Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

400 Euro luk Ahlaksız Teklif

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler 400 Euro luk Ahlaksız Teklif Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Samsun'da, Türk gencine aşık olan alman güzeli J.H.'nin ailesi, kızın Türk ailesinde kalması için aylık 400 euro istediği iddia edildi. Almanya'nın Düsseldorf şehrinde yaşayan 17 yaşındaki J.H., 2 yıl önce tatil için Antalya'ya geldiği ve kaldığı otelde tanıştığı Samsunlu Dursun ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

400 Euro luk Ahlaksız Teklif

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-04-2010, 10:30 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart 400 Euro luk Ahlaksız Teklif

Samsun'da, Türk gencine aşık olan alman güzeli J.H.'nin ailesi, kızın Türk ailesinde kalması için aylık 400 euro istediği iddia edildi.

Almanya'nın Düsseldorf şehrinde yaşayan 17 yaşındaki J.H., 2 yıl önce tatil için Antalya'ya geldiği ve kaldığı otelde tanıştığı Samsunlu Dursun Elveren'e (25) aşık oldu. Uzun süren aşklarının ardından Alman güzeli J.H., yaklaşık 3.5 ay önce, Samsun'da yaşayan Dursun Elveren'in yanına geldi. Aşklarını Samsun'da sürdüren sevgililer, kızın yaşının küçük olması nedeniyle yaşanan problem yüzünden 12 Aralık'ta Türk genci tarafından Almanya'ya geri gönderilmek istendi. Almanya'ya geri dönmek istemeyen J.H., kaldığı 5 katlı evin çatısından yan apartmanın çatısına atlamak istediği sırada ayağından yaralanıp, hastaneye kaldırılmasıyla olay polise intikal etti. Yaşanan gelişmelerin ardından J.H., Ankara'daki Alman Büyükelçiliği'ne gittikten sonra, oradan Almanya'ya gönderildi.

J.H.'nin Almanya'ya döndükten sonra Alman Devleti tarafından kendi ailesinin yanına verildiğini belirten Dursun Elveren, internet üzerinden ve telefonla sürekli görüştüklerini söyledi. Başından geçen olayı anlatan Elveren, 2 yıl önce Antalya'da turistik otelde çalışırken J.H. ile tanıştık. Ben daha önce Almanya'da yaşıyordum, ailem halen orada. J.H. ile uzun süren görüşmelerimizin ardından birbirimize aşık olduk, çok sevdik birbirimizi. 3 ay önce Almanya'dan Samsun'a yanıma geldi. 3 ay benim yanımda kaldı. Aramızda daha önce nişan yapmıştık. Ailesi beni biliyor ve Almanya'da ailemle görüşüyorlardı. Yaşının küçük olması nedeniyle Almanya'ya göndermek istedim, o gitmek istemedi. Göndereceğim diye evden kaçmak istedi ve olaylar gelişti. Şuan Almanya'da benim ailemin yanında. Alman devleti, kızı ailesinin durumunu göz önüne alarak güvende olmayacağı gerekçesiyle benim ailemin yanına verdi. Benimle kaldığı süre içerisinde cinsel ilişkiye girmedik. Ben nüfus cüzdanına bakma gereği duymadım. Yaşının küçük olduğunu öğrendikten sonra zaten yaşının dolması için evine göndermek istedim dedi.

J.H.'nin yaşı dolduktan sonra evleneceklerini, kendisiyle tanışmadan önce çeşitli uyuşturucu madde kullandığı vurgulayan Elveren, Kızın ailesi çeşitli uyuşturucu maddeleri kullanıyor. Alkolikler, hap hastalığı var. J.H.'yi küçüklüğünden buyana uyuşturucu madde paketlemeyi öğretmişler, başka bir şey vermemişler. Uyuşturucu partilerine göndermişler. Kız benle tanıştıktan sonra uyuşturucuyu bıraktı. Dinini değiştirerek Müslümanlığı kabul etti. Farklı biri, kültürümüzü de benimsedi diye konuştu.

Kızın ailesinin kendisine telefon mesajı attığını, elinde bu mesajların bulunduğunu ve Alman polisine mesajları mail attığını, soruşturma başlatıldığına dikkat çeken Elveren, Annesi kızının benim yanında kalması için aylık 400 euro istedi. Bu parayı Alman devleti kızın yaşı küçük olduğu için zaten veriyor. Benim yanımda kalması halinde para kesileceği için paranın kendisine benim tarafımdan ödenmesini istedi. Biz tabi ailece şaşırdık. Bu bir suçtur. Polis gerekli tahkikatı Almanya'da yapacak. J.H., paraya tercih edilmek istendi şeklinde konuştu.

ALMAN KIZI J.H.'DEN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMALAR

İnternet üzerinden Elveren'le görüşen ve düşüncelerini, yaşadıklarını anlatan J.H., Ailem uyuşturucu kullanıyordu ve beni de bulaştırdılar. 3 yaşında kokain paketlemeyi öğrendim. Partilerine gönderdiler. Dayak yedim. Ben Türkiye'deki güzelliği, ailemde görmedim. Geçmişte neyin ne olduğu bilmiyordum, hayatım boyunca iyi bir şey görmedim. Benim için dünya Dursun'la tanıştıktan sonra 90 derece döndü. Sevmeyi, iyiliği, güzelliği, yaşamayı öğrendim. Tüm hayatım değişti. Dursun'u çok seviyorum, yanında olmak istiyorum. Tek pişmanlığım Almanya'ya dönmekti. Samsun'u, memleketim gibi hissediyorum ifadelerini kullandı.

J.H. şunları söyledi: Dursun'a yanında kalmam için para vermesi teklif edilmiş. İlk duyduğumda ben çok sevindim. Çünkü Dursun'un yanında olacaktım. Diğer yandan düşününce bir anne çocuğunu nasıl paraya değişebilir. İnsan çocuğunun binlerce kilometre uzakta para karşılığında kalmasına nasıl izin verir. Benim için büyük şoktu bu. Ben Müslümanlığı da kabul ettim, benimsedim ve kendimi Müslüman hissediyorum.

Dursun'la kaldığı süre içinde cinsel ilişkiye girmediğini de belirten J.H., tek isteğinin sevdiği insanla birlikte olmak olduğunu, şuan Dursun'un ailesinin yanında kaldığını ve mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

İHA

Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Ya Tozu Dumanı Yutarsın...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks