![]() |
Cevap: R. ŞANAL GÜNSELİ Bazen kitaplar ne kadar sıkıcı gelirse gelsin sonuna kadar okuma taraftarıyım. Belki yavaş ilerler bir kısmı ama sıkıcı olan kısmı geçince belki de çok daha ilginç gelecek, faydalı bilgilere ulaşma ihtimali beni kitabı yarım bırakmaktan alıkoyar. Kaçırdığım birşey olmasını istemiyorum. :)) |
Cevap: R. ŞANAL GÜNSELİ benim bahsettiğim kuantumla iyileşme kitabı franklin adlı bir yazara ait.kitabı tabiki tamamlıcam fakat bir sayfada 10 kere saf farkındalık demesi canımı sıktı sadece.girlhaha |
Cevap: R. ŞANAL GÜNSELİ yok r. şanalın kitabındfan bahsediyorum. sanırım sen başka bir kitaptan bahsediyorsun.. |
Cevap: R. ŞANAL GÜNSELİ Alıntı:
Hem kişisel gelişim kitaplarının hemen hemen hepsi böyledir. Roman değiller yay789 Ama keşke bütün kişisel gelişimciler Aykut Oğut gibi yazsalar. :)))) |
Cevap: R. ŞANAL GÜNSELİ herhangı bır kıtabı yarım bırakmadım daha. coook sıkıcı olsa bıle. elımde degıl. uyuyamıyorum yarım kalırsa. aklım kıtapta kalıyor. bu da bazen sıkıcı olabılıyo tabıı:( |
Cevap: R. ŞANAL GÜNSELİ Şanal beyin tüm kitaplarını okudum, birçok programınıda severek izledim. Kendini aşan olağanüsti bir insan.Ben kendimde çok şeyi değiştirdim sayesinde, en azından yaşadığım şeylerin kendi tercihim olduğunu anladım..ve şükretmenin,yardım etmenin ne kadar yararlı ve gerekli olduğunu öğrendim. sevgilerimle, |
Cevap: R. ŞANAL GÜNSELİ cuma geceleri karadeniz tv de akşam 9 da programı izlemek isteyenler için.. |
Cevap: R. ŞANAL GÜNSELİ Aykut Beyde Şanal Beyde diğer kişisel gelişim uzmanlarıda kii bir çoğunun seminerleri ve eğitimlerine katıldım yıllarca kendi üzerlerinde çalışmış kişiler.Hemde bizim gibi üç beş olumlama ve pozitif düşünceyle değilde bıu işin yurt dışındaki duayenlerinden çalışma alıp kendi biliçaltlarını kodlamıslar..Sureklı olumlu olarak kitaplar okuyarak ancak farkındalık gelişioo ancak kuantum sıcramalar ıcın bence cıddı cıddı uzmanlardan teknıklerle kodlamalar sart |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:49 AM. |