09-04-2010, 12:54 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Elmanın öbür yarısı :) Elmanın öbür yarısı [img]/images/smilies/smile.gif[/img][/b]
Hayatımız boyunca öbür yarımızı arar dururuz. Bulduğumuzu sandığımız anda, her şey değişir. Gözümüz kararır ve dişlemeye başlarız. Hem kendimizi hem öbür yarımızı dişledikçe çikolata tadında bir lezzet bizi sarar ve minik parçacıklar halinde
dişlemeye başladığımız bölümler birgün gelir tükenir. Elmanın sapı elimizde kalır cümlesi, çok kibar bir cümle olmamakla birlikte birazda gerçeği anlatır. Elimizde kalan sapı nazikçe çöpe atabiliriz. Bu bizim bir daha ki elmayı bulma
süremizi ve biçimimizi belirler. Yok bu bitmedi daha deyip, sap elimizde dolaşır başka elmalara çamur atarız. Ya da elmayı ben dişlemedim, o dişledi suçlusu odur şeklinde çocukluğumuza yönelik tartışmalar yaratırız. Öbür yarımı
bulamıyorum, bir türlü bütünleşemedim diye sızlanırız ama elmanın öbür yarısını beklerken armuttan da bir diş almayı ihmal etmeyiz. Armuta en büyük suçlama ise, ama elma tadında değilsindir. Şimdi nereden çıktı bu manav sohbeti diyebilirsiniz.
Etrafa baktığımda bahar aşkları, çiçekler böcekler, ay ışığında gezintiler yerine birbirini yiyen, yedikten sonra da yemedim aslında o beni ısırdı, bitirdi diyen çeşitli yarım elmalar var.
İlla ki öbür yarısını aradığını sanan. Bir de öbür
yarısını bulduğundan dolayı sıyırmış bir zümre var, onlarda öbür yarılarını rendelenmiş ve fırında pişmiş seviyorlar. Kendinden asla bir ısırık aldırmayan ama karşısındakini yok eden, ezen türden olanlar. En son modelse, elma kompostosu olmuş
bir yarının kendi lezzetinde ve olgunluğunda bir yarım bulması yerine, mayıs çağlasından tamamlanmayı beklemesi [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Neyse garibim
komposto kendi kıymetini bilip, güzel bir peşmelba ile özel bir tad yaratabilecek duruma geldiğini idrak edebilirse, bir yerden kurtarmış olur tabii. Benim tek endişem kompostonun o lezzette ve olgunlukta iken, komposto olmayı hakaret sayması ve
çağla konumundan başka bir konuma geçmek istememesi.
Bütün Elma Yalnız uyumayı seviyorum
Kendi yatağımda
Kendimle yatmayı
Gecenin bir yarısı
Kendimle karşılaşmayı
Güne
uyandığımda
Korkularımla,
Heyecanlarımla,
Tüm duygularımla
Kendim karşılaşmayı
Seviyorum Yalnız uyuduğunda
Seni de seviyorum
Sabah gelip uyandırmayı
Bir fincan çayı paylaşmayı
Gecenin bir
yarısında
Ayrıldığımızda
Yarım kalmayan duyguların
Sabahla başlamasını
Seni geceleri
Seni sabahları
Seni heran seviyorum Yalnızlığımda aldıklarımı
Yalnızlığında aldıklarınla
Harmanlamaktan memnunum
İki bütün
olmayı
İki yarım olmaktan
Daha çok seviyorum [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))) sevgiyle, ayla Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |