13-12-2012, 08:01 AM
|
#3 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: aşırı rahatım Alıntı: res Nickli Üyeden Alıntı
Ego, suçluluk, kendine güven, sosyallik artırıcı, topluluk önünde konuşma ve başkalarının düşüncelerini önemsememe on gündür dinliyorum. yaklaşık on günde daha önce hiç olmadığım ( yıllarca sadece kendi içine kapana biri olarak gelgitler oluyor tabi ) kadar insanlarla rahatım hatta bazen terbiye sınırlarını zorluyorum, oldukça stresli bir ortamda olmama rağmen çok rahatım bu telkinlerdenmi yoksa kendimimi şartlandırdım bilmiyorum. Yalnız dinlerken uyanık olmama rağmen bazen dalıyorum müzik sesini duymuyorum. Normal mi bu kadar değişim. | Kesinlikle normal sevgili res... hepimizde olagan etkiler , kimimiz daha asiri kimimiz daha hsafif yasiyoruz ama yasiyoruz... Bu bilincaltinda olusan etkinin bedenine ve ruhuna yansimasi.... O yuzden endiselenme ve ayni kararlilikla dinlemeye devat etmeni seciyorum... Dinlerken bazen ben gozlerim acikken uyuyor gibi oluyorum, gecici bir dalginlik ve bilinc kaybi sanki... Sanirim o zamanlarda kan beynime az gidiyor, telkinlerin titresiminden olsa gerek...:) Gayet iyi etkiler bunlar... Basarilar... |
| |