmadığı kadar yakınken ölüme Mehmetçik, bu cesaretle sadece gurur duyulur.. Aynı Pazar gelişmeleri dinliyorum, devletin zirvesi terör için toplanacak deniliyor.. Terör devletin zirvesinde, terörist iğrençliğin
zirvesinde, şehitlerimize gelince gencecik hayatlarını geri getirecekse yüreğimizin zirvesinde… Hatice Olgun Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |