09-04-2010, 11:00 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Msn sözleri (çokkk güzel) *Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ßana ..!!!
*dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq
*SevmeyeNiyetLiysenİyiDüsünmelisin,AgLamayıÖgrenip GüLmeyi ßiLmeLisin,AskKumarGibidirDikkatEtmeLisin,Oynadığı nZar DeiLßiLmeLisin
*$izofrence yaş----- yoLda$ oLsun ßu nefret doLu keLimeLerim.ßir tokat oLsun..!!!
*h€rkesin ßiras faiLi oLduqu meÇhuL ßir Cinayetim $imdi...!
MustiC bu Damardaki tokSin Beni Her gördüğün Yerde tiSKin Bu Aramızda Aşk başlamadan Bitsin...
*eğer intikam alabilseydim seni affederdim
*ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez
*kendin kadar akLımdasın
*çıkışlar hep daralmış ruhum dar sokaklarda
*BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK.
ÇüNkÜ sEn rüzGarin coşTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin ...yarin ele
*Wedalaşırken Üzülmüş Gibi Tutma Ellerimi Acıyarak Kendine Dew Aynasında Degil Boy Aynasında Bi Bak!!!!!!
*Nereden bileceksin silaHıMıN şarJöRüne mermi DiYe SeNi KoYup DeFalArCa KaLbiMe SıKtıĞıMı???:
*Hayatımın gerçek öyküLerine ayrıLan ßi fiLmin soundTrack'indeyim
*kaLßin kadar konuş...!!!
*Bu gün ben sensiz isem inanki yarın sende bensiz kalacaksın
* senin içinde ßen ßitmiş oLsaydım ßenim içimde sen ya$ıyor oLmazdın...!!:
*AŞKMI DEDİN KARŞILIKSIZ O KİŞİNİN YANLIZLIĞIDIR YANLIZLIĞINDA YAŞATTIĞI DÜŞÜNCELERİ GİZLİ ARZULARIDIR BENCE
*_Tam_kar$ıya_geçerken_ßıraktığın_O_el_ßen!m_|||
*hiç onca kalabalığın içinde yanLız kaLdınmı
Kiz DiYé oNém VéRénin.. GuZéL DiYé Kaşar SéVénin! PaRa DiYé Dost SaTanin! KraL oLsa TahTini MAfYa oLsa MéKaNini .
BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni
KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim.
Fark imi Fark éTTin Ya.. ArTik FarkéTMéSéNDé Fark éTMéZ,
uMutLar TuKéNDi GéNé iÇiYoRum aNNé. .
DéTayLAr AynaDir Farki YansiTir .. KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir .. SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim
GeceLeri geLme jiLet tutarIm.. Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GüzeLim ßen PisKopatIm..
BéDéNim KaRanLikLara RuHum Sana Ait . .
HayaTi uÇurumLArDa Géçmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak uçuRumun KéNari Yakisir. Unutma! ucurumun KéNArindada ÇiCékLéR YéTisir
kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Güne$ görünCeye kãdãrdIr !
oLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé.. Bén AzRaiLLéDé HéSap KiTap Yaparim !!
mútluluklâr dílêrím yêní âskındâ sên bêní dú$únmedên ya$amana bak sênín dêrtlerín varya benim yanımda ben onlarla ya$arIm sen keyfine bak !
Béş PaRa éDérmi VarLiğin. . YokLuğun BéNi aCitSİn aLéM af éTsin Séni BéN AfFétMéM NéRDé unuttuySan BéNi Orda KALL..
BéN YaSaDikÇa séN ÇıLdıRaCaKsin!!!
OmRomu OmRuNé NéFéSiMi NéFéSiNé KaTaYim GéL isMini DağLaRa TasLara YAzaYim GéLLL ..
Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez..
Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør Canim.Hêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim...
Kim GöRMü$ KiM SeWmİ$ BEnİm KaDaR MuCiZe A$KLaR YaŞaIP Kim ÖlmÜŞ BeNim KaDaR.._??
| ' FırTına'm ' | Sın ßenm Sen estqÇE ßen TiTreRim
diri diri gömülen hayallerimin ardından...bir bir sökülen umutlarım tükendi...
Sévén ßu KâLbîn CıqLıkLâRında , duâLâRındâ bîLê hâLâ Sên vâRsın hîC mî duymuyorsun?
Ben zaten çevrimdışı yaşıyorum.Hayat beni engellese ne yazar,engellemese ne yazar
Anlamı Yok Doğan Her Güne Lanet, Bu Kız Sensiz Yapamadı AFFET
Her AdımımDa DeriNe Ö.L.Ü.Y.O.R.U.M.. !
DurDurak ßiLmes aH ßu qönüL sürünerek ßak qeÇti ßir öMr suÇLı oLan ßensem söLE ßiLeim TUT ELİMİ YANINA qELEİMM ...! = ' (
qökhYüsüne yaShdm aDın ßnLErce yıLdısLA aLdrmadı qüLüp qeÇti çaqRımaa
ztn heß söLErm hiÇ ßana qöRe diiL ßu dnYa
çhq üsqünüM iStemeden ßi ßakışa aLdandım iNaN ßana pişmanLktan ßtn qece aqLAdm ='(
HaksızLığa GeLemeM Hatır,GönüL DinLemeM Babamın kızıyım ben kurşun yerim ama ASLA laf yemem!!
-İzLeri Kazınmışsa Silmek Kolay oLmuyor !!! Bu Taşlar Öyle Kolay Kolay Yosun Tutmuyor...
-Aşkınız solup gitse bile yıldızlar sizde kalır ! Çünkü Birini Sevmek onu gözüyle dünyayı tanımak ve sevmektir !!!
-AYRILIK ne kadar hoyratça olursa olsun Az şey midir bu !!!
-Camda Bir kırık gibi seviyorum seni CANÖZÜM !!!
-Çılqın a$k Sokakta Ü$ürken Sıcak Evimizde AkıLLa Sevi$iriz Çoqu Kez...ÖyLe DeğiL mi Huh?
-Ayaklarınızın üzerind duruyorsunuz Tamam iyi de Bastıqınız Yer Neresi Huh?
-Belki ruh çaqırmak gibi birşeydir aşk ! Belki aşık olmak çaqırılan ruhun gelirvermesidir.
-Gönlümü alma,başımı okşama ...Başka sevdalara doğru yelken açışının bendeki acısını hafifletmeye KaLkma !!! kendini Aldatma. . .
-Lacivert Lafların , şairane duygusallıkların ardına sıgınma,,,
Eskiden uğruna dünyaLarı yakardım,şimdi bir K!BR!T bile çakmam!
AşK YaSaK SeVgI YaSaK NeYmIş eFeNdIm yAşIm uFaK
Sevmeye €ngel değiL mesafeLer.. Geçici ßu ayrıLık.... ßir rüya farzet.. Sonunda zafer bizim oLacak SaBr€T..
*ßiRiNé VéRiLéCéK DéqéR uqRuNa FéDa éDiLéßiLéCéKLéRLé öLÇüLéßiLiYoRSa aÇ qöZLéRiNi éTRaFıNa ßaq..qöRDüqüN HéR$éYi Féa éDéßiLiRiM..aMa SaKıN aYNaYa ßaqMa.!
ßu sewdayı kaLBime gömdüm we Sen öLdün...
ayLar geChsede yıLLar gechsede..1ömür böLe sürshedee ßn snii unutamam
kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR..ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar !haDe bye bye=))
NiCkiNi ßiLe qöRmek İsTeMiyoRum, MsN'yi aÇmaSan iYi eDerSin! MaiLLerim saNa aqıR Mı qeLdi? EnqeLLedim SeNi aFeDerSinnn .!
Va®LiK ®uHu Te®K eDe® GöZüN GöZüMDeN aY®iLiNCa! BeNDeKi a$K aLTiN MiSaLi aGi®LiGiNCa!
.//Há¥áT ¥íÑé...; qíRí$, qéLí$mé, SoNuÇ.. qírí$ ; ÑéDéѧíZ.... qéLí$Mé ; úMíT§íZ...§oÑuÇ ; GéRéK§íZ//.
t|é köpék|é µqrâ$âcâk wâktim o|sâydi vétérinér o|ur öncé séni tédâvi édérdim..
Depresif bu alemin içinde akli dengemi yitirip suikast notları tuttum kendime ..
|bir haykırıştı bendeki duyulmayan duyulsada anlaşılmayan..|bir sancıydı bendeki bilinmeyen bilinsede durdurulamayan...!!!|
Artık kapıyı çalan ben değilim anne ruhuma başkası girdi dünyanın son günü gibiydi sanki tüm dokunduklarım eriyip gitti Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti.
Ölümsüz Dünyada... Ecel Ol AL BENİ... Nefessiz Zordayim... Zamansız Bir Mekanda... Çıkmaz Bir Yoldayim... Amansız İsyanda... Ecelim OL BENİM..
Sokakta Birini Gördüm TakıLdı GözLerim GözLerine..a$ığım Zannetti Bni Kendine..Halbuki Ne BiLsin ! Benziyordu GözLeri GözLerine...!
Küçük kelebeğin tül kanatlarının pırıltılı tozları parmak uçlarıma karıştı. Onlar oradan ne zaman uçarlar sen yüregimden o zaman .
ßU DünyaDa KonuKsuN ßu DünYaDaN KopUksuN !
Tutsam eLLeriNdeN qeçmi$i UnutamamKi öPsem qözLeRinden ya$Ları kuRutamamKi damaGım çöLe döNmü$ sesiM çamuRa,oYuncaGını qeRiveR içiMDeki çoCuGa!
SEnsizz Buraların tadı tuzu yoqhh düşünsene yedigim salatada bile seni arıyorum... simdii Bana söylermisn.. Bİ HIYARIN eKsikligi bu kadar mıı...bellı olur ..!!..??
Dalma... Düşünme... Ağlama... Hayat bu!.. mahfeder insanı mesutken... Bak ben ağlıyormuyum?.. herşeyimi kaybetmişken ..
Hiç Hayallerinizden 0 Aldınız Mı_?
sadisttiR insanLar , kendiLerine uygun mazo$ist ararLar.. Sonrada kuLLanır kuLLanır atarLar..
YaRınıMı bRaqTm .. düN'm KaHpE çIkıNca.. !!
Yeni bir krize giriyorum
ellerim titriyor
üzgün değilim ama gözlerim doluyor ..!
İstanbul sana susamalı
Benim sana susadığım kadar
Bu hasret İstanbula da koymalı bana koyduğu kadar...
El Değmemiş rLarım Var ßenim.. .
MecaLsis YaşamaLarım ..
sefioRum yaLan yoqh !.. umutLaNma aşq biTTi !..
yanqınLar biLe yaqmadı gözLeriN kdR !..
hayaLLeRimi bıRak..umutLaR senin oLsun...döneceksin sanaRak..ya$anmaz biLiyoRsun..!
...oyuncakLaRımın hepsi kısa hafızalı...bir türlü üzemiyorum onları...Elinde sonunda mutlu oluyorlar..bir türlü bana benzemiyorlar...
YaLnızLıktan Midem BuLanır GeL desem GeLir Misin? Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |