Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Ofiste stresle başbaşa...

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Ofiste stresle başbaşa... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İş stresi, iş ile ilgili ya da ilgisiz birçok alandan kaynak bulabilir. Stresin etki ve sonuçlarını anlayabilmek için öncelikle stresi ölçmek ön koşul. Bu konuda birçok farklı yöntem olduğu gibi, stresi kaldırma gücü ve onunla başa çıkabilme becerisi de farklıdır. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Ofiste stresle başbaşa...

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-04-2010, 04:02 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Ofiste stresle başbaşa...

İş stresi, iş ile ilgili ya da ilgisiz birçok alandan kaynak bulabilir. Stresin etki ve sonuçlarını anlayabilmek için öncelikle stresi ölçmek ön koşul. Bu konuda birçok farklı yöntem olduğu gibi, stresi kaldırma gücü ve onunla başa çıkabilme becerisi de farklıdır.



Stres yönetimi, stresörlerin kişilerde yarattığı olumsuz etkileri azaltmak ve bunlarla başa çıkabilmek için geliştirilen yöntemler, harcanan çabalar bütünüdür. Bu sayede kişi; farklı bir bakış açısı edinerek kendini geliştirebilir, daha sakin bir iş ortamı yaratabilir, kontrol altındaki ve dışındaki etmenleri ayırt ederek, detaylardan uzaklaşıp bütünsel bakabilir ve çözüme odaklanabilir. Bu konuda kurumlarda yönetim kadrosuna, İK ve eğitim departmanlarına da çok iş düşer. Kurumlarda stres oluşturan kriterlere baktığımızda, ilk karşılaşılan şeyin, çalışanın işe alım ve yerleştirme sürecinde daha baştan yapılan yanlışlıklar olduğunu anlıyoruz.



İş görüşmesini yapan kişinin konudan uzak biri olduğunu, görüşme öncesi adayın özgeçmişini okumadığı veya işe alacağı adayı kendine göre bir takım testlerden geçirirken daha çok strese soktuğu gözlemleniyor. Kurumlarda verimlilik ve karlılık, ancak beden, zihin ve ruh sağlığı yerinde çalışanlar ile gerçekleştirilebilir. Kurumlarda en değerli varlık olan çalışanların, sağlıksız çalışma koşullarında stres altında ezilmelerini önlemek için, iyi bir kurumsal stres planı ve alınacak önlemler fiziksel, ruhsal ve zihinsel olarak çözüm sunarlar. Kurumlarda strese yol açan bazı başlıklara gelince:



Politikalar: Adaletsiz performans, ücret, vardiya, sorumluluk, çalışma sistemi ve görev dağılımı.



Kurumsal yapı: Merkeziyetçilik, terfi, resmiyet, karar, işçi-işveren/personel-yönetici çatışması.



Kurumsal süreç: İletişimsizlik, bilgi eksikliği, hedef belirleme problemleri, hatalı denetim ve performans değerlendirmesi, yetersiz geri bildirim.



Dış etkenler: Trafik (işe ulaşım), uykusuzluk, dengesiz beslenme, uyarıcılığı fazla olan çay, kahve tüketimi.



Fiziksel etkenler: Havasız, kalabalık, aşırı sıcak/soğuk, teknik kirlilik, radyasyon, kimyasal ve manyetik alan yoğunluğu, mahremiyetin olmaması.



Kurumsal stres yönetimi planı: Problemi tanımlamak, harekete geçmek, çalışanları korumak, çalışanları ve müdürleri eğitmek.



Önlemler: Yaratıcı ortam değişiklikleri, beslenme, rahatlama yöntemleri, etkinlikler, bilgilendirme ve eğitim.



Stresli bir durum veya olayla karşılaştığınızda; yaklaşım tarzı ve objektiflik çok önemlidir. Eğer mümkünse, o andaki durum, olay veya kişilerden herhangi bir zarar gelmesine izin vermeden derhal o ortamdan uzaklaşın veya durumu içselleştirmeyin. En güzeli, stres geçirecek durumların başından tetikçisi ve mimarı olmamaktır. İş ortamında, ne tip davranışların, tavır ve sözlerin nelere sebep olabileceğini, kimler tarafından nelere maruz kalabileceğimizi önceden tahmin edebilmek ve gerekli önlemleri almak bizi olası bir olumsuzluktan korur. Bir hisle veya bir ruh haliyle savaştığımızda, ona direnç gösterdiğimizde ya da olmaması gerektiğini düşündüğümüzde, bu duygular üzerimizde bir güce sahip olur ve yoğunlaşır. Kendimizi en çok sabote ettiğimiz davranışlarımız aslında en çok reddettiklerimizdir. Defalarca yapmamaya yemin ettiğimiz şeyler gibi. Geçmişte herhangi bir zamanda ve olay bir şekilde gücümüzü bizden almıştır. Bu durumda, gücümüzü alarak, bizi bir şekilde şifadan uzaklaştıran kişilerin kimler, sebeplerin neler olduğunu ve bizden gücü nasıl aldıklarını anlamamız gerekir. Normal yaşantımızı sürdürürken iş ortamında da uygulayabileceğimiz, optimum sağlık ve performans için, stresle başa çıkmaya ve stresi olumlu bir amaca kanalize etmeye yönelik bazı pratik yöntem ve teknikler şunlar olabilir:



Rahatlama teknikleri: Uygulayabileceğiniz nefes egzersizleri, yoga, reiki, NLP, hipnoz, olumlu imajinasyon, meditasyon, masaj, spa ve detox ve diğer tamamlayıcı sağlık ve spor alternatifleri bizi esnek ve formda tutar.



Sağlıklı ortamlar: Bütün bunları tamamlayıcı bir yaklaşım olarak çevre toksinlerinden de (manyetik ortamlar, kimyasal maddeler, gürültülü, karanlık, bulanık, havasız, bakteriyel ortamlar vs.) mümkün oldukça kaçınmalıyız. Eğer münkünse, özellikle, sessiz, rahat, huzurlu, rahatlatıcı renklerin kullanıldığı, sade döşenmiş, aydınlık yerlerde çalışmak veya yaşamak yönünde özen gösterebiliriz.



Zaman planlaması: Acil ve öncelikli işleri baz alan iyi bir zaman planlaması, eğer geçerli bir ‘evetimiz varsa, bizi hedeflerimizden alıkoyanlara karşı ‘hayır diyebilme yeteneğiyle birlikte mutlaka işe yarar. Gücünüzün yetmediği işlerde başkalarından yardım isteyin veya işi delege edin. Her şeyi tek başına zaten yapamazsınız.



Beslenme önerileri: Bizi toksinlerden arındırıcı diyet ve sağlıklı beslenme öğünleri, bol su içimi, ölçülü alkol, cafein ve ilaç tüketimi, zeytinyağlı, sebze ve meyve ağırlıklı beslenme, eğer gerekiyorsa ekstra vitamin, (A,B,C ve E vitaminleri-Omega) mineral ve magnezyumun dengeli olarak alınması metabolizmanızı güçlü tutar.



Bilgilendirici kaynaklar: Bazı konular hakkında bilgi sahibi olmak, bilgisizlikten veya iletişimsizlikten doğabilecek sorunlara karşı iyi bir silahtır. Bireysel gelişim (NLP), iletişim becerileri, duyguları yönetmek, ruh sağlığı ve spiritüel konularla ile ilgili yayınların huzur ve mutluluğumuza katkıları olacaktır.



Son birkaç alıştırma daha:



1. Gönüllü çalışabileceğiniz bir iş bulun.



2. a. Güçlü ve zayıf yanlarınızı tespit edin

2. b.Zamanınızı güçlü yanlarınıza ayırın, zayıf olduğunuz alanlardan uzaklaşın.



3. Güçlü ve sarsılmaz (etik) inançlarınızı belirleyin ve sadık kalın.



4. Kendinizi yeteri kadar olumlu malzemeyle doldurduğunuza emin olun.



5. Halihazırda bir stresle başa çıkma yönteminiz yoksa, hemen bir etkinlik, hobi veya spora yönelin.



Selda Ergökçen

LINGUS Training&Consulting Genel Müdürü

www.yenibiris.com

Kaynak: Alıntıdır

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Ofiste stresle başbaşa...

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Ofiste stresle başbaşa... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İş stresi, iş ile ilgili ya da ilgisiz birçok alandan kaynak bulabilir. Stresin etki ve sonuçlarını anlayabilmek için öncelikle stresi ölçmek ön koşul. Bu konuda birçok farklı yöntem olduğu gibi, stresi kaldırma gücü ve onunla başa çıkabilme becerisi de farklıdır. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.