Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2010, 04:12 PM   #8 (permalink)
Megavolt
Üsteğmen

Megavolt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,972
212 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Megavolt has a spectacular aura aboutMegavolt has a spectacular aura about
Standart Cevap: Destek Olur musunuz?

Özel günlerin yıl boyu sürmesini isterim, anneler, sevgililer, babalar, çocuklar vs vs.. bir gün değil tüm yıl hatırlanmalı , insana olan sevgiyi bir güne kısıtladığı için ben de pek sevmiyorm böyle günleri. Hediye kısmına gelirsek pahalı birşey olması gerekmiyor, içten bir tebessüm bile harika bir hediye olabilir.

Özel günlerin bazılarını üzebileceği konusuna değinmişsiniz ama bu da amaca bağlı. Amacınızın nispet yapmak olmadığına eminim. Dolayısıyla başkalrına hava atmak için yapmadığımız sürece insanlara zarar vereceğini düşünmüyorm.Reklamının yapılıp gözümüze sokulması ise rekabet duygumuzu körüklemeye yönelik.Kim babasını daha çok seviyor ? Hanginiz daha aşıksınız? vsvs Bu reklamlardan etkilenip te sevgilisine ,annesine, babasına hediye alan varsa zaten bu da ne kadar samimi olur size bırakıyorum.

Neyse fazla dallandırmadan bi özet yapayım birilerini mutlu etmek için başka birilerinin yaralarını deşmiyorsak, hayatımızdaki insanlara tüm yıl boyunca hakettikleri değeri veriyorsak, dolaylı olarak eksikliğini çeken insanları da mutlu etmiş oluruz diye düşünüyorum.

Sevgiler