30-08-2007, 10:30 AM
|
#3 (permalink)
|
Tesekkür: 0
1 Mesajina 5 kez İyi ki varsın denildi
| Ynt: ERTELEMEYİ BIRAK TELKİNİN ÖNEMİ Yaşam iniş ve çıkışlarla dolu ki iyikide öyle.Anlam bu iniş-çıkış,düşüş-kalkışta gizli.seçimlerden ibaret yaşamımız ve düştüğün yerde kalmamakta.....önemli olan yaşam sermayemizi güçlendirmek asla vazgeçmeden ve ertelemeden.ne umudumuzu ne hayalimizi nede kendimizi ertelemeden.başkasının hayatını yaşamak (diğer adı ile-fedakarlığın ileri boyutu) kendimizi -yaşamımızı ertelemektir.ben en zor anımda -tamam dibe vurdu-gibi göründüğü anda bile önüme boyutu önemli olmayan bir amaç,bir yaşam çivisi çakıveriyorum.amaç mı ertelemiyorum kendimi.bu yaşam benim ve ne pahasına olursa olsun vazgeçmicem, hatamın dahii arkasında sapasağlam duruyorsam öğreniyorum,farkında oluyorum.kimse bize GÜL BAHÇELERİ VAAD ETMEDİ.ama gülü farketmek bize bırakıldı.ister dikeniyle uğraş istersende o asil güzelliği seyret yada kokusunu al ciğerlerine olay bu.
simyacı da okuduğum birkaç cümle öyle güzel anlatıyor ki; giz i bilmeyenlerle de paylaşmak istiyorum bu başucu cümlelerimi
GEÇMİŞİN DERSLERİ , GELECEĞİN DÜŞLERİYLE YAŞAMAYI ÖĞRENMELİYİZZZ.......vazgeçmeden,umudunu kırmadan ve ertelemeden.
saygıyla ve sevgiyle kucaklıyorum hepinizi |
| |