08-05-2008, 11:42 PM
|
#2 (permalink)
|
Moderator Abdullah Canıtez
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Tepkiler Ters oluyor Alıntı: serkan Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bir şeyi farkettim kimse buradaki bazı tepkiler neden bana olmadı diye üzülmesin.. konuyu hemen açıyorum ***Bakın benim bir arkadaşım vardı sürekli baş ağrıları çekiyor du bu telkinleri dinlediğinden beri baş ağrısını azalmaya başladı.. benim başım hiç ağrımazdı ama ara sıra ağrımaya başladı Ben çok sinirliydim suçluluk duygularını dinlemeye başlıyalı kedi gibi oldum ya ayıptır söylemesi APTALÇa bir rahatlık var içimde çok paniktim üstelik ama arkadaşım çok uysaldı sinirlenmeye başladı Ben dediğim gibi çok paniktim azıcık gitti bu panikliğim... arkadaşımda ise bazen aşırı tepki veriyordu Allahtan ona anlattım olayı rahatladı şimdi sordum kalmamış bir şeyi sanırım bu telkinler bizim en çok rahatsız olduğumuz şeyleri GEÇİCİ OLARAK TERSİNE ÇEVİRİYOR... yaaa burada pikologlarda var böyle bilmiş konuşmaktan çekiniyorum ama sadece paylaşmak istedim
NOT: veeeeee yılın bombası ister inanın ister inanmayın yurt dışındaki arkadaşımın fazla kibar bir arkadaşı vardı ya söylemek istemiyorum hani anlayın işte fazla zarif bir erkek işteeeee vallahi billahi adamda açayip değişiklikler var ya harbiden hormonları azda olsa değil cidden düzelmiş konuşmuşluğum yok kendisiyle ama bakışta anlaşılıyor ... bilmiyorum belki inanmak güç gelebilir ama bu telkin olayı sizin bizim düşündüğümüzden daha daha daha ilginç yararları var kimbilir neler neler .. şimdi gelde bu adamlara binlerce teşekkür etme Atakan bey ve ekibini kastediyorum Sevgiler 96 | evet bu dediğin doğru olabilir serkan çünkü bende telkinleri çabuk öfke patlaması yaşayan bir arkadaşıma önermiştim ve telkinleri bir müddet dinledikten sonra ondada aşırı tepkilerinin azaldığını ve uysallaştığını bildirdi...
biraz daha araştırmak lazım . |
| |