Kuantum Dokunuş / Şifa Verme Gücü
Kuantum-Dokunuş, şifanın, sağlıklı olmanın önündeki engelleri ortadan kaldıracak devrim niteliğinde bir yönetimdir.
Şayet atmakta olan bir yüreğiniz varsa; canlıysanız, yaşıyorsanız, nefes alıp verebiliyorsanız bu yöntemi uygulamak için herhangi bir engeliniz yok demektir.
Bu yöntemi, sadece bu kitabı okuyup hemen uygulamaya başlayabilirsiniz. Öyle ki, bu kitapta anlatılanları çocuklar dahi kolayca anlayıp hemen uygulamaya başlayabilir. Ne bir öğretmene, ne herhangi özel bir yeteneğe, ne de size el verilmesine ihtiyaç yok.
Ve insanlar bu tekniği uygulamaya başladığınızda mucizeler yaratmakta olduğunuzu söyleyecekler: Onlara inanmak için pek çok nedeniniz olacak. Çünkü yaptıklarınıza kendiniz dahi inanmakta -en azından başlangıçta- zorlanacaksınz.
Atomaltı - yani kuantum düzeyinde işleyen bu teknik sayesinde atomların düzeyinde mucize olarak adlandırılan şeyleri yapmak çocuk oyuncağı haline geliyor.
Hemen şimdi sağlıklı olmak ve bir şifacı haline gelmek artık "ellerinizde" ve artık sizin seçiminize bağlı.
Çünkü:
Şifa gerçektir.Herkes yapabilir. Herkesin sevgisinin etkisi ve değeri vardır. Sizin sevginizin de etkisi ve değeri vardır.
Bir şifacı olarak çalışabilme yeteneği bir hediyedir; içimizde olan ve sadece keşfetmemiz gereken bir hediyedir. Bu yeteneğimiz doğuştandır. Tüm insanların sisteminde var olmaktadır.
Sevginizin derinliği, parlaklığı, gücü ve harikalığı sadece sizin bildiğinizden fazlası değil, hayal edebileceğinizden bile fazlasıdır.
Şu ana kadar "bilimkurgu" olarak kabul edilen insan yetenekleri gerçektir.
Gözlerinizi açın. Hayranlıkla duraksayın ve size verilen armağanların gerçek doğasını kucaklarken kendinizden geçerek huşu içinde ayağa kalkın.
Şifanın kalbi yürektir.
Yaşam bir hediyedir ve bizimdir, onu almayı öğrenin.
Madde ve formların görüntülerinin ardında gerçek olan şey enerjidir.