24-05-2011, 05:10 PM
|
#26 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: AŞIRI MİDE BULANTISI VE KUSMA HİSSİ Alıntı: Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı
Benim yıllardır süren stresten,kafamdaki saçma düşüncelerden olan mide bulantım hep vardı. Taki atakan bey bana 15 adet filan telkin yapana kadar :) 7 ay mükemmel düzeldim. paranoyalarım olumsuzluklarım hepsi gitti. ama düzenli olarak dinliyorum telkinlerimi. Çok güzel düzelmiştim. Ama 2 gün önce herşey ilk başa dönmüş gibi ruh halim. ondan dalgalanma mı diye soruyorum. 7 ay birtek dakika bile mide bulantısı çekmedim. Yani şimdi suçluluk duygularını uzun zamandır listemde yok . ilk bi 2 hafta filan dinledim sonra çıkarttım. tekrar mı dinlicem ne edicem bileemedim | Anladım. Eğer listende bulunuyor olsaydı ego ve suçluluk çıkarmanı söylerdim ama uzun süre dinlememişsin. Arada bir dinlemeni öneririm. Ama zaman zaman olur bu tür şeyler telkin dinlemesen bile. Hayatın her anı mükemmel olmuyor malesef. Fazla odaklanma bence. Enerji vermemek lazım. :) |
| |