![]() |
Hayatımda mucizeler başlatan kitap Alıntı:
seninki gibi planlar da oluyor,bunlar bizim değil sistemin bize sunduğu planlar... Sen belkide artık kozanı yırtıp kelebek olmuşsunda bu yüzden kendini rüzgarda savrulan, savunmasız ve korumasız hissediyorsun. Sistem kelebekleride gözetir, biraz meşakkatlidir bu ama güvenirsen armağanı nın büyük olduğu söylenir. Herşey gönlünce olsun.....Önemli olan sen taa içinde hep senle olan sebepsiz mutluluk kaynağı ile bağlantını koparma. Bazılarına zor görevler verilir.... hismiley Paranı kaybet, neşeni kaybetmeee... blissy blissy blissy Sevgiler... smiliyface |
Hayatımda mucizeler başlatan kitap AŞK'I bedenlerinize gömmeyin arkadaşlar bırakın can bulsun.Çiçeği sevin böceği sevin;hayvanları sevin,çocukları sevin yeterki içinizde kalmasın; dışınıza fışkırsın sevginiz. korkmayın aşkınızı bırakın özgürce dolaşsın haykırın hatta; cilgin897 evrende sizin enerjinizle hayat bulsun. smiliyface Dans edelim, derty bağıra bağıra şarkılar söyleyelim,hayata gülümseyelim 98569 Hayatında mucize dediğin yaşadığın her türlü güzellik; içindeki aşkı sevgiyi yaşamaya başladığın ve gülümsediğin zaman can bulacaktır.Hadi gülümse smiliyface |
Hayatımda mucizeler başlatan kitap Oleyyyyy oley oley oleeyyyyyy blissy blissy blissy blissy Ohhh allah artırsın arkadaşlar sevginiz neşeniz bol olsun. |
Hayatımda mucizeler başlatan kitap Gülümse hadi gülümse Bulutlar gitsin Yoksa ben nasıl yenilenirim Hadi gülümse Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir Akdeniz olur Gülümse Tut ki karnım acıktı Anneme küstüm Tüm şehir bana küstü Bir kedim bile yok anlıyor musun Gülümse Sazlarım vardı ırmaklarım vardı Çakıl taşlarım vardı benim Ama sen başkasın anlıyor musun başkasın Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir Akdeniz olur Gülümse SEZEN AKSU Bayılırım Sezen Aksuya gerçekten o bambaşka |
Hayatımda mucizeler başlatan kitap Napayım dayanamıyorum Sezen Aksu şarkılarına şunun şu sözlerin muhteşemliğine bakarmısınız thumbsanim ŞARKI SÖYLEMEK LAZIM guitar Hayat zorlaşınca Çıkmaz sokaklarda soluksuz kalınca Azalınca manadan Seyyar sevdalarda parçalanınca Dil yetmeyince Göz görmeyince gönül hissetmeyince Kırılınca camdan kalp Dönüp yalnızlığa kilitlenince O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz O zaman şarkı söylemeli çığlık çığlığa O zaman yüreğin yükü hafifler belki biraz O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz Dert bitmeyince Bildiğin çektiğine yetmeyince Düşmanında kendini yakalayınca Bi daha kin gütmeyince Dil yetmeyince Göz görmeyince gönül hissetmeyince Kırılınca camdan kalp Dönüp yalnızlığa kilitlenince O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz O zaman şarkı söylemeli çığlık çığlğa O zaman yüreğin yükü hafifler belki biraz O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz blissy blissy blissy blissy |
Hayatımda mucizeler başlatan kitap dost 78 ön yargı yok Ayrıca tanrılar okulu düşler okulu oluyor; hepimiz bir düşleyen değilmiyiz? sung66 |
Hayatımda mucizeler başlatan kitap dost78 sizi kırmadım umarım neutrali5 sizde yargılamak olmaz demişsiniz; tabiki ön yargılı değilsiniz.Kitabın ismi sizi düşündürmüş olmalı ,sevgiyle kalın hismiley |
Hayatımda mucizeler başlatan kitap İnanın bazen tek bir kitap,tek bir söz yada tek bir dokunuş bir bakış hayatınızı değiştirebiliyor. Daha doğrusu hayatınızın akışını değiştirebiliyor.Belkide yüreğinizde bir yerlere dokunuyordur yada içinizdekini keşfetmenize yardım ediyordur.Bazen aynı filmi izler yada aynı kitabı okursunuz ama orda filmden bir kare yada sayfalarca okuduğunuz kitapta tek bir söz size çok şeyi gösterirken;bir diğeri hiçbirşey yoktu diyebilir. Tıpkı aynı yere baktığımızda bile farklı şeyler gördüğümüz gibi... 98569 |
Hayatımda mucizeler başlatan kitap Merhaba , Bende tanrilar okulu aldigimda elime nedense okuyamadim. dusun Basladimda yarim kaldi . Bu aksam tekrar okumayi deneyeceğim. Selamlar, hismiley |
Hayatımda mucizeler başlatan kitap Arkadaşlar hepinize selamlar öncelikle kitabın felsefesini kavradığımı belirteyim ve bizim kültürümüze ters olduğunu müsadenizle arz etmek istiyorum kitabın mantığı aslında bir noktaya kadar doğru insan isterse her şey olur ama isteğini ilahi sınırsız iradeyle paralel tuttuğu zaman zaten bize Rabbin ruhundan üflenmedimi tamam bizim de irademiz var ama cuzi bu potansiyeli kullanmak bizim elimizde kitabın şu mantalitesine katılıyorum insanın düşündüğü gerçekleşir ama bu bu düşüncenin gerçeklemesini isetemek insanın elinde ama gerçekleştirmek sınırsız kudretin elinde istemek ne kadar şiddetli dua halini alırsa kabul edilme olasılığı o kadar yüksektir hastaların çocukların yaşlıların duaların nasıl daha makbul olduğunu düşünün çünkü onlar maddi alemden metafizik gerilime geçmiş insanlardır zaten rabbimiz her duanıza karşılık var demiyor mu?Aslında bu bizim toplumumuz büyük bir marazıdır bu güvensiz toplumlar kendi kültürünü göz ardı edip başka kültürlerin içine dalıp asimile olma erime kaybolma deforme olma eğilimine girer ve bu elmanın içindeki kurt gibi toplumuzu iç ten içe yer ve şizofrenik bir toplum zuhur etmesine sebep olur bu mülahazaları nazara alarak hep bir murakabe yani kontrol insanı olarak ilerleme kaydetmeliyiz itirazlar olabilir biz kişisel yönden hiç gelişmiyecez mi müslümanız diye! böyle diyenlere şu hadiste geçen düşünceyi hatırlatmak gerekir iki gününüz denk olmasın diyerek müspet yönde gelişme çağırmıyormu peygamberimiz dinimizi öğrenmeyi ilimi ibadet saymıyor mu dinimiz o zaman kültürümüz deki güzellikler den kopuk bir şekilde başı boş gaybe yolculuk aceb neden? kendini unutup taklit eden kendi meyvesini bırakıp başka ağacın meyvesini taşıyan ağaca benzer bendini topa tutup kilit vuran semeresini sıkıştırıp ezen ve aşka gelen haddi aşan boş kap kacağa benzer SELAMETLE... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:35 PM. |