21-11-2007, 08:26 PM
|
#42 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Kilo Verme Güven Telkin İçeriği [color=teal][i][b]rica ederim hayal ablacım sen ne zaman istersen öğretiriz resim işini kolay o canım benim... öğrenen kadar sen söyle ben yaparım canım
sen ki bu güne bu gün bilgisayar kurdu olan bir evlat yetiştirmiş anasın... 2 resim eklemeyimi halletmicen canım ablam... ******************* silviya cım telkinlerin amacı doğru alışkanlıkları kazabilmemiz ve devamlılığını sağlayabilmemiz içindir...
doğru ve sağlıklı alışkanlıkları elde ettiğimizde telkinleri dinlemeyi bırakabiliriz zaten...
tıpkı bir çocuğa yürümeyi öğretirken ders vermek gibi.. emin olduktan sonra artık bebişin derse ve desteğe ihtiyacı olmaz...
telkin içeriğimizi okursanız eğer.. zayıfla eri bit sakın ha yeme falan demiyo...
doğru ve gerektiği kadar beslenmemiz gerektiğinden bunun için yeni alışkanlık sistemi oluşturmamız gerektiğinden bahsetmekte...
düzgün beslendiğimizde kilo almayacağımız gibi fazla olanlarından kurtulamamızda gayet kolay hale gelecektir...
sevgiler...
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |