Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Keşfettiğiniz Diğer Etkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/)
-   -   Uykuda Telkin Dinleyenlerin Uyku Süresinin Uzaması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/226929-uykuda-telkin-dinleyenlerin-uyku-suresinin-uzamasi.html)

karakıss 08-03-2009 09:34 PM

gerçekten uykusu uzayanlar ve uzamayanlar diye ikiye ayrıldık galiba :S bende ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini dinlediğimde ( yani ilk günler) süper dinç zinde uyandım ve az uyudum zaten beni şaşırtan en önemli etki de buydu ama şimdi yataktan çıkasım gelmiyor ve şu sıra boştayım 12 saat uykuda geçecek nerdeyse ee buda huzurumu kaçırıyo buna bir çözüm bulalım arkadaşlar ya uykuda geçen her an ömürden kayıp valla ağla2işe yaradıklarını bildiğim için vaz geçemiyorumda rt67 köşeye sıkıştım yani :)))

traveller 08-03-2009 11:30 PM

uyku surumde birazda olsa azalma oldu, fakat artık daha duzenli yatıp kalkıyorum doğal olarak dha dinç dinleşmiş ve enerjik oluyorum. uykumda uyanıkken zaman buldukça 10 gundur telkinleri duzenli dinliyorum sdc ilk gun baş ağrısı ve hafif midede gariplik hissettim(suçluluk çaksrasıyla ilgili sanırım çünkü sol orta parmağımda da gariplik vardı). Telkinler bende kesinlikle işe yaradı ben kişisel gelişim amaçlı dinliyorum fakat haftasonu yakınlarımla berbaerken onlardan surekli guzel geri bildirimler aldım.
Sitede emeği geçen herkese çokkk teşekkürler ;)

ebru_li 09-03-2009 09:39 AM

Alıntı:

3507 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311466)
Sadece Aptallar 8 saat uyur kitabını okuduğum günden bu yana ( 3 yıl oldu sanırım), uykuda geçirdiğim her anı zaman kaybı olarak görür ve uyumak istemem. O zamandan beri aklımda hep 6 saat uyumak vardır. ( Aslında 4 saatte tamamen yenilenip uyanmış olmak istiyorum ama mantığım 6 saatte karar kıldı :D ) Telkinlere başladığım ilk günden itibaren uyku saatim 6 saate fixlenmiş durumda. Kaçta yatarsam yatayım 6 saat sonra uyanıyorum. Daha dinç ya da daha yorgun uyanmıyorum, halihazırdaki yorgun uyanma şeklim henüz değişmiş değil ama 6 saat olayı şaşırtıcı doğrusu. :)

Bir de, bu konuya ait değil ama, kuru ciltli biri olarak beni şaŞkına çeviren bir değişim de şu; özellikle sırtımda aşırı yağlanma olmaya başladı neutrali5 Güneş yağı sürmüşüm de kurumuş, ama üzerinde gezindikçe elime yağ bulaşıyor gibi :S Sivilcelenme gibi bir etki görmüştüm geçenlerde, o başlığı arayıp bulayım ben şimdi, bakayım nedir bu cildimin durumu :)

Söylemeden geçemeyeceğim... Hiç birinizi tanımıyorum ama sizi seviyorum ben yahu! b456 Keşke bir de çoğunuzun online olduğu bir zamana denk gelebilsem de, iki sohbet edebilsem.

Tuu maç informeyşın, utanır kaçar ben...utananadam

merhaba ben onliney789

yesıl 04-04-2009 09:44 PM

Cevap: Uykuda Telkin Dinleyenlerin Uyku Süresinin Uzaması

11 aylık oglum her gece kaldırıyo en az bes kere. sabahları uykuya ihtiyacım var bunun üzerine ekstradan uyku yapmaz umarım. uyumama gereken uykuyu uyyamıyorum zaten sinirli ve agresif oluyorum

serkans674 11-05-2009 12:36 AM

sesten uyuyamayanlar için öneri

Ben uyurken dinleyemiyordum malesef çünkü ses ve ışıkta kesinlikle uykuya dalamıyorum ve benimki gibi problemi olup uyurken dinlemek isteyenler için bi önerim var.
Bilgisayarla aynı odada uyuyorsanız winampta telkin listenizi kaydedin daha sonra windows - denetim masası- zamanlanmış görevlerden yeni görev ekleyin uykuya dalmış olacağınız saate ayarlayıp çalışacak uygulama olarakta kaydettiğiniz yeni listeyi seçin.
Böylece siz uyuduktan sonra çalmaya başlayacak ve uyurkende dinlemiş olacaksınız.
Ben böyle yapıyorum bayada iyi oluyoblissy

saime1 11-05-2009 11:27 AM

Gece dinlemek uyku süresini artırıyor ama çok dinlenmiş olarak uyanıyorum.Tabiki gece ve gündüz olarak değişik zamanlarda dinlemenin faydasını gören varsa birde bu şekilde dinleme denene bilir.Sonuçta dinlemek ve amaç fayda görmek.Tavsiyelere ve değişik deneyimlere açık olmak lazım diyorum.

umut6 14-05-2009 09:31 PM

ben uyurkende açıyorum telkinleri, evet sanırım uyku sürem uzadı

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 PM.