09-06-2011, 11:03 AM
|
#272 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 472
157 Mesajinıza toplam 698 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zero Limit Alıntı: iyiniyet Nickli Üyeden Alıntı
bende sölüyorum aylardır hemde ama bana ters tepiyor anlamadım.aiilecek sefil bir yaşamdayız.içimdeki inançlar yok oluyor sabır diyorum ama yokkkkkkkk neler denedim.kimseye inancım kalmadı |
merhaba iyiniyet , iyi güzel söylemişsin ama inanmadıktan snr sana ters teper .
düşünce biçiminde değişim yoksa, inancın sana yardımcı olmasını bekleme .
kullandığın sözcükler
birincisi ,uygalamada iyi ,ama inanca gelince orda yoksun.
kendinle beraber ailenide sefil bir haldeyiz sözcüğünü kullanman sana o hayatı getirmesine izin vermiş oluyorsun..
sabır diyorsun olanlara ,ama herşeyden önce kendini affetmedikten snr yaşamın afiyet içerisinde olmasını da beklemen boşuna olur...
kimseye inancım kalmadı diyorsun ,şöyle bir dur kendi içine dön bak ruhunda neler var ,içindeki sese kulak vermeyi dene .
önce kendini affet ,bağışla ,snr sevgiyi iste komut ver beyine ,beynin aldığı komutu, bedenin yerine getirdiğini ciddi anlamda görmeye başlarsın...
kendini bağışlarsan herşeyden, yaşamında değiştiğini görürsün
eğer öyle olmasaydı?
bizi yaratan rabbimiz !
neden bu kadar affı ve bağışlamayı sevsin ki ;
demek ki bağışlama duygusu hayatımızın üzerinde çok büyük bir etkisi vardır .
rabbimizin! en önem verdiği bağışlama oluyor.
yaşamımız boyunca kullandığımız sözler, hayatımıza inanılmaz bir etki yapmakta , her söz sihirlidir ve birer ayna görevini üstlenirler ...
istersen bugün dikkat et kendine ,en çok dilinde ne tür söz söylemektesin
kendini farkedersen içindeki güce kavuşursun ...
bir bak etrafına hayat ne kadar güzel...
inan bana yaşamak o kadar muhteşem ki; anlatmaya sözler yetmez ...
hele ki her sabah gözünü açtığında nefes alabildiğini görmek bu en büyük harikalık mucize değil mi?
sevgiyle iyiniyet
umut ediyorum yaşamın çok güzel bir anlamda değişime uğrar ve kendi içindeki muhteşem güçle tanışırsın
sevgi ve huzur dolu harika bir gün dileğimle
__________________ Yaşama açılan umut ışıkları ,önce kalbinde yanmaya başlar..
snr hayatının amacına ulaştırır... |
| |