| ||||||||||
|
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Kendine Güven Kendine Güven Telkini İçeriği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız hayatımın en güzel dönemini yaşıyorum atakan bey ben daha ne deyim...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendine Güven telkin cd indir izle İstanbul Kendine Güven nerededir kimdir Kendine Güven çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendine Güven hipnoz Kendine Güven olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendine Güven hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendine Güven kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #31 (permalink) |
Guest
| ![]() hayatımın en güzel dönemini yaşıyorum atakan bey ben daha ne deyim ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() | #32 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 0
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() selam arkadaşlar ben özgeciğimin sayesinde girdim bu siteye önce ona teşekkür edeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #33 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar ozgaaa.. hoşgeldin yanımıza.. her telkinin içerisinde ilaveten mutluluk telkinide vardır.. mutluluk telkini desibel olarak daha yüksek bir şekilde kayıt edilmiştir.. onun için farkındalığınız yüksek ise duymanız normal.. dediğinizde haklısınız hepimiz deneyimlerimizi yazarsak bizden önceki ve sonraki dostlarımıza yararlı izler bırakmış oluruz lakin paylaşımlarınızı sizin mail adresinize yaparsak bunu herkesin okuması zor gibi.. onun için forum aracılığı ile cevap veriyorum.. dans gerçektende depresif duygularımızdan kurtulmamızda oldukça faydalıdır.. konuyla ilgili bir uzman olarak bu konuya tekrar dikkatimizi çektiğiniz için teşekkürler.. depresyon yada stres içerisinde olmamızın sebebi duygularımızdır.. duygularımızı doğru analiz ederek ve onları doğal olan doğru hallerine dönüştürerek bu durum içerisinden çıkabiliriz.. özellikle kendine güven ego ve suçluluk telkinleri ile doğru davranışları kazanmak adına sağlam bir zemin oluştururuz.. ilgili başlıklarda bu konularda detaylar mevcut.. sevgiler.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #34 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
5 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() artik bu telkini de eklemenin vakti geldi.bakalim ne kadar degisterek hayatimi. |
![]() | ![]() |
![]() | #35 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
9 Mesajinıza toplam 19 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Kafama takılan bişey bi telkinin bütün parçalarını mı dinlicez dewamlı yoksaa sadece klasik weya sadece doğa sesi olarak mı? |
![]() | ![]() |
![]() | #36 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() don juan ,bir telkin ceşidine ait butun müzik versiyonları aynı içeriktedir,yani kendine güven telkininde doğa ,ney,veya klasik müzik çeşitlerinin içerikleri birbirinin aynıdır..İstediğin herhangi versiyonunu dinleyebilirsin super
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme. Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran. Bugün, işini özenle yap. Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol. Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et. -- Dr.Mikao Usui -- |
![]() | ![]() |
![]() | #37 (permalink) |
![]() | ![]() çok teşekkürler pamuk ama anlatamadım :S ben şimdi hepsini birden listeme koydum dinliyorum.yoksa sadece birini mi dinlicem. |
![]() | ![]() |
![]() | #38 (permalink) | |
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme. Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran. Bugün, işini özenle yap. Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol. Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et. -- Dr.Mikao Usui -- | |
![]() | ![]() |
![]() | #39 (permalink) |
![]() | ![]() ewet aynen öyle pamukcm :)ego ve kendine güven telkininin çeşitli wersiyon müzikleri var.böyle mi olcak yoksa sadece bi versiyon müziği mi olcak diye soruyorum ? |
![]() | ![]() |
![]() | #40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() hmmm tamam anladım ![]() ![]() ![]()
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme. Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran. Bugün, işini özenle yap. Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol. Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et. -- Dr.Mikao Usui -- |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Kendine Güven Kendine Güven Telkini İçeriği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız hayatımın en güzel dönemini yaşıyorum atakan bey ben daha ne deyim...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendine Güven telkin cd indir izle İstanbul Kendine Güven nerededir kimdir Kendine Güven çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendine Güven hipnoz Kendine Güven olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendine Güven hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendine Güven kuantum düşünce kitap haberi