26-09-2010, 12:24 AM
|
#129 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği Alıntı: Dead_LorD Nickli Üyeden Alıntı
telkinin son kısmı farklı olsa çok daha iyi olurmuş bence
"Zihnin senin rehberin ve sende değiştiremeyeceğin şeyler için endişelenmeyerek onun rehberliğine karşılık veriyorsun..Rahatsın huzurlusun kendi içinde güvendesin"
burda değiştiremeyeceğin şeyler için endişelenmemek, nasılsa değiştiremiyorum olmaz o inancı yerşleştirir gibi geldi benim düşünce kalıplarıma göre, o yüzden kendime göre değiştirerek ayarlayıp yaptım =) | Telkinler uzun olduğu için olumsuz cümleler kullanılması anlam bütünlüğüne zarar vermez. Burada önemli olan metnin bütünüdür. Günlük olumlamalarımızda olumlu cümleler kullanmaya özen gösteriyoruz. Ama bilinçaltı metni bir bütün olarak değerlendirebilecek kapasiteye sahip. O nedenle bu konuda endişeye kapılmanıza gerek yok. Metinler sonuçta uzmanlar tarafından hazırlanıyor.
Ayrıca telkin metinlerini okumanıza gerek yok. Sürekli okumak ve kelimelere odaklanmak direnç oluşturabilir aksine. Bu konuda Atakan beyin yorumlarına rastlayabilirsiniz.
Sevgilerimle. |
| |