30-01-2011, 03:40 AM
|
#4 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 50
43 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Çevremdeki insanlar tek tek yok oluyor sevgili musa, kaybetmekten korktugun müddetce kazanamazsin. kaybedecegin kisiler kim olursa olsun, onlari kaybetmek sana bu kadar korku vermemeli, sen böyle endise icinde davranirsan ve onlari kaybetmemek adina caba harcarsan kendi kisiliginde oldugu gibi davranamazsin diye düsünüyorum. yani seni senden baska kimse iyi bilemez ama benim tahminimce senin korktugun sey yalniz kalmamak adina insanlarin senden uzaklasmasindan korkmak. bunun endisenin aslinda belkide bu vardir. senden degerli kimse yok hayatinda. lütfen endiseye kapilmadan hayatini yasa olurmu. ve lütfen sunu unutma, her kim olursa olsun, insanlar hayatinin sadece belli döneminde var olacaktir. dolayisiyla bu hep olagan bir sey, bazi insanlar girer hayatina bazilari cikar. ben türkiyedeydim onca arkadasim vardi, simdi almanyaya geldim hepsi bir anda hayatimdan cikti simdi yeni kisiler var. bu yer cekimi kanunu gibi bir sey diye düsünüyorum. gelen gelsin, giden gitsin, biraz kendinle ilgilen, kaybetmek diye bir sey yok aslinda, bence senin hayatindan zamani geldigi icin cikma olayi var, henüz böyle bir sey olmadi senin arkadaslarinla ilgili ama insanlar senden uzaklasirsa olan sey bu aslinda. hayatina bir arkadas gelir digeri gider, sen onlar gidecekler diye korkma, öyle bir yapida ol ki onlar seni kaybetmekten korksunlar. yine konusmak istersen sana kendi bildigimce bir seyler söylemeye hazirim.
__________________ Bogulanlar suya düsenler degil, sudan cikamayanlardir. Mevlana... |
| |