![]() |
Cevap: R. ŞANAL GÜNSELİ Boşverin arkadaşlar. Bu konu uzamasın. Ben gereken cevabı verdim zaten. Okumak isteyen arkadaşlarımız zaten okur. Ben başlangıçta da araştırmadığı ve okumadığı sürece bizim söylediklerimizin de saçmalıktan ibaret olacağını söylemiştim. Böylelikle bu kısmı bile okumadığını anladım. Ayrıca sorularının da sorulmuş olmak için sorulduğunu ve demek ki bu kişinin ciddiye alınmaması gerektiğini öğrendim. Çünkü öğrenmek için sorulan bir soru yok. Bu merak da değil... Laf olsun torba dolsun işte. Atalarımız güzel söylemiş. ttli3 Kimseye ön yargılarınız yüzünden hakaret edemezsiniz. Ama işte bu cahillik yüzünden bazen insanlar başkalarına hakaret etme hakkını da kendinde bulabiliyor ki ben buna izin vermiyorum. O insanlar yıllarca okuyup araştırıyor, eğitim alıyor, öğreniyor. Bu forumda bu işi yapan çok değerli insanlar var. Gerek bu konu da yazdıkları, gerek Rıdvan beyin eşine yapılan hakaret aslında hepsinedir. Dolayısıyla bu cevabın da üzerine kendisi forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır. Bunu forumda açıklamam hoş değil ancak bu kadar emek veren uzmanlar inanmasanız da, sevmeseniz de biraz saygıyı hak ediyorlar diye düşünüyorum. Benim için önemli olan şey sitedeki binlece okuyan, öğrenmeye istekli, kendini geliştirmek için burada olan değerli arkadaşlarımız için faydalı bir yazı olabilmesi. Hem buraya eklediğim yazının, hem diğer konularımın, hem de arkadaşlarımızın konularının... Benim dileğim budur. ttli3 Herkes ne yaparsa aslında kendine yapar. Başka bir şey söylemeye gerek yok. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: R. ŞANAL GÜNSELİ Kuantum ve Yeniçağı düşünün arkadaşlar. Yakında bunlardan hiç kalmicak ona sevinelim herkes gerçeği farkedecek ister istemez.. Ellerine sağlık Zerynthia mükemmel bilgiler...... |
Cevap: R. ŞANAL GÜNSELİ Alıntı:
Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: R. ŞANAL GÜNSELİ okadar olumlu düşünmeye başladım ki bu site sayesinde hiçbişi moralimi bozamıyor :=) |
Cevap: R. ŞANAL GÜNSELİ merhabalar, ben bu siteye yeni üye oldum. bu konu hakkında epeydir araştırma yapmaya çalışıyorum. ben negatif düşünceleri oldukça yoğun olan bir insanım. bunun benim hayatıma kimi zaman olumlu fakat çoğu zaman olumsuz yansımaları var. bir gün bu konu hakkında konuşurkan şunu fark ettim; uzun süredir vücudumda çıkan yaralar var. doktorlar strese bağladı. bunlar travma sonucu değil, kendiliğinden oluşan yaralar. zaman zaman geçiyor ama ne zaman yoğun stres altında olsam tekrar nüksediyorlar ve şunu düşündüm: ben sağlam derinin üzerinde bu yaraları olumsuz düşüncelerimle açabiliyorsam, bunun tam tersini neden yapamayayım? burdan yola çıktım. bununla ilgili kitapalr okuyorum, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. sonuçta bu negatif yönde çalışıyorsa tersi neden olmasın? ben buna inanmak istiyorum:D |
Cevap: R. ŞANAL GÜNSELİ Müthiş bir insandır kendileri :)) |
|
Cevap: R. ŞANAL GÜNSELİ Yenı çağ bilgisi nedir ?Herkes ayddınlanıp yülselişemi gececek :)girlhaha |
Cevap: R. ŞANAL GÜNSELİ kuantum iyileşmeyi okuyan vara mııı? program karadaniz tv demi başlayacakmışş..bilgisi olan var mı |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:05 PM. |