![]() |
Cevap: NİL GÜN Alıntı:
bu linklerde bir sorun mu var.. Dün akşam evden iş yerindede burdan indiremedim bir türlü. Nil gün nün tüm cd lerini arıyorum ama her yerde rapid error diyor.. Sorun bendemi. ?? |
Cevap: NİL GÜN Selam arkadaşım, bende bakdım. Linkler silinmiş. |
Cevap: NİL GÜN Telif Hakkı yüzünden internetteki bütün cd lerini kaldırmışlar... agl34 |
Bir sorum olacak, NLP ile ilgili gerçekten iyi bir kitap arıyorum. Nil Gün'ün kitabını gördüm ama emin olamadım. Çeviri kitap da olabilir, bir tavsiyen var mı acaba? cat56 |
Selamlar Bluepebbles; Nil Gün'ün NLP kitabını rahatlıkla tavsiye edebilirim. Ayrıca kitabı destekleyen cd. serileri de var NLP ile ilgili. Onları da alırsanız kısa sürede NLP ile ilgili başarı kazanacağınızı düşünüyorum. Sevgiler, selamlar. |
Cevap: NİL GÜN paylaşım için saol. |
Cevap: NİL GÜN Telif Hakkı içeren paylaşımlar yasaktır. O nedenle bu tür mesajlar silinmiştir. Ben Nil Gün'ün Mutluluk Kitabı ve İçimizdeki Şaman Duyguların Simyası'nı okumuştum. İsteyenler alıp okuyabilirler. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: NİL GÜN kitapığımın bi rafını Nil Gün''ün kitapları dolduruyor.motivasyon cd.lernin tamamını dinledim.çok kişiyede tavsiye ettim.Sizlere de tavsiye ederim.. en çok da ; çekim yasası ve öz saygı ve yaşam koçluğu kitaplarını hararetle öneririm. sevgilerimle |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:55 AM. |