TANRILAR OKULU
Stefano Elio D'aNNA
Yazar bir düşleyen ve bir eylem filozofu;bir bilim adamı,girişimci,eğitmen ve iş adamıdır.Aynı zamanda bir ekonomist,sosyolog ve yazardır.
Bu kitap,sırtı yere gelmiş ve yenilgiye uğramış insanlığın en güzel örneği konumundaki sık rastlanan tür bir insanın,yeniden doğuşunun hikayesidir.Öze geri dönüş yolculuğunda,kayıp bütünlüğün arayışında yeni bir göç hareketidir.Bu kitap bir harita bir kaçış planıdır.
Bu kitapta hayatın sırrı diye öğrendiğimiz düşlerimizle yaşarız,düşlerimizle bir dünya yaratırız cenneti ve cehennemide yaratan biziz;sonuç olarak aynı öğreti fakat ilk okuduğumda bana bir anda çok sert geldi yani tüm doğal ve genel kurallara bir muhalefet gibi ,kabul sınırlarını aşan bir düşünce sistemi gibi ama aynı zamanda müthiş etkilendim.
Hatta kitabı bir arkadaşımdan alıp okumuştum hemen kendime kitabı alıp tekrar okudum bu sefer altını çizerek.
Kitap bu arada 370 sayfa bir hayli kalın ama sakın gözünüzü korkutmasın çok zevkle okuyacaksınız.
Gelelim kitabın hayatımda yarattığı mucizeye :kitabı çok severek okuduğumu söylemiştim ,birgün bir radyo kanalında yazarın ülkemize geldiği ve bir semineri olacağını duydum tabiki orda olmak için müthiş bir istek duydum.Hemen araştırdım fakat ücreti ödeyemeyeciğim kadar yüksekti (o an benim için öyleydi) Fakat birkaç gün sonra aradığım şirket beni aradı ve seminere davetli olduğumu söyledi çok şaşırdım ve müthiş sevindim
Bu olay benim için gerçekten özeldi kitabı okuyunca ne demek istediğimi daha iyi anlıyacaksınız.Gerçekten bu kitaba sahip olup okumaya başladığınızda sizde bu okulun bir üyesi oluyorsunuz. İyi okumalar