Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Ünlü Modacılardan Öneriler

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Ünlü Modacılardan Öneriler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Cengiz Abazoğlu '2008 kışında favorim,uzun altın kolyeler' -Altın benim için,gücü temsil eden doğanın verdiği en önemli maden. -Abiye ya da spor giysilerle altın takı kullanılabilir. -Gösterişli bir abiyede daha sade bir takı kullanılmalı.Beyaz altın tercih edilmeli. -Spor giyimde,2008 kişi için ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Ünlü Modacılardan Öneriler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-04-2010, 11:25 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Ünlü Modacılardan Öneriler

Cengiz Abazoğlu



'2008 kışında favorim,uzun altın kolyeler'



-Altın benim için,gücü temsil eden doğanın verdiği en önemli maden.



-Abiye ya da spor giysilerle altın takı kullanılabilir.



-Gösterişli bir abiyede daha sade bir takı kullanılmalı.Beyaz altın tercih edilmeli.



-Spor giyimde,2008 kişi için uzun altın kolyeler favorilerim arasında.



-Altın bence tüm ten ve saç renklerine tıpkı siyah ve beyaz gibi yakışan bir maden.



-Takı,kadınların güçlerini sergilediği bir aksesuar.Yaş ilerledikçe değeri ve büyüklüğü de artıyor. Bir kadın ancak otuzlu yaşlardan sonra bir milyon dolarlık gerdanlığı taşıyabilir ancak,18 yaşında bir genç kızda bu hoş bir görüntü sergilemez.



-Altın,bütün değerli ve yarı değerli taşlarla kullanılabilir.



-Sonbahar-kış sezonunun altın modasında öne çıkan görüntü,beyaz altın ile yeşil altının birlikte kullanıldığı takılar.Dünyanın önde gelen markaları da koleksiyonlarının büyük bir bölümünü,bu kombinle gerçekleştirdi.



Arzu Kaprol



'Altın en çok esmere yakışır'



-Altın benim için ışık tır.



-Ben sadece simsiyah giysilerle altın takıları onaylıyorum,aksi kullanımlarda altın özelliğini yitiriyor diye düşünüyorum.



-Abiye kıyafetlerde tamamen giysinin stiline göre farklı renk ve tasarım özelliğindeki altın takılar kullanılmalı.



-Günlük ve spor giysilerle,çok özel bir işçilik veya tasarım değeri olmadığı sürece modern altın takılar kullanılabilir.



-Altının esmerlerde daha hoş durduğunu düşünüyorum,ama bir klasman yapmak doğru değil,tamamen kişisel stille bu değişebilir.



-Tasarım özelliğine göre altın tüm taşlarla olabilir ancak ben kişisel olarak pırlanta ve altın kombinasyonunu çok sevmiyorum.



-Bu Sonbahar-Kış sezonunda modern ve hacimli formlar,dev boyutta kolyeler ve çok otantik,el işçiliğiyle yapılmış,retro görünümü veren takılar,sarı pırlanta ile birlikte kullanımlar,ayrıca elmas ön planda.



Vural Gökçaylı



İki altın bileziği yan yana takın



-Altın bana göre çok güzel ve değerli bir maden.Dünya kurulduğundan beri tüm insanlığı cezp etti.Ayrıca çok şık bir malzeme.Onunla her türlü tasarım yaratılabilir.Bir yaratıcının yapamayacağı hiçbir şey yok altında.



-Altının her türlü kıyafet ile yakışacağını düşünüyorum.Beyaz rengin ağırlıklı olduğu giysilerle bir arada kullanılmasını çok severim.Önemli olan saate göre doğru tasarımları seçmek.



-Altında tasarımın çok önemli olduğunu düşünüyorum.İki altın bileziğin yan yana takılmasını çok seviyorum.Bu tasarım abiye bir kıyafetle de kullanılabilir.



-Günlük ve spor giysiler için tek başına şık bir yüzük,bir kolye veya bir çift küpe tercih edilebilir.Akik taşla birlikte kullanılan ‘Roma başıaltın yüzük tasarımını çok seviyorum.Benim eşim de bu tasarımı kullanıyor.



-Altın bence esmer kadında daha güzel duruyor.



-Altın kullanımı ile yaş bağdaştırılmamalı.Kadın her yerde kadındır.Mesela Batılı kadın,yaşlandıkça abartılı tasarımları takmaya başlar.Altın 7den 70e her yaşa yakışan bir maden.



-Altın:ince,pırlanta ve elmasla birlikte kullanılabilir.Osmanlı döneminde altın ve pırlanta bir arada kullanılmıştır.



-Ben Türkiyede ‘Anadolu Medeniyetlerini yansıtan tasarımları seviyorum. Ben de altın tasarımcılarıyla çalıştım, bir dönem Bizans dönemi takılarını baz aldım.Aynı zamanda Roma dönemi de çok mühim.Aslında,kendi topraklarımızdan çıkan bir sürü model var. Yeni tasarımlara gerek bile yok. Elimizdekileri çok güzel değerlendirebiliriz. Bunun yanı sıra çağdaş dizaynları da çok seviyorum. Geometrik ve matematiksel formdaki tasarımlar çok hoş.



Cemil İpekçi



'Altın her zaman moda'



-Altın benim için gösterişi ifade ediyor.Aslında dünyadaki metaller arasında fazla farklılık yok ama altın tarih boyunca diğerlerinden ayrı olarak, her zaman zenginliğin ölçüsü sayılmış.



-Her kıyafetle altını kullanabilirsiniz. Çünkü yeşi,kırmızı ve sarı tonlarında altın mevcut.



-Abiye kıyafetlerde, yeşil altının çok uygun düşeceğini düşünüyorum.Özellikle pırlanta ile kombinasyonu şık duruyor.



-Günlük ve spor kıyafetlerde, kırmızı altını beğeniyorum. Büyük halka küpeler, etnik tasarımlar hoş görünüyor.



-Altın her kadına yakışır ama farklı tonları olduğu için, mesela sarışın kadında yeşil altın iyi durmaz.Çünkü bu ton zaten sarı ve yeşilin karışımıdır. O yüzden kırmızı altını tercih etmeliler. Esmer ve kumrallar üç tonu da kullanabilir.



-Kadının bana göre yaşı yoktur, her yaştan kadın istediği tasarımı takabilir. Ruhu önemli, yoksa nice yaşlı ruhlar var ama yaşı 18.



-Altını bütün taşlarla kullanabilirsiniz,çakıl taşıyla bile.Ben öyle bir tasarım yaptırmıştım,çakıl taşı ve altından oluşan, herkes antika zannetmişti. Aslında altın benim madenim, aslan burcuyum. Severim ama altın aşığı değilim.





-Modayı çok takip etmiyorum ama, altının her zaman moda olduğunu düşünüyorum

_________________

Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Ya Tozu Dumanı Yutarsın...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Ünlü Modacılardan Öneriler

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Ünlü Modacılardan Öneriler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Cengiz Abazoğlu '2008 kışında favorim,uzun altın kolyeler' -Altın benim için,gücü temsil eden doğanın verdiği en önemli maden. -Abiye ya da spor giysilerle altın takı kullanılabilir. -Gösterişli bir abiyede daha sade bir takı kullanılmalı.Beyaz altın tercih edilmeli. -Spor giyimde,2008 kişi için ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.