| ||||||||||
|
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Kilo Verme(Güven) kilo verme doğa sesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız denemeye degerr :)...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo Verme(Güven) telkin cd indir izle İstanbul Kilo Verme(Güven) nerededir kimdir Kilo Verme(Güven) çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo Verme(Güven) hipnoz Kilo Verme(Güven) olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo Verme(Güven) hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo Verme(Güven) kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
doğa sesi en rahatlatıcı telkinlerden biri | ![]() ![]() ![]() ![]() | 925 | 90.07% |
doğa sesi en rahatlatıcı telkin değil | ![]() ![]() ![]() ![]() | 102 | 9.93% |
Katılımcı sayısı: 1027. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #41 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
1 Mesajina 4 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() denemeye degerr :)
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #42 (permalink) | |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
merhabalar cigdem.. özelden de talep etmiştin geç yanıtladığım için kusura bakma lütfen.. ![]() malesef ada versionunun doga sesi yok.. arşivimizdede olmadığı için ekleyemedik.. şu an atakan bey forumun taşınmasından dolayı yoğun olduğu için kısa sürede bu versionu ekleyemeyiz ama ilerleyen haftalarda bu konuda yardımcı olmaya çalışırız.. güven versionun doğa sesini dinleyerek bu sürede güzel haberlerini almak dileklerimizle.. sevgiler.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #43 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: İsTaNBuL
Tesekkür: 118
34 Mesajinıza toplam 134 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() bu kadar yazıyı okuduktan sonra sanırım denemeye değer bir de başarabılecegıme inansam :) |
![]() | ![]() |
![]() | #44 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 180
78 Mesajinıza toplam 503 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ada ile güvenin farkı nedir acaba?
__________________ İnsana kötülük için bildiğini söylemsi yeter |
![]() | ![]() |
![]() | #45 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 1
2 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() yaşıyomusunuz????? kaç ay olmuş başaran yok mu? varsa neden paylaşmıyor? |
![]() | ![]() |
![]() | #46 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar sonruya .. yanımıza hoşgeldin.. ![]() yaşıyoruz çok şükür ![]() forumun bu bölümü girişte yer aldığı için yanımıza gelen dostlar genelde ilk olarak fikirlerini burada beyan ediyorlar.. günler ilerledikçe ise paylaşımlarını üyelerin değişim günlükleri bölümünde kendi isimlerine açtıkları başlıktan aktarıyorlar.. telkinlerden yarar sağlanmamış olsa ne o kadar günlüğümüz ne bu kadar mesajımız olur canım benim.. ![]() en kısa sürede senin de hedeflerine ulaşman mutluluğunu bizlerle de paylaşman dileklerimle.. ![]() sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #47 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 1
2 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() şöyle yapalım o zaman, "başaranlar, gelişme katedenler" diye bir forum sayfası açılsın gelişmeleri farklı bi yerden takip edelim ne dersin? sonraki girişimde kendi mesajımı bile zor buldum, o kadar çok forum sayfası varki ve herkes hepsini takip edemeyebilir. cevabın için tşkler |
![]() | ![]() |
![]() | #48 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() canım benim sen de haklısın ![]() konumuz sadece kilo vermek olmadığı için bu durumda her konu için başaranlar diye yeni forum açmamız herekir.. böylece mesajları takip etmek daha da zorlaşabilir.. ![]() peki şöyle yapsak; sen de bir günlük açsan ve seni sevgiyle takip edecek olan bizler sayfandan sana ulaşsak.. sen de değişimlerini arzu ettiğin kadar bizlerle paylaşsan.. ![]() referans olması açısından seninle benzer hedefte olan bir arkadaşımızın günlüğünün linkini ekliyorum.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...egisimler.html her yeni günün yaşamına güzellikleri sunması dileklerimle.. sevgiler.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #49 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tesekkür: 710
76 Mesajinıza toplam 553 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() İşin aslı ilk dinlediğim sıralarda 1-2 kilo vermişdim ama son zamanlarda süratle kilo almaya başladım dinlemeye başlayalı 2-2,5 ay oldu kilo verme ada kısmına baktım bugun orda da yazılanlardan anladım ki kilo alanlar olmuş bunun sebebini bilip açıklamasını yapacak form yöneticisi arkadaşlarım var mı? |
![]() | ![]() |
![]() | #50 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: izmir
Tesekkür: 2
5 Mesajinıza toplam 53 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() herkese merhabalar, sanırım mesaj yazmadığım için bir uyarı aldım.ama sorunum vardı arkadaşlar ben ancak f klavya ile yazabiliyorum bilgisayarımda klavye ayarları yapana kadar yazamadım ayrıca herşeyi okuyup,kuralları öğrenip öyle yazmak istedim.aslında sizlerle çok şey paylaşmak istiyorum o kadar çok tecrübeler yaşadımki telkinleri dinlediğimden beri fakat hep vaktim sınırlı oluyor ancak okumaya zaman ayırabiliyorum.ama akşam rahatım ve sizinle yaşadıklarımı doyasıya paylaşacağım.bugün kilo verme doğa versiyonunu indirdim birazdan ütü yaparken dinlemeye başlayacağım bakalım neler olacak bir hafta deneyip sizlere sonucu bildireceğim.önceden bilgisayarı açınca belirli bir yerim yoktu şimdi bilgisayarı açmak için işimi bitirecem diye canımı dişime takıyorum.yıllardır aradığım şeyi burda buldum gerçekten çok mutluyum.site kurucularına özellikle atakan beye sonsuz teşekkürler ediyorum.saygı ve sevgilerimle. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Kilo Verme(Güven) kilo verme doğa sesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız denemeye degerr :)...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo Verme(Güven) telkin cd indir izle İstanbul Kilo Verme(Güven) nerededir kimdir Kilo Verme(Güven) çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo Verme(Güven) hipnoz Kilo Verme(Güven) olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo Verme(Güven) hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo Verme(Güven) kuantum düşünce kitap haberi