Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Keşfettiğiniz Diğer Etkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/)
-   -   Depresyon dünde kaldı, ya bugün (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/1421-depresyon-dunde-kaldi-ya-bugun.html)

siyah 12-06-2007 10:36 AM

Depresyon dünde kaldı, ya bugün

Benim ençok yararını göndüğüm çalışmanız depresyonla ilgili olanı. Çok uzun zamandır hayattan kopmuştum sadece günlük zorunlu işlerimi yapabiliyordum. Sadece çocukların bakımı.... Sosyal hayatım tamamen sıfırlandı sadece benle iliştisini kesmeyen bir kaç dost.... Gün boyu geçmişi, uğradığım haksızlıkların nedenini düşünmekle geçti. Yıllarca düşündüm nedenini bulamadım.... Benim durumumda olanlara tavsiyem böyle bir neden sonuç aramaya girişmemeleri. Hayatta hakettiklerinizi yaşamıyorsunuz herzaman. Yada haksızlıklara yoğunlaşmaktan başka güzellikleri farkedemiyorsunuz. Şükretmeyi bilemiyorsunuz.
Şuanda ruhum çok daha iyi istesemde dünde yaşayamıyorum. sadece bugüne tutunmakta zorluk çekiyorum... Hayata bağlanabilmekte... Yıllarca uyumuş gibi hissediyorum. Şimdi uyandım ama yaşamasevincimi oluşturamıyorum. Bu aşamada negibi bir çalışmanız var. Benim durumumda olanlar için.

hayalayaz 12-06-2007 05:20 PM

Ynt: Depresyon dünde kaldı, ya bugün

senin durumundan henüz çıkmış bir insan olarak benim tavsiyem..hemen kendine bir iki saksı çiçek al..ve seni herşeye rağmen desteklemiş olan insanları ziyaret et..en güzel kıyafetini giyerek.hafif bir makyajla, hatta makyajın agırda olabilir bence hiç sakıncası yok,onlarla kendi içine dönük yaşadığın zamanların haricinde ,istediğin her şeyi konuş,bu zamanları konuşacak çok vaktin olacak ama daha sonra.. mümkünse her gün bu siteye gir,burada senin sevincinide ,üzüntünüde seninle paylaşacak ve yol gösterecek bir yığın insan var..bazen başkalarının kendileri hakkında yazdıklarını okumak çok yol gösterici olabiliyor..senin adına çok sevindim aramıza hoşgeldin

sedam 12-06-2007 05:28 PM

merhaba siyah..

etkileri gormus olmana cok sevindim.. nacizane tavsiyem kendine zaman tanıman.. öyleki hayatta birçok kişiye, olaya, duruma zaman tanır hosgoruyle bakmaya çalışmadıkmı ?? ya kendimize ??
icinde bulundugun ruh halini ve duygularını gozlemliyor olman, farkında olman buyuk bi nimet zaten.. dogru yoldasın.. su akar yolunu bulur demisler.. biraz zaman.. sevgili hayalde bu sureci gecirmen icin fevkalade onerilerde bulunmus zaten...

sevgiler...

meryemim85 21-07-2007 05:34 PM

hayatı çok sevmeme rağmen hayat beni sevmiyor.tam iyileştim derken depresyon geri geliyor.sanırım bu defa onu yenecem.şimdiden güvenim arttı artık ilaçlardan kurtulma ve özgürlük zamanı.tabi zaman gerek.teşşekkürler

PSİKO 05-09-2007 11:44 AM

yaşama sevinci oluşturmak isteyenlere benim önerilerim
takmayın şu hayatı bu kadar ya neden biz onun için bu hallere girioruz
bi düşünün çook saçma sevmezse sevmesin ya bizi illa birileri sevecek die bişey yok bizim aslan gibi yüreğimiz var önümüze çıkan aşkıda arkadaşlığıda vs herşeyi sorgulamadan yaşamaya çalışalım
uyanınca bugün neler yapacağımızı planlamayalım nolucak yinde de dk lar saatler ilerlyecek
biraz oluruna bırakın
hayat sevmezse sevmesin inanın ki sizi hayattan daha çok sevenler vardır

shamanic 05-09-2007 03:08 PM

dostlar hayat bizi seviyor bence ..hemde çookkk... b456
öyle olmasa değişime bir fırsat daha vermek için bu noktada bir arada olurmuyduk... 956k
buluştuğumuz adresin adına bir bakalım.. hayatım değişti blissy

önce müzüğin sesini biraz açıp gevşeyip rahatlayalım..[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=LO0VOuUD4jw[/youtube]

şimdi kendimize mutluğu ve başarıları hatırlatalım [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=CwFRng41M8U[/youtube][youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=82w28esIZ3g[/youtube]

ve bu kadar mola yeter telkinleri dinlemeye devammm actionsmile

hasan_sema 09-01-2009 01:39 PM

öncelıkle selam arkadaslar ben bişi ögrenmek istıyorum ben telkinlere baslıyalı 3gun oldu sucluluk ve ego...benım sorunlarım biraz daha depresyonla ılgılı..acaba sucluluk ve egoya depresyonla ilgili olan telkini eklesem bi zararı olur mu aydınlatırsanız sevınırım şimdiden tesekkurler:(ben mutlu olmak istıyorum artık...

shamanic 09-01-2009 03:16 PM

merhabalar hasansema

depresyon telkinini sürekli dinlemeyi önermiyoruz..

her telkinin içerisinde sabit mutluluk telkini de vardır... super
suçluluk ego kendine güven telkinleri ile yaşama daha pozitif yaklaşarak içimizdeki olumlu bakış açısının güçlenmesine destek olacaklardır..

olumsuz ruh haliniz ileri seviyede değilse bu telkinler ile devam edin..
depresyon telkinine çok ihtiyacım var diye düşünüyorsunuz günde 1-2 saat dinlemeniz yeterli olacaktır..

sevgiler..

imported_Angel 25-01-2009 12:02 AM

Arkadaşlar ben de telkinlerle ilgili, özellikle depresyon telkiniyle ilgili olmak üzere görüşlerimi yazmak istiyorum..

başlangıç olarak tavsiye edildiği gibi 1 hafta boyunca ego ve suçluluk dinledim...
2. haftanın sonunda suçluluk telkini çıkardım.... kilo ve erteleme telkinlerini ekledim (çünkü ciddi şekilde kilo problemim ve erteleme huyum var) (erteleme huyumdan dolayı ne diyete başlayabiliyorum ne de derslerime çalışmaya başlayabiliyorum..başlasam da bırakıyorum)
fakat kilo verme ve erteleme telkinlerinin beni daha sinirli yaptığını strese soktuğunu farkettim....daha da kötüsü suçluluk duygusu hissetmeme neden oluyordu...

bu durumdan dolayı anladımki kilo problemim ve erteleme huyumun altında yatan nedenlerin sadece yetersiz ego ve suçluluk duyguları olmadığını...daha da başka sebeplere dayandığını farkettim....(çünkü ego ve suçluluk bende farkedilir etki yaratmadı...fiziksel olarak da ruhsal olarak da) ama merdivenin ilk basamağı olduğunun bilincindeyim...

Neyse bu 2 problemimi çözmek için sabırsızlık etmenin geri teptiğini anladım ve kilo verme ve erteleme telkini çıkardım..
yerine kendine güven ve depresyon telkinini koydum...(çünkü buna ihtiyacım olduğunu hissettim) şu an ego, kendine güven ve depresyon dinliyorum 2 gündür...
ve şimdi gerçekten farkedilir etkiler görmeye başladım..emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum :)

Arkadaşlar, bunları yaşamış biri olarak size tavsiyem....ego ve suçluluk dinlediğiniz halde belirgin etki göremiyor ve hayatınızda en büyük problem olarak gördüğünüz şeyler (o konuya ait olan telkini dinlemenize rağmen) hala devam ediyorsa....
"uzun süredir dinliyorum neden etkisini göremedim" demek yerine o telkinleri çıkartıp yerine kendine güven ve depresyon telkini eklemenizi önerebilirim...bende çok işe yaradı :) şu an hala diyete ve ders çalışmaya başlamadım fakat psikolojik açıdan kendimi çok mutlu hissediyorum...belki de kilo almamın ve herşeyi ertelememin altında yatan neden kendime güvenimin az oluşu ve depresyonda oluşum olabilir...umuyorumki birkaç gün sonra dersime de başlayacağım..diyetime de....bunu hissediyorum

iloscuk 25-01-2009 04:13 PM

teşekkürler.Çünkü aynı yazında belirttiğin gibi ego ve suçluluk bende beklentimden daha az etki gösterdi.O nedenle tavsiyeni dinleceğim ve depresyon telkinini de listeme dahil edeceğim.ego ve suçluluk telkinini bir süreliğine çıkaracağım.Gelişmeleri yazarım.umarım daha iyi sonuç verir.Tekrar teşekkürler paylaşımın için.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:59 PM.