Aşk ve Ayrılık Sözleri
Aşk ve Ayrılık Sözleri
Eğer bir gün aşkın ölürse onu doğduğu yere göm!!! ( kalbine )..
insanları yaşlandıran yıllar değil ulaşamadığı arzularıdır bende sana
ulaşamayarak bir yaş daha yaşlandım.
İnsanlar zamanla bir çok şeyi öğrenmişlerdir;Kuşlar gibi uçmayı,balıklar gibi yüzmeyi; FAKAT;
Çok basit bir şeyi öğrenememişler; İNSAN GİBİ YAŞAMAYI
ISSIZ BİR KALDIRIM TAŞI OLSAM VEYA GERİ ALAMAYACAGIM TEK BİR NEFES OLSAM YADA GÖZLERİNDE BİR DAMLA YAŞ BENİ SİLER GECERMİYDİN YOKSA SENİ SEVİYORUM DEYİP BENİ AFFEDERMİYDİN!
İNSANLAR GELMELERİYLE YANLIZLIKLARINI DAĞITANLARI SEVERLER, GİTMELERİYLE KENDİLERİNİ YANLIZ BIRAKANLARA AŞIK OLURLAR.
ASKI ARAMAKLA BULAMASSIN FAKAT O SENI BULDUĞUN DA
ISE KACACIP SAKLANAMASSIN.BU HUYUNDAN DOLAYI ASKI KIM ANLADIKİ SEN ANLAYAMASSIN
Gülü öylesine sevmelisin ki; soranlara dikeni yok diyebilmelisin
Ben gelmedim Dava için, benim işim Sevi için
Düşünüyorum da, Düşüncelerin En güzeli, Senin Beni Düşünüp Düşünmediğini Düşünürken, Düşündüğünü Düşünmek Olsa Gerek Diye DÜŞÜNÜYORUM
Uzaklıklar küçük sevgileri yok eder büyükleri ise yüceltir tıpkı rüzgarın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi
Ben seni seçtim sen benim için yalan dünyadaki tek gerçeksin
Sevgiliyi aylarca göremeyen aşığa, sevgili için akan gözyaşı bile güzeldir
Rüzgar alabildiğine hırçın, yağmur alabildiğine inatçı, yüreğin onlara inat sanki bir liman... Tıpkı gözlerindeki huzur gibi.
insanlar bir kırmızı gül peşinde koşarken, ayakları altında ezilen papatyaları görmezler!!!
Ask gunah olmayacak kadar masum,kole olmayacak kadar ozgur,unutulmayacak
kadar derin,umulmayacak kadar yakın,tek başına yasanmayacak kadar takımdır..
Hayat kazanmayı öğrendik ama Yaşamayı öğrenemedik.
Hayatımıza yılları kattık ama yıllara hayat katamadık.
Hakiki arkadaşlık sıhhatten farksızdır,kıymeti ancak elden gittikten
sonra anlaşılır.
Ne olurdu bir yaprağın daha olsa!Bak sevmiyor işte beni hain papatya!.
Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakipti... Çünkü sen benim için daima tektin...
Sen bir güneşsin ekvatorda, bense kutuplarda bir yıldız. Asla birleşemeyecek iki şeydi varlığımız
İnsan gitmesi gereken yere yüreğiyle beraber gitmelidir. Yoksa gittiği yerde barınamaz
Aski reddetmek,günesin batisini görmekten üzüntü duyduğun için doğusunu izlemekten zevk almayi reddetmeye benzer.
Dünyada Paylaşıldıkça büyüyen tek şey sevgidir. Haydi o zaman paylaşalım.
Aşık olmak olabildiğim en güzel şeydi
ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende...
Esaret dağlarında gül olmaktansa, hürriyet dağlarında diken olmayı tercih ederdim..
Çiçekler rüzgarın şiddeti ile, erkekler kızların ihaneti ile solar
Şu gülen çehreme bakipta sanmayin ki bahtiyardir her kahkahamin altinda binlerce hickirik vardir
biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz.İçimizde binlerce olsada görüntümüz biz sadece birbirimizi görürüz..
Neden durmadan yağıyorsun yağmur, neyi ıslatmak istiyorsun? cadde ıslak, kaldırım ıslak! Gözlerimi ıslatmak istiyorsan eğer, onlar zatenııslak!!!
Bugün ağlamayı düşünüyorsan sakın yapma!çünkü bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır
Güzel günde dost çoktur. Dar günde kaç tane dostun yanında ise işte o kadar gerçek dostun vardır.
Güneşi Kaybettin diye gözlerini kapatırsan yıldızlarıda kaybedersin beni kaybettiğin gibi
su iner yokuşlardan basamak basamak benimse alın yazım yokuşlarda
susamak
NOKTA KADAR MENFFAT İÇİN , VİRGÜL GİBİ EGRİLME UZANIP TUTSAM ELİNİ SEVSEM YİNE HİÇ BİTMEYECEKMİŞCESİNE AMA RÜYA İMİŞ TOPRAK DEGİL AMA KADER SENİ BENDEN ALAN!
Sen Beni,Benim Seni Sevdiğim Kadar Sevseydin;Benim Seni, Senin Beni Sevdiğin Kadar Sevdiğimi A N L A R D I N
silgin kaleminden önce bitiyorsa yanlışların çok demektir
her şeyin başı sevgiyle başlar sevmesini bilene
NE ZAMAN GÜNEŞ DOĞMAYI, DENİZ MEHTABI, ÇİÇEKLER AÇMAYI, KUŞLAR UÇMAYI UNUTURSA, BENDE SENİ O ZAMAN UNUTURUM
İşte buna aşk denir be aslanım, buna zifiri karanlık denir. Oğulları olur aşkın, kızları olur; karı, yağmuru, tipisi olur. Çamuru bile olur; lakin, gövdeni güneşin altına yaydığın bahar günleri parmakla sayılıdır. O parmakla sayılı anlar için, o birkaç yıl sonra zihninden fırlayıp
fırlayıp tatlı bir yağmur olur.
Dünyanın dörtbir yanında dostlarım var dostlar ki birkerecik selamımı
almamışlar birkerecik selamlarını almamışım ve yine dünyanın dörtbir
yanında düşmanlarım var düşmanlar ki kanıma susamışlar kanlarına
susamışım (N.Hikmet RAN)
Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak dönerse senindir,Dönmezse zatan hiçbirzaman senin olmamıştır Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |