| ||||||||||
|
Ne Yapmalı? ve Kendimizi Ödüllendiriyoruz Takdir ettim kendimi. :)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız asil bugun ben kendimi taktir ettim niye mi? 4 aydir komada olan cok sevdigim bir insan vardi bir gun bile aksakmadan ve zaman zaman gunde 3 kere onu sordum hergun takip ettim hemde bu koma duurmunda kac defa ulke degistirdi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendimizi Ödüllendiriyoruz telkin cd indir izle İstanbul Kendimizi Ödüllendiriyoruz nerededir kimdir Kendimizi Ödüllendiriyoruz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendimizi Ödüllendiriyoruz hipnoz Kendimizi Ödüllendiriyoruz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendimizi Ödüllendiriyoruz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendimizi Ödüllendiriyoruz kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 4
112 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() asil bugun ben kendimi taktir ettim niye mi? 4 aydir komada olan cok sevdigim bir insan vardi bir gun bile aksakmadan ve zaman zaman gunde 3 kere onu sordum hergun takip ettim hemde bu koma duurmunda kac defa ulke degistirdi ve baska hastanelere tasidilar bu hafta biraz ayikmisti kendine gelmeye baslamsiti ama hala bisey hatirlamiyordu tam 10 dk once bana haber geldi sumbul kendine geldi ve sana haber yolladi diye yazdilar sumbulu cok seviyorum ona soyleyin demis inanamssiniz nasil agladim biliyorum komadaydi ama sevgim ulasti ona gordunuz mu ulasti iste ve bugun kendine geldi kendimi tebrik ediyorum ve guru duyuyorum ki onunla oldugumu oan hissettirebildim
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ su.21 |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
canım benim ve bugunun şükür kısmında seni unutmuşum yaaaaaaaaaa...........şükürler olsunki 20 yıl oldu sanırım sen yanımdasın.......:)
__________________ Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını.Lakin aç idik, Yedik karanfil parasını... | |
![]() | ![]() |
![]() | #23 (permalink) | |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
bende seni takdir ettim sümbül.... vefalısın... sevgi dolusun.. arkadışının daha da iyiye güzele doğru şifa bulamsı dileğiyle ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() ne kadar güzel..daha da iyi saglikli olmasini dilerim.cok sevindim. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) |
Guest
| ![]() sümbülcüm okudugumda çok etkilendim...gerçekten içten sevdiginde o sevgi tabiki karsındakine yansıyor...arkadasınada çok geçmis olsun... |
![]() |
![]() | #26 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
2 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() evet bencede kendini aşağlamak yerine kendini takdir etmek ne güzel ya ben bu güne kadar hep dedim durdum yapamam edemem bilemem kazanamam bunun sıkıntırını çok çektim kurtulmak istediğim zaman bu dediklerim yüzümden geri planda kaldım ama bundan sonra allahaşükür bu siteye gireli 2 gün oldu ama bazı şeylerin yanlış oldugunu sorunların büyütülmeyeceğini haline şükür edip yasamaya bakacagını mücadele edip azimle engelleri aşmadıktan sonra karamsarlıga düşeceğini anladım inş herkes küçük şeylerden kendine boş yere sıkıntı yaratmaz güzeli görmesini her zaman bilir dileğimle... |
![]() | ![]() |
![]() | #27 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() kendimizi takdir edip değerli gördükçe dışardan da benzer şeyleri duymaya başlıyoz zaten |
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
3 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() kendini takdir edeni başkaları da takdir eder zaten |
![]() | ![]() |
![]() | #29 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 4
13 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Kendimi takdir ediyorum. ![]() O kadar sene işim olmadığı halde küçük yaşımda anne ve babamı arasını yapmaya çalışıtım. Canım kardeşimin sorumluluğunu aldım ve bunu başarı ile devam ettiriyorum. Ne kadar zorluk çekmiş olsam bile en sonunda istediğim bölümü okuyorum. Ve son olarak; Kendimi takdir ediyorum çünkü en sonunda Kendimi takdir ediyorum. ![]()
__________________ Başkalarından duymak istediğin şeye, Kendin yürekten inandığında, Yaptığının değerli Kendinin önemli Olduğunun farkına vardığında Başkalarıda sana bunu söylemeye başlayacak.. |
![]() | ![]() |
![]() | #30 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 2
59 Mesajinıza toplam 379 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Kendini takdir etmek....Gülümsedim gözlerime bakıp ve seni seviyorum dedim kendime...Evet çookkk yanlışım oldu...oluyor...Ama geldiğim yere bakıp kendimi takdir ediyorum. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Ne Yapmalı? ve Kendimizi Ödüllendiriyoruz Takdir ettim kendimi. :)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız asil bugun ben kendimi taktir ettim niye mi? 4 aydir komada olan cok sevdigim bir insan vardi bir gun bile aksakmadan ve zaman zaman gunde 3 kere onu sordum hergun takip ettim hemde bu koma duurmunda kac defa ulke degistirdi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendimizi Ödüllendiriyoruz telkin cd indir izle İstanbul Kendimizi Ödüllendiriyoruz nerededir kimdir Kendimizi Ödüllendiriyoruz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendimizi Ödüllendiriyoruz hipnoz Kendimizi Ödüllendiriyoruz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendimizi Ödüllendiriyoruz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendimizi Ödüllendiriyoruz kuantum düşünce kitap haberi