Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Hale Caneroğlu

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Hale Caneroğlu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hale yoğun bir gün geçirmiş ve biz ajansa vardığımızda henüz hazırlanıyor. Lobide bizi çok sıcak bir hanımefendi karşılıyor ve kendisiyle sohbet ediyoruz. Çok içten ve samimi olan bu hanımefendinin Hale'nin annesi olduğunu öğreniyoruz. Sohbet arasında nihayet Hale de hazırlanıp geliyor. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Hale Caneroğlu

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-04-2010, 10:21 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Hale Caneroğlu

Hale yoğun bir gün geçirmiş ve biz ajansa vardığımızda henüz hazırlanıyor. Lobide bizi çok sıcak bir hanımefendi karşılıyor ve kendisiyle sohbet ediyoruz. Çok içten ve samimi olan bu hanımefendinin Hale'nin annesi olduğunu öğreniyoruz. Sohbet arasında nihayet Hale de hazırlanıp geliyor. Aynen dizideki gibi cıvıl cıvıl ve güleryüzlü. Güneş batmak üzere olduğu için ilk olarak ajansın bahçesinde fotoğraf çekimini yapıyoruz. Söyleşimiz içinse ajansın üst katındaki Hale'nin odasını tercih ediyoruz.

Her ne kadar reklamlardan tanısak da, birçok ünlü gibi sizin de yıldızınız Avrupa Yakası'ndaki Yaprak karakteri ile parladı. Hale Caneroğlu nasıl Yaprak oldu?

Avrupa Yakası öncesinde 1,5 yıllık reklam oyunculuğu deneyimim vardı, bu sayede yüzüm bir hayli tanınmıştı. Yani bir isim olmamıştım ama yolda görenler "Acaba bu kız kim, bir yerlerden tanıyoruz?" diye bakıyorlardı. Bu bana bir yapımcının dizide rol verebilme şansını artırdı. Bu arada Doritos reklamlarından Gülse Birsel beni izlemiş zaten ve Yaprak karakteri için zaten hep beni düşünmüş. "Yaprak Doritos'taki kız" diye yönetmenin başını yemiş. Yönetmen benimle daha önce çalışmasına rağmen, "Allah Allah bu kız kimdi?" diye bir türlü çıkaramıyormuş. O sırada, ben bu dizinin görüşmesini başka bir arkadaşımdan öğrendim. Yönetmeni de tanıdığım için direk yönetmeni aradım. "Bana göre bir rol var mı, ben görüşmeye geliyorum" dedim. Ben öyle deyince, birden yönetmen "İnanmıyorum, o sendin" dedi. Hemen anladım bana cuk oturan bir şey var orada. "Hemen yarın gel" dedi. Plato Film'de Sinan Çetin'in ofisine gittim. Birçok kişiyle görüşmeler yapılıyor ve Gülse Birsel de görüşmelerde bizzat bulunuyordu. İçeri girdim ve elimi sallayarak yine deli dolu halimle "Merhabaaaaa!" dedim.

Ama şu var kafamda; nasıl olsa olmayacak, nasıl olsa yine başka birine verecekler, ünlü birine verecekler. Tanıdığım da yok! İlk defa çok vurdum duymaz bir şekilde görüşmeye girdim. "Olursa olur, olmazsa olmaz" düşüncesiyle çılgın bir şekilde girince Gülse Birsel bana şöyle bir baktı, önüne döndü ve tekrar bana baktı. Tekrar bakınca anladım. "Tamam, rol benim" dedim içimden. Çünkü, Gülse'nin o karakteri gördüğünü gördüm yüzünde.

Belki de bu rahatlığın sayesinde rolü almışsındır. Gerçi, daha öncesinden Gülse Birsel'in bu rol için seni düşündüğünü söylemiştin.

Yaprak karakteri benim ilk oynayabileceğimi düşündüğüm karakterlerden biridir. Tam cici, sevimli, tatlı kız bana ilk verilebilecek rollerden biriydi. Çok şanslıyım ki, o da Avrupa Yakası gibi bir projede nasip oldu. Çok iyi bir ilk adım attım.

Peki. Yaprak ne kadar Hale? Veya tersten sorarsak, Hale ne kadar Yaprak?

Oynadığınız her karakter aslında birazcık sizden izler taşıyor. Siz de o koşullarda yaşıyor olsaydınız ve o ilkelere sahip olsaydınız; nasıl biri olurdunuz? Ben bu ilke ile oynamaya, canlandırmaya çalışıyorum o karakteri. Hale ile Yaprak'ın bir çok ortak yanı var; Hale de rengarenk, pozitif birisi. Yani sevimli, samimi olduğumu düşünür herkes. Sanırım bu yanımız çok ortak. Böyle bıcır bıcır, yerinde duramayan enerjik bir insanım. Çılgın derler, deli kız derler. Benim de tersim çok pistir.

Yaprak gibi şeçimim yoktur. Yani, özel hayatımda Volkan gibi seçimim... İlişkilere bakışım Yaprak gibi değildir.

Yaprak, salak denilecek derecede saftır. Ben öyle olmadığımı düşünüyorum. Öyle olsa zaten buralara gelemezdim. Yaprak kadar takıntılı bir insan değilim. O takıntılı inançlarıyla yaşayıp, her şeye bunlarla yaklaşıyor. Ben daha esnek yaşıyorum. Sahip olduğum her ilkeyi, her şeye rağmen daha esnek tutmaya çalışıyorum.

Dizide Yaprak karakterine sizin katkınız oluyor mu? Giyim tarzı farklı, saçları çok ilginç.

Bununla ilgili çok soru geliyor. Bunda benim el emeğim çok var. Ben çok iyi bir moda editörü olurmuşum. Gülse bunu hep söyler bana. Kendim çok iyi kombinasyonlar yaratıyorum. Kuaförüm ve kostümcüm çok iyi, her şeye birlikte karar veriyoruz.

İnsanlar beni televizyonda izleyip, resmimi çekiyor ve kuaföre "Benim saçımı böyle kes" diyorlarmış. Mesela bu saçımın adı Yaprak Saçı. Benim giydiklerimi gidip satın alıyorlarmış, benim yaptıklarımı yapıyorlarmış. Bunlar hoşuma gidiyor, çok gurur verici bir şey.

Çok duygulandığım bir şey oldu. Bir baba, Plato'da bir tanıdığı varmış ve benim numaramı bulmuş. Beni aradı ve "Benim kızım oyuncu olmak istiyor ve sizi örnek alıyor. Sizinle ilgili her şeyi biliyoruz. Kızım sizin gibi birini örnek aldığı için çok mutluyum, içim çok rahat" dedi. Bizim gelenek göreneklerimizde artist olmayı istemek, çok aykırı bir istek. Anne babaya zor kabul ettirilir ama kız beni örnek aldığı için babası kabul etmiş. Bu çok güzel, çünkü Türk aile yapısında babalar kızının oyuncu olmasını pek istemez.

Sosyal yaşamında seni Yaprak olarak görüp, ona göre davrananlar çıkıyor mu?

Çok sıkça karşılaştığım şey, restoranlarda vejetaryen mönüsü vermeye çalışmaları. Ben de ısrarla vejetaryen olmadığımı söylüyor ve "Bana et balık mönülerini getirin" diyorum. Onun dışında, dizide Volkan ile birlikte olduğum dönemde beni dışarıda gören biri "Yaprak! Volkan nerede?" diye beni azarlamaya kalktı. Espriyle karışıktı muhtemelen. Ciddi olmadığını düşündüm ve "Evde çocuklara bakıyor" diye cevap verdim.

Sesinin çok güzel olduğunu ve müzikle ilgilendiğini biliyoruz. İleride albüm yapmak gibi bir projen, bir düşüncen var mı?

İstanbul Gelişim Orkestrası projesindeyim zaten. Büyük bir proje. Onun altından kalkabilmek ve onlara layık olabilmek zaten yeterince zamanımı alıyor. Sürekli kendimi yetiştirmek zorundayım. Onun dışında, inşallah 1-1,5 yıl içinde Atilla Özdemiroğlu ile beraber düşündüğümüz bir proje var. Şu an konsepti tam belli değil. Daha çok müzikalimsi, şov ağırlıklı ve albümü de olacak bu projenin. Yani, bu bir pop albümü değil.

Son hedef olarak müzikal tarzı bir şey mi düşünüyorsun?

Benim en çok zevk aldığım şey sahnede şarkı söyleyip, oyun oynamak. Orada tamam diyorum.Hiç bir şeyde aklım kalmıyor.

Avrupa Yakası'na başvururken "Yine bana vermezler bu rolü, ünlü birine verirler" dedin. Daha önce böyle bir tecrüben oldu sanırım? Üstelik de bunun için Amerika'dan Türkiye'ye döndüğünü ve okulunun mezuniyet törenine katılamadığını duyduk.

Amerika'daki hocalarım "Sakın kaçırma. Boş ver, mezuniyet törenini görmene gerek yok. Bu rol, senin için çok uygun bir rol" dediler. Ben hocalarıma "Burası Türkiye. Ben ünlü değilim, bu rolü bana vermezler" dedimse de onlar, "Bu bir kumar, oyna" diye ısrar ettiler. Yalnız iyi ki olmamış. Çünkü yabancı versiyonundan çok farklı oldu. Karakteri de çok farklı hale döndürdüler. O yüzden, olmadığına çok sevindim.

Hedeflerini önceden koymuşsun ancak Radyo-Televizyon ve Sinema bölümünden önce İşletme okumuşsun. İşletme'yi niye tercih etmiştin?

Lisede herkesin hazırlandığı gibi üniversiteye hazırlandım. İşletme makbuldür deyip yazdım ve Galatasaray Üniversitesi İşletme bölümüne girdim. Aslında televizyoncu olacağım diyordum ama bize sürekli "İşletme en iyi bölüm. İşletme'den mezun olun, her işi yaparsınız" dediler.

Yani bilinçsiz bir seçimdi?

Aynen öyle, bilinçsiz bir şekilde İşletme'ye girdim. Okul içinde İşletme'yi istemediğimi hemen anladım ve biraz araştırma yapıp bilinçlenince dikey geçiş yaptım. Notları tutturmak çok zor oldu tabii. Radyo Televizyon okudum ve son sınıfta yönetmen olmaya karar verdim.

Oyunculuğa geçişin nasıl oldu? Başından beri konservatuvarda okumak istediğini biliyoruz.

Lisede bir ara oyunculuk çok istedim, ailem izin vermedi. Müziğe tamam dediler ama oyunculuğa hayır dediler. Şimdi hala şaşırıyor annem, "Nasıl oldu da biz izin vermedik" diye. Ama o dönemde benim geleceğim adına kaygılandılar; kadın olarak çok zor, yapamam diye o zaman hayır dediler. Ben de haldır haldır ÖYS'ye hazırlandım. Daha sonra, kendi yolunu kendi belirleyen bir çocuk olmaya başladıktan sonra annem tüm desteğini verdi. Yani yönetmen değil, oyuncu olmaya karar verdim.

Üniversiteyi bitirdiğimde 25 yaşımdaydım. Konservatuvarlar 25 yaşından sonra almıyorlar. Burada özel okula para vereceğime gider yurtdışında veririm dedim. Annem de destek oldu ve dünyada en iyi eğitim alabileceğim şekilde Amerika'da eğitim aldım.

Oyunculuğun sırasında Radyo-Televizyon ve Sinema okumanın faydalarını gördün mü? Kamera arkasını bilmen oyunculuğuna nasıl etki etti?

Bir kere ekiple uyum açısından önemli. Işığı nasıl alabileceğimi biliyorum, çekimler uzadığında veya reji grubu, yönetmen bizden bir şey istediğinde, beklememiz gerektiğinde şikayet etmiyorum. Çünkü ben de okurken 2,5 yıl reji asistanlığı yaptım. Kamera arkasında olmanın nasıl bir şey olduğunu biliyorum, kameraları kontrol edebiliyorum. Böyle çok avantajı var tabii ki.

Almanya'da dünyaya geldin. Ortaöğrenimini Samsun Anadolu Lisesi'nde tamamladın. Ne zaman Türkiye'ye dönüş yaptın? İlkokulu orada mı bitirdin?

İlkokulda Almanya'daydım. İlkokul 4.sınıfta Türkiye'ye döndüm.

Ailen hep sanatçı bireylerden oluşuyor. Ağabeyin de müzisyen. Sanatçılığının genlerinizde olduğunu düşünüyor musun?

Düşüncesi değil, ispatı var. Anne de baba da resim yapar, anne-baba da şarkı söyler, anne-baba da zaten sahnede tanışmış. Baba yönetiyormuş oyunu, anne başrol oynuyormuş. Yani hiç tartışılmaz bir şey, anne ile babanın yapamadığını çocukları yapıyor şu anda. Yani annem de müzisyen olmak istemiş. Babam zamanında burada akademiye birincilikle kabul edilmiş. Dedem izin vermediği için katılamamış. En büyük hayali oyunculuk okumakmış. Yani bunların genetik olduğu tartışılmaz.

İnternette sizin için yazılan yazılarda "güzellik abidesi", "yüce insan", "dikkate değer ellere sahip", "inanılmaz güzel masaj yapan", "şirinlik muskası" gibi ifadeler kullanılmış. Bunları okuyunca neler hissediyorsunuz?

Gülüyorum. Aslında bunlara çok fazla değer vermemeye çalışıyorum. Çünkü bunlara çok değer verdiğinizde kötü yazılanlara da çok değer vermiş oluyorsunuz. Sadece bunlara "İnsanlar benim hakkımda ne düşünüyor? Nasıl fikirleri var?" gözüyle bakmaya çalışıyorum. Kimi zaman gülüyorum, kimi zaman çok hoş şeyler oluyor, hoşuma gidiyor. Çok ilginç, benimle alakası olmayan şeyler de yazılıyor. Muhtemelen beni sevmeyen, benden hoşlanmayan biri bunu yazdırmış diyorum. Ben mümkün olduğu kadar insanların benim hakkımda ne düşündüğünü umursamadan ve önemsemeden yaşamaya çalışan bir insanım. Yani kendi doğrularımla kendim için her şeyi yapıyorum. İnsanlar benim hakkımda iyi ya da kötü, negatif ya da pozitif her şeyi düşünmekte serbestler. O yüzden de kimseyi yargılamamaya çalışıyorum.

Etkilendiğiniz veya yazılanlara göre hareket ettikleriniz oluyor mu?

Saçma sapan şeyler de yazılıyor bazen, onlar etkilemiyor. Gerçekten iyi bir eleştiri, yapıcı bir eleştiri gelmişse o eksik yanımın üzerine gidip onu tamamlamaya çalışıyorum. Tabii, tamamen kasıtlı, kendi egosal sorunlarını tatmin etmek adına orada negatif bir şey yazılmışsa onu hiç umursamıyorum.

Diyetle, daha doğrusu sağlıklı yaşamla aranız iyi...

Evet, sağlıklı yaşamla aram iyi. Genelde beslenme biçimim insanların diyetine giriyor.

Bu anlamda yaptığınız bir diyet programı var mı? Şunu yemeliyim, bunu yapmalıyım gibi.

Ben o süreci atlattım. Bunu yapmamalıyım, şunu yapmalıyımlar artık doğal yaşamımın bir parçası haline geldi. Ben çok iştahlı ve yemeyi çok seven bir insanım. Yaşım itibariyle de yediğim her şey yaramaya başladı artık. O yüzden bir şekilde kontrol etmeye çalışıyorum. Mesela, doğal olarak yapmayı sevdiğim sabah kahvaltım, doktorların diyette verdiği kahvaltılar; bir dilim kızarmış kepek ekmeği, üzerine ne arzu edersem ve bir bardak gerçek yeşil çay. Bu benim fiks sabah kahvaltımdır.

Onun dışında bol su içerim. Karbonhidratla proteini karıştırmamaya çalışırım. Elimden geldiğince haftada bir-iki kez kendimi ödüllendiririm. Yağlı ve ağır yiyecekler yememeye çalışırım. Çünkü göze hitap eden bir iş yapıyoruz. Bu şekilde kendimi kontrol etmek zorundayım.

İnternet ile çok iç içesiniz ve diyet ürünlerle aranız çok iyi. Ülker Mavi-Yeşil Light Web Sitesi ziyaretçilerine neler söylemek istersiniz?

Ülker Mavi-Yeşil Light ürünleri, diyet yapan insanların hayatın kolaylaştıran ürünler diye düşünüyorum. Şu bisküvinin tarçınlısı elmalısı var. (Getirdiğimiz Ülker Mavi-Yeşil Light Hediye Paketi'nde söz konusu ürünü arıyor ve buluyor) İşte burada! Onu çok seviyorum.

Bunlar sürekli kullandığım şeyler. Zaten sürekli diyet reyonlarından alışveriş yapıyorum. Siz benim alışveriş sepetimi görseniz çok gülersiniz. Her şey 'light'tır. Kasiyerler görünce, "Şimdi anlaşılıyor, niye böyle zayıf ve zinde olduğunuz" diyorlar.

Bu tür ürünler ilk zamanlar insanlara tatsız tuzsuz gelebilir ancak bir müddet sonra bunlar lezzetli, diğer ürünler ağır gelmeye başlıyor.

Çok teşekkürler. Başarılar diliyoruz.

Ben teşekkür ederim.

Kaynak: Kaynak:Maviyesil

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks