kendime yaptigim degisikler, güzellikler ve özen göstermeler gibi sevgili bilgi yüklü kitapligiminda böyle degisiklikler ve yenilikler hak ettigini düsündügüm bir gündü bugün sabah.
ve kitapligima hediye almayi düsündüm. tabii erken kalkmanin faydasi diye düsünüyorum, bir sürü kitapci gezdim bugün ve kendisinin hak ettigi saygiyi gösterdigimi düsündügüm toplam 30 almanca ve türkce kitap aldim kitapligima...
tabiiki almak yeterli olmadigi icin, kendisine ve aldigim kitaplara gösterdigim saygiyida kanitlamak icin buraya bir yazi acmayi düsündüm, böylelik hem kitaplari okuma hevesimin artacagini ve bilgileriminde ayni sekilde yeni ise gelistirmis olacagima, bildigim birsey ise bilginin tazelenecegine inandigimdan, burasi bana cok yardimci olacaktir.
artik kaci almanca ve kaci türkce bilmiyorum dusun .
bu kitaplarin siralamasini yapacagim ve her okudugum kitaptan anladigim, yenilik olarak gördügüm yada vay be dediklerimi buraya yazip sizlerle paylasacagim.
beraberce okuduklarim hakkinde fikir alisverisi yapacagimizi umut ediyorum, anlasilmayan kisimlari sorabilirsiniz yada önceden okumus olanlar varsa ben yazdiktan sonra burasi da ilgincti, burayi da tekrar bi oku gibi önerileri var ise memnuniyetle dikkate alirim
hadi bana ve hepimize bol basarilar