09-04-2010, 10:46 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Sen Sahip Olmak İstediğim Her Şeydin Kadın, ölmek üzere olan kız arkadaşına bakar deniz kenarında otururken. Artık birlikte yapabilecekleri şeylerin sonuna gelmişlerdir.
Birlikte alışveriş yapmayacaklar, dertleşemeyecekler, birbirlerini kıskanamayacaklardır artık... Zamana engel olamamanın acısı ile tutar arkadaşının elini. Fonda o güzelim şarkı vardır... Sen kanatlarımın arasındaki rüzgârdın / Sen olmak istediğim herşeydin... Her seyredişimde sızlatır burnumu bu sahne. Salak mıyım ben? derim kendime ama ne bileyim, yine de içlenirim izlerken.
Kız arkadaşlarla...
Çok sevdiğim arkadaşlarımı düşünürüm. Hayranlıkla kıskançlık arasında gidip gelen bakışlarımızı, konuşmalarımızı anımsarım. Çocukken Berna'nın pembe kazağı ya da Elif'in simli çantası ne kadar önemliydi. Aynısından ama mutlaka aynısından istenirdi. Aynı şarkılar, aynı şarkıcılar, aynı yakışıklılar beğenilirdi. Aynı kitap okunur, aynı başarıya özenilirdi.
Bugün arkadaşlıklarım ciddi paylaşımlar üzerine kurulu. Aynı şarkıcıyı, aynı yakışıklıyı beğenmesek de aynı kitabı okumasak ve hatta aynı partilere oy vermesek bile birlikte bir şey yapabilmenin hazzı sürüklüyor şimdi bizi...
Çocukken olmak istediklerimizi bile birbirimizin hayallerinden ödünç alırdık.Neden bilmiyorum ama sanki lisede ve üniversitede okurken daha bir tutkunduk aynı şeyi tutmaya. Dün bir lisedeydim. Nişantaşı Nuri Akın Lisesi öğrencileri 2002 yılının bir değerlendirmesini yapmışlar.
Bin öğrenci oy kullanmış geçtiğimiz yılın en iyilerini seçmek için. Kullandıkları oylar aynı isimlere gitmiş belli ki, çığlıklar ve coşkulu bir sevinçle karşıladılar o isimleri. Alkışları ve o isimleri çağıran sesleri öyle güzeldi ki...
Yıldızlı pekiyi!..
Onları seyrettim. Lise üçüncü sınıfta iken olmak istediğimin neresindeyim şimdi diye düşündüm... Tam ortasındayım galiba... Arkadaşlarım, arkadaşım olsun istediklerim, şarkılarını ezberlediklerim, yazdıklarını okuduklarım, hayatlarını izlediklerim...
Hiç de uzak değilmiş aslında olmak istediğimiz herşey... Oysa öyle uzak görünürdü ki bana.
Türkiye'nin dört bir yanından çağrılar alıyorum şimdi. Üniversitelerden, liselerden... Her birinizin çağrısına elimden geldiğince kulak vermeye çalışacağımı bilin. Geleceğimi de...
Bazen kendimi pek fena hissederim. Bir anlamı yokmuş bütün bu yaptıklarımın, beyhudeymiş gibi gelir tüm uğraşım. Hemen anlaşılır zaten... Açık ediveririm yazdıklarımda, kelimelerimde.
Ama... Bir an gelir ve bir anlamı olur her şeyin.
Salı gecesi İstanbul'da Yüz bin kişinin oy kullandığı bir anket sonucunda ilk kitap Hayat Güzeldir için ve çarşamba sabahı bin genç liselinin tercihiyle VATAN gazetesindeki köşe Hayat Güzeldir için yıldızlı pekiyi verildi bana... Çok sevindim ben buna... Darısı bu hayali kuran bütün genç arkadaşlarımın başına...
iclal aydin
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Ya Tozu Dumanı Yutarsın... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |