16-01-2008, 07:21 PM
|
#59 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Kilo Verme Güven New Age bilinçaltımızı bir toprak gibi düşünelim..
telkinler ve günlük kilo vermeniz ile alakalı hisleri düşünceleri ve duyguları yada başkalarının yorumlarınıda tohumlarınız..
değişimi kabul edişiniz toprağınızın verimi..
neler ekiyoruz;
telkinler ile sağlıklı yaşamayı ve vücuzmuzun sağlıklı bir şekilde forma girdiğini..
hala kilo veremedim..
verdiklerimide alıyorum..
ben bu kilo işini ne denediysem halledemdim..
bu telkinler işe yaramadı
aa bide üstüne kilo aldım..
öfff aynadaki halime bak..
bu diyet te bi işe yaramadı..
ömür boyu diyet mi yapıcam..
ayşeye bak incecik.. kadın ne yase ince kalıyo..
keşke benim metabolizmamda öyle olsaydı.. ben su içsem kilo olarak yapışıyo..
aman yesemde yemesemde şişmanım işte.. yiyimde öyle şişman kalayım bari..
selmaya bak kendi yağ tabakalrına bakmadan bana kilolusun dedi.. gıcık şey nolucak dönde aynaya bak sen.. hayret bişey..
ortalama bi gün içinde aklınızdan niyet ettiğiniz konu ile ilgili nler düşündüğünüz hakkında bir istatisk tutmanızı istiyorum..
ben bilinçaltının gücüne innaıyorum.. diyelimki telkinler bir işe yaramadı.. sizin bunca isteğiniz çabanızdamı bir işe yaramadı..
bu noktada düşünmemiz gerekiyor.. toprağımıza neler ekiyoruz..
günde bir kez olumlu niyet 5 kez de telkinler sayesinde olumlu niyetin tohumlarını toprağa gömdük diyelimki..
ama tek ektiiğiniz bu mu.. bu diyosanız siz haklısınız.. bunca bilimsel çaba boşuna o zaman.. bende yanınızda yer alıcam..
ektiğiniz şişmanlık kalıpları ve kilo alıyorum tohumları yoksa eğer haklısınız evet..
aktiğiniz tohumun yeşermesini beklemeden bu şekilde kestirip atmayın bence..
daha başka bir örnekle.. taksiye bindiniz.. (bilinciniz)
şöför (bilinçaltınız)
gideceğiniz adres a noktası (hedefiniz)
siz adresi verdiğiniz anda o yola doğru hareket başladı..
karşınıza kırmızı ışıkta çıkacak.. yaya geçidinden geçenlere yol da vereceksiniz.. trafik bazı noktalarda sıkışacak ve ağır da ilerleyeceksiniz..
ama sabrederek o noktaya varmak siizn tek hedefiniz olduğu sürece..
taksiye binip 5 dk sonra şöföre vazgeçtim beni b noktasına götiür.. yok oradanda vazgeçtim c noktasına götür diye habire yeni talimat veririseniz
en sonunda şöför sizi hiç bir yere götüremesiği gibi başlangıç noktanızdanda uzakta bilmediğiniz bir noktada şaşkın olarak bakakalırsınız ortalığa.
öncelikle niyetinizi belirleyin.. sağlıklı bir şekilde ideal kiloya ulaşmış olduğunuz bir resim tasvir edin..
bu konu ile ilgili imgeleme çalışmaları yaparak hata pano çalışmalrı yaparak bu konuya önce bilinç düzeyinde
inanın daha sonra bunun bilinçaltına süzülmesine kendiliğinden izin verin..
hedefinizden şaşmayın.. karşınıza çıkan engellerde yılmayın.. küsmeyin.. kızmayın.. inandığınız hedeften caymayın..
yaşamımız bilinçaltımızın yansımasıdır.. öncelikle innaın.. kendinize güvenin.. değişimi kabul edin..
inanın gerisi kendiliğimden geliyor.. ha gayret kızlar.. sizin kimseden bi eksiğiniz yok.. başarılı olmak güzel olmak istediğiiniz hedeflere ulaşabilmek sizinde hakkınız ve bu güç
önce bunu yapabileceğinize inanmakla harekete geçer..
blokajlarınızı kaldırmak yerine onları kalıcı kılıcak gücü vermeyin lütfen..
aa çok uzun yazmışım.. bekliyorum güzel gelişmelerinizi..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |