18-11-2009, 04:58 PM
|
#23 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Kuantum Dokunuş Alıntı: naz78 Nickli Üyeden Alıntı
böyle konularda yardım yani bilgi istenince ses soluk çıkmıyor seminerlere katılınsın diye sanırım ama herkezin bu seminerlere katılması olanaksız yani ya herkez gidemiyor çünkü her yerde yapılmıyor bu seminerler artı yakındakilerde çok pahalı olduğu için gidemiyor neden daha uygun yapılmaz ücretleri anlamıyorum herkez faydalansa uygun olsa çevre ilerdende gidenler olur yada şöyle bişey yapılsa zenginlik telkinlerinide ücretsiz koysanızda bizde durumu düzeltsek ve her seminere gidebilsek :) keşke alın verin siz kazanın ülke kazansın :)) | :) bizim seminerlere katılım artsın diye bir kaygımız yok, hangi konuda bilgi istiyorsanız eğer forumda yoksa yardımcı olmaya çalışırız. Alıntı: bengusu Nickli Üyeden Alıntı
canım hangi konuda bilgi istiyorsan o konuyla ilgili kitapları okuyabilirsin. zenginlik için olumlamalar bölümüne bakıp seçtiğin olumlamalrı alışkanlık olana kadar söyleyebilirsin yada kaydedip dinleyebilirsin.düşlerimin ötesinde zenginleşiyorum diyerek başla.sen yeterki iste öğrenci hazır olunca öğretmen gelir.seminer konusuna gelince evet her ilde yapılmıyor.bende mesaj attım bulunduğum ilde yapılabilirmi diye henüz cevap alamadım ama bekliyorum sevgiyle mutlu kalın | Seminerle ilgili bana mesaj atabilirseniz yanıt alabilirsiniz, organizasyonla ben ilgileniyorum :)
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |