10-04-2010, 04:08 PM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Zor günler bitti Lindsay Lohan hakkında medyada yer alan uyuşturucu ve alkol bağımlılığıyla ilgili haberler kafanızı karıştırmasın; Hollywood'un son yıllarda gördüğü en başarılı genç aktrislerin birinden söz ediyoruz. Henüz 21 yaşında olan Lindsay Lohan, şov dünyasıyla oldukça küçük yaşta tanıştı. Oyuncu bir anne-babanın kızı olan Lohan, üç yaşından itibaren pek çok reklam filminde oynadı. Daha sonraları, Another World isimli TV dizisiyle seyirci karşısına geçen genç aktris, oyunculuk kariyerine The Parent Trap isimli sinema filmiyle devam etti. Bu filmin yedi ay süren çalışmaları genç oyucuyu o sıralar öylesine yormuş olacak ki hemen arkasından gelen Inspector Gadget filmindeki başrol teklifini geri çevirdi ve eğitimine devam etmeye karar verdi.
Kısa süre sonra menajerliğini üstlenmiş olan annesi Dina Lohan ile birlikte sinema kariyerine dönüş yaptı ve yolu tekrar Los Angeles'a düştü. Freaky Friday, Mean Girls ve Herby: Fully Loaded gibi yapımlarda rol aldı.
Ne yazık ki genç yıldızın özel hayatı, kariyeri kadar başarılı gitmiyordu. Lohan, 2004 yılında babasının bir kez daha hapse girmesiyle sarsıldı. Ardından paparazziler yüzünden iki kez trafik kazası geçirdi ve aynı dönemlerde birlikte olduğu oyuncu Wilmer Valderrama ile ayrıldı. Aşırı yorgunluk yüzünden hastaneye kaldırılan Lohan, kendisi kabul etmese de bulumiya hastalığına yakalandı ve çok hızlı bir şekilde kilo kaybetti.
Bunların yanında, genç yıldız aynı yıla ilk müzik albümü Speak'i de sığdırdı. Müzik kariyerindeki bir sonraki adımı ise 2005 yılında attı ve A Little More Personal (RAW) isimli albümünü piyasaya sürdü. Bu albümde yer alan Confessions of a Broken Heart isimli, babasına ithafen yazdığı şarkı oldukça ses getirdi.
2006 yılındaki Bobbie isimli yapımın ardından Lohan, bu yıl iki filmle sinemaseverlerin karşısına geçti: Georgia Rule ve I Know Who Killed Me.
Lindsay Lohan röportajın hazırlandığı sıralarda Dare To Love Me adlı yeni sinema filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyordu.
Genç yaşınıza rağmen oldukça fazla projede yer aldınız. Hollywood sizi sevmiş gibi görünüyor. Siz kariyeriniz hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yeteneğim bana verilmiş bir şans ve ben de bunu en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum. Ölene kadar da bunu yapacağımı düşünüyorum.
Peki müzik mi sinema mı desek?
İkisinden birini seçmek durumunda olduğumu düşünmüyorum. Bunu yapabilen çok da başarılı olmuş isimler var. Ben de onlardan biri olduğumu düşünüyorum. Eğer ikisine de vakit ayırabilir ve ikisini bir arada götürmeyi başarabilirsem ne mutlu bana.
İkinci albümünüzde yer alan Confessions of a Broken Heart adlı şarkınız babanız hakkında. Bu şarkıya tepkisi nasıl oldu?
Uzun zamandır onunla konuşmuyorduk. Onu seviyorum, o benim babam ama hataları olan bir insan. O dönemde şarkıma bir cevap yazdı ve bunu New York Daily News'e gönderdi. Hiç tanımadığım insanlar bu özel mektubu okudular. Bunu yapmamalıydı. Bu, son derece gereksizdi bana göre; insanların bilmesi gereken bir şey değildi.
Neden babanızla ilgili şarkılar yazdınız?
Bunu yaptım, çünkü içimi dökmek istedim sanırım. Ayrıca bunun benim gibi olan genç kızlar için iyi bir mesaj olduğunu düşündüm. Kimsenin mükemmel olmadığını göstermek istedim. Kırmızı halıda, şık bir elbiseyle yürüyor ve kameralara gülümsüyor olsam da benim de bazı sorunlarım var. (Lohan, rehabilitasyon gördüğü Cirque Lodge isimli merkezi babasıyla birlikte terk etti. Bu da baba-kızın yeniden görüşmeye başladığını gösteriyor. Baba Lohan'ın bundan yaklaşık bir ay önce, genç yıldızı kaldığı rehabilitasyon merkezinde ziyaret ettiği ve ikilinin üç yıl aradan sonra ilk kez bir araya geldikleri biliniyor.)
Modayla aranız nasıl? Beğendiğiniz bir tasarımcı var mı?
Modayı gerçekten takip ederim ve bundan da çok keyif alıyorum. Kendi stilimi kendim yaratıyorum ve arkadaşlarıma da bu konuda fikir veriyorum. Gardırobumu görseniz ne demek istediğimi anlardınız! Bundan sonra bir daha alışveriş yapmasam bile olur diyebilirim. En sevdiğim markalar Yves Saint Laurent ve Chanel.
Formunuza dikkat ettiğinizi biliyoruz. Bunun için ne yapıyorsunuz?
Elimden geldiğince egzersiz yapıyorum. Hatta bu konuda biraz takıntılı olduğum bile söylenebilir. En çok da şınav çekerim çünkü eskiden kollarımın çok zayıf olduğu söylenirdi. Eskiden bu hareketi yaparken çok zorlanırdım ama artık güçlendim. Bir de bacak kaslarımı güçlendirecek ve şekillendirecek hareketler yapıyorum.
Güzellik sırlarınızı bizimle paylaşır mısınız?
Her zaman bronz makyaj yaparım çünkü güneşe çıkmaktan hoşlanmıyorum. Oysa hafif bir bronzluk cilde çok sağlıklı bir görünüm kazandırıyor.
Cosmopolitan
Kaynak: Alıntıdır Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |