![]() |
Cevap: NİL GÜN siteye gir orada her kitap hakkında bilgi veriyor daha faydalı olur sana kuraldışı.com sevgiyle... |
Cevap: NİL GÜN site için teşekkürler. gerçekten her şey var. |
Cevap: NİL GÜN Çekim Yasası, Uygulamalı Çekim Yasası-Sıkça Sorulan Sorular adlı kitaplarını aldım, okudum. Fena değil. |
Cevap: NİL GÜN Kitaplarını almayanlar veya yeni öğrenenler nasıl biri olduğunu merak ediyorlarsa uzmantvde çekim yasasını anlattığı videoları var oradan bakabilirler, çok şeker bir kadın::) |
Cevap: NİL GÜN Aa bu da iyi bir fikir. Oraya da bakalım dostlar. Sağol |
Cevap: NİL GÜN Selam.Ben NİL GÜN hanımın bir kaç seminere gittim ve çok güzel bilgiler edindim.Gerek ses tonu gerek verdiği güzel bilgiler gerekse insanlara yaklaşımıyla beğendiğim biridir.Hemen hemen bütün CD lerine sahibim ve elimden geldiğince dinlemeye çalışıyorum. |
Cevap: NİL GÜN siteye üye olma sebebim diyebilirim..kişisel gelişim adına :) tesekkürler |
Cevap: NİL GÜN verdiğiniz link'ler ve bilgiler için çok teşekkürler |
Cevap: NİL GÜN Arkadaşlar benimde Nül Gün,e karşı ayrıca büyük bir hayranlığım var.siteye üye olmamdaki sebeplerden biriside Nil Gün kişisel gelişim uzmanlarının profesörce aktarımlarını dikkatlice inceleyip karar vermiş oldum.teşekkürlerO0 |
Cevap: NİL GÜN Ben Nil Gün'ün NLP kitabını üniversite bahar şenliklerinde tesadüf sonucu bulmuştum ve elimden hiç bırakmadan okudum. Bir çok sınavım hatta KPSS Yİ kazanmamda katkısı büyüktür. burası aracılığı ile ona çok teşekkür ediyorum. Çok zaman imkansızı başardım tek bir kitapla. Kendisiyle tanışmayı çok isterdim. Nil Gün sayesinde sevdiğim NLP manisa da bir seminer konusuydu. Ama çok yavandı doğrusu. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:25 PM. |