09-04-2010, 10:02 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Olur ve Olmaz
Olur ve OlmazOlur ve olmaz arasındaki fark üç harftir. Bu üç harfin hayatınızda ne derecede rol oynadığını hiç düşündünüz mü?
Aslında hemen hemen tüm hayatınız buna bağlıdır. Pozitif veya negatif olmak..
Pozitiflik ve negatiflik birbirine 180 derece ile bağlı iki yöndür. Hangi yöne gitmek istersiniz? Pozitiflik elektrikdeki positif kutup gibi yapıcıdır üretkendir. Negatiflik elektrikde yaşanan kisa devre gibi yıkıcıdır. Düşüncelerinizde ve kullandığınız kelimelerde yasadığınız her türlü negatiflik, ruhsal ve fiziksel bedeninizde kısa devreler oluşturarak, ruhsal olarak deprasyona sürüklerken fiziksel olarakta hastalıklara neden olur. Cocukluğumuzdan beri negatiflikleri doyasıya sindirip kaydeden yapay zekamız, bunu en iyi bilip uyguladığımız düşünce tarzı haline getirmişdir.
Farkında olmadan, gün içinde ne kadar negatif sözcük kullandığınıza hiç dikkat ettiniz mi? Olmaz, yapılmaz, çirkin, yanlış, şanssızım, bana çıkmaz, zaten bende sans olsaydı, hep sorunlar beni bulur, hatta daha da ileriye gideriz ve erkekler, ulan kaıin olsaydım, kadınlarda ya erkek olmak varmış bu dünyada diye cinsiyetlerinden yakınırlar...
Ne kadar hiçbirşeyi beğenmeyen, memnuniyetsiz ve sürekli suçlu arayan bir yaşamın içindeyiz. Üstüne üstlük bu yaşamı düşüncelerle kendimize çekenlerde bizleriz.. Artık birazda positifliği yaşamaya ne dersiniz?
Ben yaparım, hayattaki en şanslı insanım, benim hiç bir sorunum yok, güzellikler hep beni buluyor... Bildiğiniz tüm olumlu kelimeleri sıralayın ve bunları hergün beyninize kaydedin Ektiğiniz bu pozitif tohumların yeşermesi onları beslemenize bağlıdır. Yıllarca aksini denediniz ve ispatlarını yaşıyorsunuz. Şimdi positifliği denemenin zamanı artık. Deneyin, yılmadan deneyin ve tüm negatiflikleri atın kayıtlarınızdan. Kendi kendinizi kısa devrelerle neden yok ediyorsunuz?
Sonuçta olan size oluyor.
Ne olursa olsun gülümseyin.
"Dünyanın sonu diye üzülmeyi bırakın zira Avusturalya'da yarın oldu bile" Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |