Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Kürşat: "Madonna kadar meşhur olayım bana yeter!"

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Kürşat: "Madonna kadar meşhur olayım bana yeter!" Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kürşat: "Madonna kadar meşhur olayım bana yeter!" Yeni albümü Bu Alemin Tekiyim in çıkış parçası olan çok Derdim Var ile müzik listelerine üst sıralardan girmeyi başaran Kürşat, kadinhayat okurları için samimi açıklamalarda bulundu.Madonna kadar meşhur olayım bana yeter diyerek azimini ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-04-2010, 09:53 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Kürşat: "Madonna kadar meşhur olayım bana yeter!"

Yeni albümü Bu Alemin Tekiyim in çıkış parçası olan çok Derdim Var ile müzik listelerine üst sıralardan girmeyi başaran Kürşat, kadinhayat okurları için samimi açıklamalarda bulundu.Madonna kadar meşhur olayım bana yeter diyerek azimini ortaya koyan Kürşat, müzikle uğraşmamış olsaydı, dünyayı keşfetmek istediğini söylüyor. İşte, genç kızlar ve annelerinin hayran olduğu Ailenizin Türkücüsü Kürşatla yaptığımız sohbetimiz... - Neden müzik? Müzikle uğraşmasaydınız, hangi mesleği seçmek isterdiniz? Müzik ve dans kendimi en iyi ifade şeklim. En iyi hissettiğim anlarım müzikle uğraştığım zamanlar. Her insan sevdiği yapma şansına sahip olamıyor, ben bu şansa sahip olduğum için şükrediyorum. Müzikle uğraşmasaydım, Portekizli denizciler gibi dünyayı keşfetmek isterdim. - Gelecekle ilgili en büyük hayaliniz nedir? Kendinizi nerede görmek istersiniz? Madonna bir röportajında, Tanrı kadar meşhur olana kadar bu işi yapmak istiyorum demişti. Ben Madonna kadar meşhur olayım bana yeter. - Size gelen dizi teklifleri var mı? Beğendiğiniz bir senaryoda rol almayı düşür müsünüz?O Şimdi Asker ve Neredesin Firuze filmlerinde oynadım. Arkadaşlarım ve annem bana bu konuda sürekli baskı yapıyor. Bir iki dizi teklifi oldu ama kendime yakın bulmadı. Ama içime sinen bir şey olursa sinema filmi ve dizilere sıcak bakıyorum. - Sanat dünyasındaki kadın-erkek ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu camiadan biriyle evlilik fikrine sıcak bakıyor musunuz? Sanat dünyası diye ayırmayı çok saçma buluyorum. İnsan ne iş yaparsa yapsın, her sepette çürük yumurtalar olur. İyiyi ve kötüyü ayırt edecek şuurunuz varsa faka basmazsınız. Doğru bulduğumu hissettiğim an, ister sanat dünyasından ister başka bir meslekten olsun evlenirim. - Şöhret sizi mutlu ediyor mu?Şöhretin sinsi tehlikelerine karşı kendinizi korumayı başarıyorsanız, şöhret herkesi mutlu edebilir. 33 yaşındayım. Benliğimi bulduğumu sanıyorum ve ne şöhretin ne de başka bir şeyin benliğime zarar vermesine izin vermeyecek kadar kendimi güçlü hissediyorum. - Şarkılarınızı seçerken özellikle dikkat ettiğiniz noktalar var mı? Kendinize ait söz yada besteleriniz var mı? Kendi beğenmediğim şarkıyı hiçbir albümüme koymadım. Ama bir de karşı koyamadığım bir kadın var ki -o kadın annem oluyor- onun baskısıyla, birkaç türküyü o istiyor diye albüme koydum. - örnek aldığınız bir sanatçı var mı? Tarzınız dışında dinlediğiniz müzik türü hangisi? En son hangi albümü satın aldınız? Neşet Ertaş idolüm. Onun türküleriyle büyüdüm, onu çok seviyorum. Beni tanımayanlar türkü barlardan çıkmadığımı düşünüyor olabilirler ama elektronik müzik dinlemekten büyük zevk alıyorum. Underground bir mekâna gittiğimde beni tanıyanlar uzaylı görmüş gibi bakıp, Senin burada ne işin var? diye soruyorlar. Geçen yılın en sevdiğim şarkısı Fransız dj David Vendettanın Break for love şarkısı. Bir de Portekizin unutulmaz fado sanatçısı Amalia Rodrigues hayranıyım. Pazar sabahları onun müziğiyle uyanmadığım zaman kendimi eksik hissediyorum. - Son albümünüz çok Derdim Vardan biraz bahsedebilir misiniz? Kimlerle çalıştınız? Bu albüm ne kadar bir çalışmadan sonra ortaya çıktı? Albümün müzik yönetmenliğini İlker Tekyaygil yaptı. çok Derdim Var şarkısının söz ve müziği İlyas Keçeciye ait. İlk dinlediğimden beri içimi kıpır kıpır yapan bir şarkı. çalışmaları bir yıl süren albüme, bu şarkıyı koyma sebebim; insanların dertlerini kederlerini tiye alabilmelerinde bir parça katkım olabilmesi. - Şarkılarınızla birlikte dans etmek fikri nasıl ortaya çıktı? Ekibinizle çok iyi bir uyum sergiliyorsunuz. Bir şarkıyı söylerken, bu uyumun oluşması için yaklaşık ne kadar çalışıyorsunuz? İTü Türk Musikisi Devlet Konservatuarında Türk Halk müziği eğitimimin yanı sıra, 5yıl yöre dansları eğitimi de aldım. Bunu sahneye taşımak da, en büyük avantajlarımdan biri oldu. çünkü, insanların kendi yörelerine ait dansları ve söyledikleri türküleri sahnede onlara sergilediğiniz zaman haz duyuyorlar. Fakat yurtdışında Türk kültürünü tanıtmak istediğim için, kendi yörelerimiz dışında dikkatlerini çekmek için flemenko, tango gibi batı danslarını da çalışıyoruz. Bunu ortaya çıkarabilmek için günde ortalama 4-5 saat harcıyoruz. - Aşağıda vereceğim kelimeler sizin için tek kelimeyle ne ifade ediyor?Müzik: Aşkİhanet: İnsanİstanbul: HayatAnne: Herşey ölüm: Tek gerçekAşk: MüzikBilgisayar: Elektrik olmayınca aptal kutusuTerör: KalleşlikKitap: Sessiz öğretmenDans: özgürlükTürban: Türkiyenin Berlin Duvarı

- Hayran kitleniz genelde gençlerden oluşuyor. Bundan memnun musunuz?Gençler seviyor ama beni aslında en çok anneler sever. Yolda yürürken, anneler kolumdan çevirip, Seni kızıma alacağım diyorlar. Ailelerin beni sevmesi hoşuma gidiyor. Ailenizin türkücüsü olma yolunda ilerliyorum. - Mankenlerin kaset çıkarıp, şarkı söylemelerine nasıl bakıyor sunuz? Sanatçıların alaylı yada mektepli olmaları sizin için ne ifade ediyor? Şarkı söylemeyi layığıyla yapan herkes şarkı söylesin. Şarkı söylemek insanları özgürleştirir ama bunu beceremeyenlerin elinden de insanlara işkence yapma özgürlüğü alınsın. - Bazı özel sorularımız olacak: En çok kullandığınız sözcük? Bir şey diyeceğim.çok özlediğiniz biri? Babam.En çok sevdiğiniz şehir? İstanbul.çok eleştirdiğiniz biri? İnsanları tanımadan eleştirenler.İlk aşkınız? Türkan Şoray.- Kürşat kendini nasıl tanımlar? Kalbi ve gönlü nasıldır?Hayatta neyle karşılaşırsam karşılaşayım, insanı insan yapan özelliklerimin hiçbirinden taviz vermek istemem. İnsandan gelecek hiçbir şeye şaşırmam ve herşeye rağmen insanlara güvenmek ve sevmek isterim. - Sanat dünyası içinde, Destek gördüm diyebileceğiniz isimler var mı?- Evet demeyi isterdim ama maalesef hayır. Her şeyimin peşinden kendim koşturuyorum. Kendi şirketimi kurma sebebim de bu zaten. - Bulunduğunuz camiayla ilgili en çok eleştirdiğiniz nokta nedir?çok fazla dedikodu var. Bilen bilmeyen herkes birbirini insafsızca eleştiriyor. - Nerelerde sahne alıyorsunuz? Konserlerinizden ve projelerinizden bahseder misiniz?Kendim de alkol ve sigara kullanmadığım için alkollü yerlerde çıkmayı çok fazla tercih etmiyorum. İnsanlar iki duble içince, içlerindeki Ali kıran baş kesen ruhları hortluyor. En yakın özcan Deniz olayı. İstediği şarkıyı okumadı diye bacağından vurdular. Festivaller ve halk konserlerinde dinleyicilerimle buluşuyorum. Büyük bir proje üzerinde çalışıyorum. Kendi benliğini ve kültürünü kaybetmeyen bir milletin türkülerini ve yöresel danslarını bütün dünyaya tanıtıp, yaşatmak istiyorum. Türkü müzikali hazırlıyorum. Her yörenin türküsünün bir hikayesi var. Bunları sahneye taşıyıp, bir taraftan türkü söylenirken diğer taraftan danslarla hikayelerini anlatmak istiyorum. Ama maliyetli bir proje olduğu için sponsorların desteği gerekiyor. - Magazinsel olmadan, polemiklere girmeden sevilmeyi, dinlenmeyi nasıl başarıyorsunuz? Polemik yapmak bana enerjimi boşa harcamak gibi geliyor. Ekmeğini polemik yaparak çıkarmaya çalışanlara saygı duyamıyorum. Bu bir tercih meselesi. Ben hiçbir zaman tercihimi bu yönde kullanmak istemiyorum. Fakat dağda gezen kurda rastlar. Umarım bu tarz şeylerle karşınıza çıkmam. Ben her zaman ailenizin türkücüsü olarak kalmak istiyorum. Zaten www.kursat.gen.tr sitemdeki ziyaretçi mesajlarını okuduğunuzda, dinleyenlerimin beni hiçbir şekilde polemik yapan biri olarak görmek istemediklerini göreceksiniz. Aysun özpolat / www.kadinhayat.com

Diğer RöportajlarCemil İpekçi - Röportaj için tıklayın...Ahu Türkpençe - Röportaj için tıklayın...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks