| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUMGüzellik ve Bakım Klubü ve Kilo Verme ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız of offffffffff nerden başlıyacağımı bilmiyorum ama formu henüz tam çözemedim benim acil 5 kiloyu vermem gerekiyor sizce nerden ne şekilde başlamalıyım yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lütfen... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo Verme telkin cd indir izle İstanbul Kilo Verme nerededir kimdir Kilo Verme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo Verme hipnoz Kilo Verme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo Verme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo Verme kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 0
10 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() of offffffffff nerden başlıyacağımı bilmiyorum ama formu henüz tam çözemedim benim acil 5 kiloyu vermem gerekiyor sizce nerden ne şekilde başlamalıyım yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lütfen ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() heyy güzell lalll ![]() bence gözyaşlarını silerek başlamalısın... ![]() acil kilo vermek diye bir şey olamaz..metabolizmana yazık... ![]() kiloyu istikrarlı bir şekilde verceksin.. malesef sihirli değneklerimiz yok.. ama konuyla ilgili sağlıklı kilo verme kulübümüz... vaar.. ilgili telkinler vaarr ... ama mutlaka rehber bölümünde ki sırayı sabırla takip ederek dinle .. ve sana destek olacak bir sürü arkadaşın var... ![]() sen şimdi bu bölümlerimizi incele... eksik kalan bilgilerini tamamlamaya çalışırız... ![]() ama sayfalar arasında dolaşırken gülümsemek mecburidir... ![]() karar aldım zayıflayacağım bölümünün 8. sayfası idi zannedersem sezen hastane diyeti verdi bi de ona bak... gelir şimdi bizim kızlar yol gösterirler sana ![]() sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ya kilo vermenin nie bu kadar aciliyeti olur ki ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
10 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() neden acil vermem gerektiğini belirteyim canım ben bebek için tedavi görüyorum ve doktorum 4-5 kilo vermem gerektiğini söyledi zaten bu kilolarıda bu tedaviler den kazandım o nedenle vermem gerekli |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() canım benim elbette böyle bir amaç için acil ver ama senin vücut vitamin v.b dengelerini de koruman gerekmekte.. acil kilo verdiren diyetler genelde sakıncalı görülür diyet uzmanları tarafından.. kaç kilosun bu arada.. boyun kaç... doktorlar adama kulp takmak için bazen kusura bakmasınlar ama çok bahane arıyorlar.. benim kuzenlerimden birisi yarım dünya eni ile boyu bir neredeyse.. troid sorunu var genede hamile kaldı... ay şimdi hepten yovarlak.. kendi bi dünya bide yarım dünya yutmuş gibi.. telaş etme güzelim bence ... sistemli olarak egzersizlerini yap.. sağlıklı beslen.. telkinleri dinle.. zaten ilaçlar yüzünden aldığın kilolar ise egzersiz ve düzenli beslenmenin haricinde veremezsin... güçlü ol ... yeni bir program yap yola devam...
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) | |
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() (e var desem yalan olacak. yegen yok benim ) | |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
Evet haklısın aslında ne şişmanlar hamile kalıyor ama işte ben çok kilolu olduğumu pek sanmıyorum ama doktor dediya ben gerildim 1.60boy ve şu an 58 kilodayım yani 54 falan olmalıyım aslında önceden çok çabuk kilo verebiliyordum ama şimdi malesef çok istiyorum ya o nedenle böyle vermekte de zorlanıyorum aslında biraz kendimi tutsam olacak ve tabiki hareket | |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
30 Mesajinıza toplam 46 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhaba lall biraz kelin ilacı olsa başına sürerdi gibi olacak ama belki sana faydam olur. ![]() ilaç kullandıktan sonra olduğuna eminmisin kiloların ve ilacların kortizonmu içeriyor. |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ah güzelcimm ahh... sağlıklı beslen ... ![]() ![]() ![]() bu kan dolaşımını hızlandırır.. böylelikle gerekli vitaminlerini yumurtalarına daha iyi taşımış olursun.. kilo vermeye çalış ama önceliğin bu olmasın.. önceliğin huzur olsun.. mutluluk olsun... güzel düşün ki güzel şeyler başına gelsin.. sen o kiloları verirsin.. doktorun tedavisine devam etsin.. bizlere düşen de sana destek olmak.. ama öyle kendini ağlayarak kapıp koyuvermek yok... hayal abla uğrayamadı daha bu başlığa .. bak gelsin sana nasıl sevgi dolu fırça atacak... ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ee madem doktor öle demiş dusun sen bir diyetisyenle görüş tetkiklerini yaptır herhangi sayet kilo almana etki edecek bir sorun yok ise uygun bir sekilde yardımcı olacaktır.tabi bunu telkinlerle de destekle...bilinçli kilo verme bölümüne de bir gözatmayı unutma kardeşş ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Güzellik ve Bakım Klubü ve Kilo Verme ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız of offffffffff nerden başlıyacağımı bilmiyorum ama formu henüz tam çözemedim benim acil 5 kiloyu vermem gerekiyor sizce nerden ne şekilde başlamalıyım yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lütfen...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo Verme telkin cd indir izle İstanbul Kilo Verme nerededir kimdir Kilo Verme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo Verme hipnoz Kilo Verme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo Verme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo Verme kuantum düşünce kitap haberi