Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Yüz Germe

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Yüz Germe Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yüz GermeYüzün gerilmesi yoluyla sarkan bölgeler ve kırışıklıkların düzeltilmesi amacıyla yapılır. Cildin kuru olması, ilerleyen yaşa bağlı derialtı yağ tabakasının incelmesi, aşırı güneşlenme cildin kırışmasına yol açan nedenlerden bazılarıdır. Operasyon yöntemleri Total Face Lifting (Tüm yüz ve boyun bölgesinin gerilmesi) ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Yüz Germe

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-04-2010, 01:28 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Yüz Germe





Yüz GermeYüzün gerilmesi yoluyla sarkan bölgeler ve kırışıklıkların düzeltilmesi amacıyla yapılır.

Cildin kuru olması, ilerleyen yaşa bağlı derialtı yağ tabakasının incelmesi, aşırı güneşlenme cildin kırışmasına yol açan nedenlerden bazılarıdır.

Operasyon yöntemleri

Total Face Lifting (Tüm yüz ve boyun bölgesinin gerilmesi)

Mini Face Lifting (Şakak, kaş, üst yüzün gerilmesi)

·Alın germe

·Boyun-gıdık germe

Total Face Lifting

Lifting sarkan deri ve deri altındaki kas yapılarını normal pozisyonlarına getirilerek fazla derinin alınması işlemidir. Total Liftingde saç içinden başlayan, kulak önünden kulak arkasına uzanan bir kesi uygulanır. İzler doğal kıvrımlar ve saç içine gizleneceği için görünmez.

Genel anestezi, hastanede kalma süresi 2-3 gün. 3. gün banyoya müsaade edilir. 7. gün dikişler alınır. Morluk ve şişlikler 10-15 gün sürebilir.

Yüz germe işlemi sarkma ve derin kırışıklıklar için en ideal ve tek çözümdür. Ancak, deri yüzeyinde iz yapmış ince çatlak şeklindeki kırışıklıklara etkisizdir. Bu nedenle germe işlemi ile birlikte yüz soyma (peeling) veya kazıma (dermabrasyon) birlikte uygulanabilir. Yine aynı şekilde yaşla birlikte aşağı sarkmış bir burun ve gözkapaklarının düzeltilmesi kişiye, en az yüz germe ameliyatı kadar gençlik ve canlılık kazandıracaktır. Ameliyattansonra ilk 2-3 gün az da olsa ağrılarınız olacaktır. Ancak analjezik tabletler bu ağrılar için yeterli olmaktadır.

Alın germe

Saç içinde gizlenen taç şeklinde bir kesi ile yapılır. Operasyon ve iyileşme süresi yüz germe ameliyatından daha kısadır. Alın kırışıkları ve kaş düşüklüğünü kaldırmak amacı ile uygulanır. Son birkaç yılda "endoskopik cerrahi" yöntemi ile saç içinden küçük kesiler ile girilen ince fiberoptik cihaz ile yüz sinirlerine zarar vermeden ve minimal iz bırakarak alın germek mümkündür.

Boyun-gıdık germe

Boyun, yüz germe ile birlikte yapılabileceği gibi tek başına da yapılabilir. Aşırı yağlı ve kasların gevşemiş olduğu durumlard açene altına ek bir kesi yaparak boyun kaslarına yönelik bazı girişimler sonuçları daha iyi düzeye getiren son gelişmelerdir. Bu gibi durumlarda pek çok bölgede olduğu gibi birkaç ameliyat yöntemini bir arada kullanmak hem işlemi daha basitleştirecek, hem de sonuc mükemmelleştirecektir. Örneğin, çena altına açılacak 0,5 cmlik bir delikten girerek vakum aspirasyonu yaptıktan sonra aynı anda lifting uygulanması ameliyat başarısını çok önemli derecede artırır.

Yüz soyma (kimyasal peeling)

Yüzdeki kırışıklar daha çok, derinin ince ve kur hale gelen bölgeleri, mimik kaslarının aktif olduğu göz çevresi, dudaklar ve alın bölgesinde yoğunlaşmıştır. Kimyasal peelingi cildin hücre yenileyen tabakasına zarar vermeden, hemen bu tabakanın üstüne kadar olan cilt tabakasını kimyasal maddeler ile bir nevi yakar soyma yöntemidir.

Yöntemler

·Fenol (derin soyucu peeling)

·AHA (alfa hidroksi asid)

·Green peeling

·Glikolik asit (% 10, % 40, % 90lık)

·Zımparalama (dermabrazyon)

·Lazer ile cilt soyma

Kullanılan kimyasal maddelerin her birinin kendine özgü avantaş ve riskleri vardır. Deri ne kadar derin soyulursa risk oranı dao kadar artacaktır. Ancak uygulanacak derinni özelliklerini ve uygulanacak şahsın bu ameliyat için ayırabileceği süre önemlidir.

Fenol ile yapılan soymada 10-15 gün kabuklanma, gerginlik, kızarıklık, 3-4 hafta pembelik ve 2-3 ay güneş ışığı riski, ciddi yanma ve ağrılar söz konusu iken, Green peeling sadece 2 günlük bir kızıraklık oluşturmaktadır. Fenol ile yapılan peeling de genel veya lokal anestezi, hastanede 2-3 gün kalma zorunluluğu varken, Glikolik asit ile yapılan peelingde anestezi gerektirmeden bir hafta aralıklarla yüzde sadece, kozmetik örtücülerle kamufle edilebilecek bir kızarıklık ortaya çıkar. Cilt bakımıgibi haftada bir olmak şartı ile 4-5 kez doktoruna uğraması yeterli.

Zımparalama (dermabrazyon)

Deri yüzeyindeki deriden kabarık nedbe ve kırışıkların dönen ince bir tel fırça veya elmas silindir vasıtasıyla kazınarak yüzeyi daha düzgün hale getirme işlemidir. Diğer ismi mekanik peelingdir. Burada da deri mekanik yöntemle soyulmaktadır.

Kimyasal soyma bölümünde anlatılan derin soyucularla hemen hemen aynı özellikleri taşır.Genel veya lokal anestezi ve uzun bir iyileşme dönemi ile birlikte ciddi riskler içerir.

Gözkapaklarına uygulanmaz. Yüz germe işlemi ile birlikte yapılır. Sonuç özellikle çok yaşlı ciltlerde alın ve üst dudaktaki kırışıklıklarda tatmin edicidir.

Hastaların tereddütleri ve soruları

Soru: Hangi yaş en uygundur?

Cevap: Kırışıkların iyice sarkarak deri yüzeyinde belirgin hatlar oluşturmasını önlemek amacıyla 40 ve bazen daha önceki yaşlarda yapılmalıdır. Bu şekilde elde edilen sonuçlar damha kalıcı olmaktadır. Ancak deri yapısı kişiden kişiye değiştiği için bu yaş sınırı değişebilir. Çok ileri yaşlarda (70-90) yüz soyma işlemi ile birlikte sonuçlar daha mükemmel olmaktadır.

Soru: Bu ameliyatın etkisi ne kadar süre kalıcı olur?

Cevap: Lifting ameliyatı 10-15 yıllık bir gençleşme sağlar. Ve 10 yıl geriden olmak üzere yaşlanma yine devam eder.

Soru: Riskleri nelerdir?

Cevap: İyi yapılmış bir ameliyatta bile deri altında bir miktar kan toplanabilir. Bu, hastanın kontrolleri sırasında tedavi edilebilir ve sonucu etkilemez. Yüz kaslarını hareketinde geçici bir kısıtlılık olabilir. Boyun, yanak ve kulak çevresinde gerginlik ve uyuşukluk hisse olacaktır. Ameliyattan sonr a1-1,5 ay sonra kaybolur.

Lazer ile yüz soyma

Çok yeni bir yöntemdir. Lazer ışınlarının hücrelerdeki etkisiyle tabaka tabaka yakarak kontrollü soymayı sağlar. Etkileri derin ve yüzeyel soymaya göre değişir. Soyulacak seviyenin daha rahat ayarlanmas avantaj sağlar. Derin soymadan sonraki riskleri fenole, yüzeyel soymadan sonraki etkileri glikolik asite benzer.

Hastaların tereddütleri ve soruları

Soru: Kimyasal soyma bazı renk değişiklilerine tedavi eder mi?

Cevap: Evet. Yaşlılık veya hormonal nedenli birçok lekenin hafiflemesi veya tamamen tedavisini mümkün kılar.

Soru: Kimyasal soymanın riskleri nelerdir:

Cevap: Özellikle derin soyucularda olduğu gibi tüm kimyasal maddelerin alerji ve tam aksine istenmeyen lekelere sebep olması gibi ciddi riskleri vardır. Uygulayan hekimin bilgi ve deneyimi çok önemlidir. Esmer ciltlerde risk oranı daha fazladır. Açık tenli insanlar en iyi adaydır.

Soru: Hangi mevsim uygundur?

Cevap: Elbette ki sonbahar ve kış ayları. Çünkü kimyasal soymadan sonra güneş ışınlarının yüzde kalıcı leke bırakması gibi önemli riskleri vardır.

Soru: Dermobrasyon operasyonu sonrasında ağrı ve acı çekilir mi?

Cevap: Yüze sarılan bandajın verdiği sıkıntı dışında hiçbir ağrı duyulmaz.

Op. Dr. Ahmet Köremezli

ahmetkoremezli@superonline.com



ALT KONULAR Yüze Uygulanan Dolgu Maddeleri

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Yüz Germe

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Yüz Germe Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yüz GermeYüzün gerilmesi yoluyla sarkan bölgeler ve kırışıklıkların düzeltilmesi amacıyla yapılır. Cildin kuru olması, ilerleyen yaşa bağlı derialtı yağ tabakasının incelmesi, aşırı güneşlenme cildin kırışmasına yol açan nedenlerden bazılarıdır. Operasyon yöntemleri Total Face Lifting (Tüm yüz ve boyun bölgesinin gerilmesi) ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.