| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Destek Olur musunuz?Kişisel Gelişim Klubü ve Kişisel Gelişim Siteleri Destek Olur musunuz? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar bu konunun yerini burası olduğundan pek emin değilim Facebook da,naçizane bir grup kurdum Özel Günler Kime Özel? | Facebook "Tüketimi körüklemek için bizlere aşılanan Anneler Günü, Babalar Günü gibi sahte coşkulara kapılarak,, pekçok öksüzü, yetimi ve çocuk sahibi olamayanları ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kişisel Gelişim Siteleri telkin cd indir izle İstanbul Kişisel Gelişim Siteleri nerededir kimdir Kişisel Gelişim Siteleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kişisel Gelişim Siteleri hipnoz Kişisel Gelişim Siteleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kişisel Gelişim Siteleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kişisel Gelişim Siteleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Guest
| ![]() Arkadaşlar bu konunun yerini burası olduğundan pek emin değilim ![]() Facebook da,naçizane bir grup kurdum Özel Günler Kime Özel? | Facebook "Tüketimi körüklemek için bizlere aşılanan Anneler Günü, Babalar Günü gibi sahte coşkulara kapılarak,, pekçok öksüzü, yetimi ve çocuk sahibi olamayanları günlerce incittiğimizin farkında mısınız? Toplumumuzda bu duyarlılığı oluşturalım,, lütfen arkadaşlarınızı davet edin,siz de bir katkıda bulunun,,şimdiden teşekkürler hepinize :-) " açıklamasıyla kurulan grubumuz sevinirken, kutlama yaparken,hatta kazanırken bile diğerlerini incitmeme bilincini yaymayı amaçlıyor. Forumumuzun sevgi dolu üyelerini bu gruba üye olarak bu bilinci yaymaya davet ediyorum,desteklerinizi bekiyorum, SEVGİLERİMLE... ![]() ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() | #2 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 2,121
620 Mesajinıza toplam 3,835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Çok ince düşünceli bir paylaşım olmuş :) Ben de yanınızdayım. Çocukluğumda arkadaşlarım Babalar Günü'nü kutlarken ne kadar üzülüp ağladığımı hatırladım birden. Bir şeyi kutlarken bile düşünmek gerek evet.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Konuya bu açıdan hiç bakmamıştım. Her zaman böyle ince düşünemiyoruz işte. Anneler gününü kutladığımızda ya da babalar gününü kutladığımızda kimseyi incitmek gibi bir amacımız olmaz zaten. Eminim başkaları da bu açıdan düşünmemiştir. Ancak dediğin gibi gerçekten biz bunu yaptığımızda anne baba eksikliğini yüreğinde yaşayanların içini burkmuş olabiliriz. Eksikliklerini anımsatmış olabiliriz. O nedenle şuan çok üzüldüm. Eğer böyle bir şeye sebep olduysam evren aracılığıyla özür diliyorum. Sevgiler.
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010 Bulunduğu yer: Türkiye-Isparta ve Kastamonu arası:)
Tesekkür: 94
62 Mesajinıza toplam 293 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Konuya bu açıdan hiç bakmamıştım. Her zaman böyle ince düşünemiyoruz işte. Anneler gününü kutladığımızda ya da babalar gününü kutladığımızda kimseyi incitmek gibi bir amacımız olmaz zaten. Eminim başkaları da bu açıdan düşünmemiştir. Ancak dediğin gibi gerçekten biz bunu yaptığımızda anne baba eksikliğini yüreğinde yaşayanların içini burkmuş olabiliriz. Eksikliklerini anımsatmış olabiliriz. O nedenle şuan çok üzüldüm. Eğer böyle bir şeye sebep olduysam evren aracılığıyla özür diliyorum. Sevgiler. Wampirella'ya KAtılıyorum... Eğer bende böyle birşeye sebep olduysam ÖZÜR DİLİYORUM.. ![]() NOT;Şuan için face hesabımı dondurdum.Ama açtığım zaman destek vereceğim size.. sevgılerR. ![]()
__________________ BEN nasıl bakarsam;öyle görünür DÜNYA! ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() hayırlı olsun arkadaşım, çok güzel bir konuya değinmişsin ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama... ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Guest
| ![]() Arkadaşlar beni en iyi siz anlarsınız, çünkü bu forumda aynı gönül dilini konuşuyoruz hepimiz,, bu konuyu açarken ööyle birden bire bir itilim duydumki anlatamam,,sanki konuyu açan, başlığı yazan eller benimdi de,onları başkası kullanıyordu gibi, bi ara "napıyorum ben " dedi aklım,acaba insanların tadını mı kaçırıyorum?Ama içimde yaptığımın doğruluğundan son derece emin bir taraf da var:yüreğim.Yüreğimin sesini dinledim,,HEPİNİZE ÇOOK AMA ÇOOK TEŞEKKÜRLER,,bu forumda olmak hayatımın en iyi seçimlerinden biri :-) |
![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Bulunduğu yer: Walhalla
Tesekkür: 4,972
212 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Özel günlerin yıl boyu sürmesini isterim, anneler, sevgililer, babalar, çocuklar vs vs.. bir gün değil tüm yıl hatırlanmalı , insana olan sevgiyi bir güne kısıtladığı için ben de pek sevmiyorm böyle günleri. Hediye kısmına gelirsek pahalı birşey olması gerekmiyor, içten bir tebessüm bile harika bir hediye olabilir. Özel günlerin bazılarını üzebileceği konusuna değinmişsiniz ama bu da amaca bağlı. Amacınızın nispet yapmak olmadığına eminim. Dolayısıyla başkalrına hava atmak için yapmadığımız sürece insanlara zarar vereceğini düşünmüyorm.Reklamının yapılıp gözümüze sokulması ise rekabet duygumuzu körüklemeye yönelik.Kim babasını daha çok seviyor ? Hanginiz daha aşıksınız? vsvs Bu reklamlardan etkilenip te sevgilisine ,annesine, babasına hediye alan varsa zaten bu da ne kadar samimi olur size bırakıyorum. Neyse fazla dallandırmadan bi özet yapayım birilerini mutlu etmek için başka birilerinin yaralarını deşmiyorsak, hayatımızdaki insanlara tüm yıl boyunca hakettikleri değeri veriyorsak, dolaylı olarak eksikliğini çeken insanları da mutlu etmiş oluruz diye düşünüyorum. Sevgiler
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ewwt bi konu kesınlıkle haklısınızzz ....malesef bız ınsnlar özel gunlerı bıle mahvee bılıyoruzzzz ...farkında olmadan bı ses yukselıyoooo ...okullarda buna engell olunabılırr gösterıs yapılmadan bugunler yınede kutlanmalı ama ....kımsenın canını yakmadan tabıkııı |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tesekkür: 6,265
218 Mesajinıza toplam 1,269 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() doğru söze ne denir hiç böyle bakmamıştık dank etti hastahanede olan annemi kaybetme korkusuyla yaşıyorum ki evliyim 32 yaşındayım çocuklarım var ve düşündümde küçücük yürekler var annnesiz kimbilir hne hüzün yaşıyorlar allah sabır versin onlarıda sevecek yürek versin aslında ben hep evlatlık edinmenin çok güzel bir durum olduğunu düşünmüşümdür çok çocuğu olmayanlar bunu yapsa dünyaya getirmekten daha büyük sevap ve mutluluktur ama nedense çocuğu olmayanlarda bunu pek istemezler benim 2 oğlum var başka çocuk yapmayı düşünmüyorum ama kızımda olsun isterdim olmadı ama kız bir evlat edinmeyi de düşünmüyor değilim sahipsiz bir çocuğa sahip olmak çok güzel olur diye düşünüyorum
__________________ . Ben; bu bedenimle, bu dünyada, mutlulukla, sağlıkla, zenginlik, bolluk ve neşe ile cenneti yaşarım. Ve Evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapar. Seni Seviyorum Lütfen Beni Affet Özür Dilerim Teşekkür Ederim ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Kişisel Gelişim Klubü ve Kişisel Gelişim Siteleri Destek Olur musunuz? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar bu konunun yerini burası olduğundan pek emin değilim Facebook da,naçizane bir grup kurdum Özel Günler Kime Özel? | Facebook "Tüketimi körüklemek için bizlere aşılanan Anneler Günü, Babalar Günü gibi sahte coşkulara kapılarak,, pekçok öksüzü, yetimi ve çocuk sahibi olamayanları ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kişisel Gelişim Siteleri telkin cd indir izle İstanbul Kişisel Gelişim Siteleri nerededir kimdir Kişisel Gelişim Siteleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kişisel Gelişim Siteleri hipnoz Kişisel Gelişim Siteleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kişisel Gelişim Siteleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kişisel Gelişim Siteleri kuantum düşünce kitap haberi